Рецепт Горлодёр з помідорів з часником
Горлодёр — проста російська закуска з помідорів і часнику. Можна готувати про запас або для короткого зберігання. Але довго така закуска не зберігається, тому що дуже смачна!
опис приготування:
Приготувати гостренькі закуску "; горлодёр з часником" дуже просто, покрокові рекомендації вам на допомогу. Її можна приготувати прямо до столу, а можна заготовити про запас, для цього необхідна термічна обробка. Але найкраще є в свіжому вигляді, так набагато смачніше і корисніше.
- помідори— 1 кілограм
- часник— 6-7 зубчиків
- сіль— За смаком
- цукор— 0,5 чайних ложки(додавайте цукор якщо помідори кислі)
помийте помідори, зробіть на них хрестоподібні надрізи зверху, помістіть в окріп буквально на пару хвилин, потім під холодну воду.
Пості такий контрастною термічної обробки, можна легко очистити помідори від шкірки.
очистіть часник, його можна натерти на тертці або пропустити через прес.
А можна помідори і часник пропустити через велику решітку м'ясорубки, після чого посолити. Якщо помідори кислі, додайте трохи цукру.
Для того, щоб закуска настоялась, перекладіть її в банки і приберіть приблизно на 12 годин в холодильник.
Закуска виходить дуже смачна, неможливо відірватися, відмінно підходить до м'ясних страв або просто до бутербродів. Цю закуску можна використовувати як основу для соусів і для інших закусок, доповнивши, наприклад, тертим хріном, гострим перцем, пряними травами.
Подібні рецепти
Пельмені в духовці під соусом
відмінна приправа — горлодер на зиму без хрону. Її легко заготовити на зиму, вийде гостра закуска до всіх м'ясних страв. Беріть на замітку! опис приготування: Для приготування смачного горлодера на зиму знадобляться стиглі помідори, гострий перець і часник. Для сьогоднішнього рецепта хрін не з...
Фокачча з чебрецем і часником
Фокачча з чебрецем і часником — це чудова італійська випічка, якої пахне у всіх італійських пекарнях і булочних. Аромат дійсно чарівний. рекомендую! опис приготування: якщо вам, як і мені, набридла магазинна випічка — пропоную започаткувати власну справу. Фокачча з чебрецем і часником — дуже г...
Яловичі відбивні з часником
Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...
Грецький салат з помідорів чері
Чудовий легкий салат з помідорів, лука, огірка, оливок, сиру Фета і петрушки виглядає дуже апетитно, до того ж він неймовірно корисний і смачний. опис приготування: Для приготування цього салату вам буде потрібно центрифуга для зелені, яка дозволяє позбавити зелень і овочі від зайвої вологи. Я...
Гірчиця на розсолі з помідорів
Цей рецепт дуже простий і швидкий. На приготування гірчиці ви витратите всього пару хвилин, а зберігати її можна в холодильнику дуже довго. За основу можна взяти не тільки розсіл з помідорів. опис приготування: Цей рецепт дуже простий і швидкий. На приготування гірчиці витратите всього пару хв...