Рецепт Гаспачо з рибою

Рецепт Гаспачо з рибою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт суп гаспачо з рибою — приготування іспанського холодного супу гаспачо з філе риби, огірком цукіні, помідорами і зеленою цибулею.

опис приготування:

розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і нарізати на частини.

У середній каструлі довести воду до кипіння, додати рибу. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 3 — 4 хвилин. Злити воду і охолодити рибу.

У середній каструлі змішати курячий бульйон, кмин, часниковий порошок і гострий перцевий соус. Довести суміш до кипіння. Зняти з вогню. Викласти у велику миску. Додати помідори з перцем халапеньо, огірок, цукіні, помідори і зелену цибулю. Накрити кришкою і охолодити від 4 до 12 годин. Перед подачею на стіл перемішати охолоджену рибу з овочевою сумішшю.


  • філе риби— 360 грам
  • води— 3 склянки
  • курячого бульйону— 600 мілілітрів
  • меленого кмину— 1/2 чайних ложки
  • часникового порошку— 1/4 чайних ложки
  • гострий перцевий соус— — За смаком
  • банку (300 г) помидоров с перцем халапеньо— 1 штука
розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і нарізати на частини.

У середній каструлі довести воду до кипіння, додати рибу. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 3 — 4 хвилин. Злити воду і охолодити рибу.

У середній каструлі змішати курячий бульйон, кмин, часниковий порошок і гострий перцевий соус. Довести суміш до кипіння. Зняти з вогню. Викласти у велику миску. Додати помідори з перцем халапеньо, огірок, цукіні, помідори і зелену цибулю. Накрити кришкою і охолодити від 4 до 12 годин. Перед подачею на стіл перемішати охолоджену рибу з овочевою сумішшю.


Подібні рецепти

Гаспачо чиллер

Кефаль в мультиварці

Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...

Гаспачо з дині

Гаспачо з дині

Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Суп «гаспачо» з помідорів

Суп «гаспачо» з помідорів

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...