Рецепт Гёда
Рецепт приготування японських смажених пельменів.
опис приготування:
В даному рецепті можна замінити темне місо світлим або прибрати зовсім. Якщо ви забираєте місо, то слід додати ще ½ чайної ложки солі. Якщо додаєте світле місо, то слід прибрати цукор і додати ще ¼ чайної ложки солі.
- сіль— 1/2 чайних ложки
- свинячий фарш— 255 грам
- свеженатертий імбир— 1/2 Ст. ложки
- часник— 2-3 зубчиків(дрібно нашатковану )
- Зелена цибуля— 1 Ст. ложка(тільки зелена частина)
- темне місо— 2 чайних ложки
- кунжутну олію— 1 Чайна ложка
- перець чилі подрібнений— 1 Чайна ложка
- цукор— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки(тісто)
- соєвий соус— 6 Ст. ложок(соус)
- рисовий оцет— 3 Ст. ложки(соус)
- масло чилі або кунжутне масло— 3-5 капель(соус (по бажанню )
- кунжутне масло для смаження— 1 Ст. ложка
2. Води можна додати трохи більше, що б тісто стало жорстким, але еластичним. Після чого накриваємо тісто вологим рушником і відставляємо відпочивати на 1 час.
3. Дістаємо тісто і ще хвилин 5 вимішуємо його перш ніж нарізати порційними шматочками (40 штук).
4. Розкачуємо отримані шматочки в кола діаметром 8-9 см (або вирізаємо використовуючи форму).
5. Нарізаємо капусту і посолити її, отставляем на 10 хвилин. Після чого гарненько віджимаємо, прибираючи надлишки води, і висипаємо в миску. додаємо фарш, імбир, часник, Зелена цибуля, місо, кунжутну олію, перець чилі, цукор і гарненько все перемішуємо руками. Потім кілька разів зачерпнувши всю суміш з миски кидаємо її назад. Це зробить м'ясо м'якше, а всю суміш щільніше. Беремо розкатаний гурток тесту і кладемо на нього чайну ложку отриманої суміші.
6. кінчиками пальців, змоченими водою, з'єднуємо половинки кола. Потім закладаємо «плісировку» від середини півкола спочатку до одного краю, а потім до іншого.
7. У великій сковороді на середньому вогні розігріваємо 1 чайну ложку масла. Розкладаємо пельмені так, щоб вони не торкалися одне одного. Смажимо в перебігу 3 хвилин або поки добре не підрум'яниться смажачі сторона. Слідкуйте за процесом піднімаючи пельмені за пліссірованний край.
8. Як тільки бочок добре підсмажився прикриваємо все кришкою, щоб убезпечити себе, і обережно вливаємо ¼ чашки води. Коли шипіння і бризки вляжуться, розбризканої ще ½ чайної ложки масла по краю сковороди. Накриваємо кришкою щоб зберегти вологу і швидко робимо вогонь менше щоб рідина кипіла на повільному вогні.
9. перевіряємо через 2 хвилини. Як тільки начинка починає просвічуватися крізь бочка, а м'ясо здається щільним якщо злегка притиснути ложкою, прибираємо кришку і робимо вогонь трохи сильніше. Продовжуємо готувати поки не залишиться тільки масло, а вся вода випарується (близько 2 хвилин). Якщо чується шипіння, потрібно потрясти сковорідку, пельмені повинні ковзати. Якщо вони пристали, то потрібно зняти сковороду з вогню і накрити її на пару миттєвостей кришкою. Пельмені подаються гарячими.
10. Поки готуються пельмені, приготуємо соус. У маленькій ємності змішаємо соєвий соус і рисовий оцет. Подавати можна порційно або в одному глечику.
Подібні рецепти
Підберезники на зиму
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...