Глінтвейн рецепт класичний з апельсином
У пошуках варіанту, як зробити глінтвейн, рецепт класичний з апельсином заслуговує на особливу увагу. Це приголомшливо ароматний, зігріваючий і дуже смачний напій.
опис приготування:
Якщо ви хочете приготувати глінтвейн, рецепт класичний з апельсином в домашніх умовах — це відмінний варіант. Такий напій прекрасний не тільки взимку, його чарівний аромат манить в будь-який час року.
- Пляшка червоного сухого вина— 1 штука
- апельсин— 1 штука
- гвоздика— 6 штук
- обкладинка— 1 щіпка
- аніс— 1 щіпка
- Мускатний горіх— 1 щіпка
- імбир мелений— 1 щіпка
- мед— 2-3 Ст. ложок(або цукор)
- вода— 100 мілілітрів
2. Влити невелику кількість води і відправити каструлю на вогонь.
3. Після закипання варити близько 2 хвилин, а потім зняти з вогню і залишити під кришкою на 10 хвилин. Спеції повинні віддати всі свої аромати.
4. Додати в каструлю мед. Солодким можна зробити також глінтвейн, рецепт класичний з апельсином доповнивши цукром, замість меду. Але в такому випадку потрібно знову відправити каструлю на вогонь і розчинити цукор.
5. Влити в каструлю гарне червоне сухе вино.
6. Вимити і тонко нарізати апельсин.
7. Надіслати апельсини в каструлю. Нагріти глінтвейн трохи, але не доводити до кипіння.
8. Ось і весь секрет, як зробити глінтвейн, рецепт класичний з апельсином підійшов до кінця. Залишилося тільки процідити напій і можна пригощатися.
Подібні рецепти
Тако з фрикадельками по-мексиканськи
Ароматний і п'янкий глінтвейн з мандаринами - ідеальний напій для посиденьок з друзями або рідними. Теплий напій не надто міцний на смак, але бадьорить і звеселяючий, ідеально терпкий і смачний. опис приготування: Ароматний і яскравий глінтвейн з мандаринами прекрасно піднімає настрій, покращу...
Сидр аля Глінтвейн
Традиційна суміш спецій — кориці, бадьяна і гвоздики — робить цей яблучний сидр схожим на глінтвейн. опис приготування: У великій каструлі довести сидр, лимонну цедру і спеції до кипіння, зняти з вогню. Дати настоятися по крайней мере 20 хвилин (або 4 годин). Процідити сидр через марлю і розли...
Спагеті «Карбонара» (класичний рецепт)
Карбонара - класична паста, якої можна здивувати гостей і домочадців. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати спагетті "; Карбонара" за класичним рецептом. Результат вас вразить, обіцяю! опис приготування: Паста & Quot; Карбонара" є дивно простим і легким стравою, проте його смак зможе приємно ...
Шарлотка с апельсином
Классическая «Шарлотка» готовится с яблоками. Это хорошо знакомый и всеми любимый рецепт пирога. Сегодня расскажу интересный рецепт цитрусовой выпечки, как приготовить «Шарлотку» с апельсином. опис приготування: В «Шарлотку» можно добавлять разные фрукты, ягоди, горіхи. Их можно комбинировать ...
Шашлички з креветками і апельсином
Рецепт приготування шашликів на грилі з креветок з апельсиновою цедрою і чебрецем. опис приготування: У неглибокому посуді об'єднати креветки, 1 чайну ложку апельсинової цедри, 1/4 склянки апельсинового соку, часник, олія, 1 столову ложку чебрецю, 1/2 чайної ложки солі і чайну ложку перцю, пе...