Рецепт Голубці смажені
На обід або вечерю пропоную вам приготувати соковиті, апетитні голубці смажені в домашніх умовах. Це нескладно і дуже смачно, так що обов'язково варто повторити рецепт.
опис приготування:
Цей рецепт приготування голубців смажених припаде до смаку тим, хто не любить багато часу проводити на кухні. При бажанні окремо можна зробити соус на основі овочів, яким доповнити блюдо перед подачею. Голубці виходять дуже класними і ароматними з апетитною скоринкою.
- капустяний лист— 12-14 штук
- м'ясо— 600 грам
- Мал— 150-200 грам(відвареної)
- цибулина— 1-2 штук
- Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
- часник— 2-3 зубчиків
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
2. Потім акуратно опустіть їх в киплячу воду, щоб вони стали м'якими і з ними було легко працювати. Залежно від розміру капусти, голубці смажені в домашніх умовах можуть бути побільше або поменше.
3. Підготуйте фарш. Найкраще використовувати поєднання свинини і яловичини в приблизно рівних пропорціях. Відварений рис остудіть трохи, цибуля і часник очистіть.
4. У глибоку миску надішліть фарш, Мал, подрібнений часник і дрібно нарізану цибулю. Додати сіль, поперчіть за смаком. При бажанні в рецепт приготування голубців смажених можна використовувати спеції і сушені трави, наприклад.
5. Візьміть листочок капусти і викладіть на край необхідну кількість начинки.
6. щільно загорніть, надавши їм форму. Ось такі гарні голубці вийшли.
7. Розігрійте рослинне масло на сковороді і викладіть голубці швом вниз. Смажте на середньому вогні.
8. Після появи рум'яної скоринки акуратно переверніть і смажте до повної готовності.
9. Ось і весь секрет, як зробити голубці смажені. ситно, не складно, смачно.
Подібні рецепти
Торт зі смородиною і сметаною
Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...
Голубці ідеальні
голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Голубці з овочів
Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...
Голубці з бурякової гички
Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...