Рецепт Гарячі суші

Рецепт Гарячі суші
Кількість порцій: 2 Час приготування: 35 хв.
Гарячі суші з копченим лососем - дуже смачне і корисне блюдо з легким ароматом копченостей. Спробуйте приготувати цей «зимовий» варіант такого популярного останнім часом страви японської кухні.

опис приготування:

Подавайте гарячі суші безпосередньо після приготування з васабі і маринованим імбиром.

Гарячі суші можна готувати з будь-яких морепродуктів на ваш смак, вони будуть однаково корисні, т. до. ні для кого не секрет, що риба і морепродукти багаті йодом, різними вітамінами і іншими необхідними для організму людини речовинами.


  • рис круглозерністий— 140 грам
  • лосось копчений— 100 грам
  • Водорості норі— 2 штуки
  • Wasabi— 5 грам
  • огірки— 1 штука
  • соус соєвий— 1 Ст. ложка
  • Оцет винний білий— 30 мілілітрів
Гарячі суші - фото крок 1 1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Лосось порізати тонкими смужками. Соєвий соус перемішайте з майонезом до отримання густої однорідної сметаноподібної маси. Киньте лосось в соус і залиште настоятися. рис відварити, дайте стекти всій воді. влийте оцет, перемішайте і дайте йому настоятися.

Гарячі суші - фото крок 2 2. Огірок звільніть від шкірки і насіння і наріжте тонкими смужками. Бамбуковий килимок загорніть в харчову плівку або помістіть в поліетиленовий пакет. На ньому розмістіть лист норі, на який викладіть рис. Розрівняйте його тонким шаром, залишаючи вільними пару сантиметрів з одного боку. На рис викладіть порізані огірок і лосось. Щільно скрутіть рол, притискаючи його рівномірно зверху. Зворотний бік норі при згортанні змащуйте водою, щоб вони краще склеювалося. У отриманого ролу обріжте по парі міліметрів з країв, щоб їх були рівними.

Гарячі суші - фото крок 3 3. Гострим ножем розділіть отриманий рол навпіл, а потім кожну половинку розрізати ще на 3-4 рівні частини. Покладіть їх у форму для запікання або деко, рівномірно полийте соусом. Запікайте під грилем хвилин 10. Гарячі суші готові! Смачного!

Подібні рецепти

Гарячі булочки з шинкою і сиром

Закуска з маринованими огірками

Рецепт приготування досить калорійного, але при цьому дуже смачного блюда з маленьких булочок, якісної шинки і сиру. опис приготування: Більшість людей категорично бояться калорій, однак не варто забувати, що організму просто необхідна енергія. Тому зрідка потрібно побалувати себе білими пишни...

Гарячі булочки з яйцем, сиром і шинкою на сніданок

Гарячі булочки з яйцем, сиром і шинкою на сніданок

Давайте розповім, як приготувати гарячі булочки з яйцем, сиром і шинкою на сніданок. Ідеальне початок дня забезпечено! А головне, що готуються такі булочки дуже швидко і без зайвих клопотів. опис приготування: вранці, особливо коли мало часу і поспішаєш на роботу, дуже важливо все робити швидк...

Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом

Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом

Рецепт приготування мексиканської закуски з курки в абрикосовому соусі. кількість порцій: 2 куряча грудка— 2 штуки(без шкіри) хліб— 1 штука(нарізати скибочками) абрикосовий нектар— 1 штука майонез— 1 штука Дижонская гірчиця— 1 штука Каєнський перець— 1 штука шпинат— 1 штука Червона цибуля— 1 шт...

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Гарячі бутерброди на святковий стіл можна подавати, якщо у вас вони замінять гаряче блюдо або на дитяче свято. Ситні гарячі бутерброди цілком можна подати після легких закусок. опис приготування: Гарячі бутерброди на святковий стіл готуються з тонких шарів шинки і сиру, можна навіть їх пересл...

Гарячі бутерброди під сиром

Гарячі бутерброди під сиром

Гарячі бутерброди, приготовані з сиром, яйцем і ковбасою припали до смаку всій родині в першого шматочка! це нехитра, але дуже смачна і швидка їжа. опис приготування: Основні інгредієнти в цьому рецепті — яйця, тостовий хліб і сир. Все інше лише мої доповнення, тому сміливо можете додавати сво...