Рецепт Гарбюр

Рецепт Гарбюр
Кількість порцій: 8 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Рецепт приготування французького супу.

опис приготування:

Цей суп можна зварити заздалегідь, на наступний день він буде ще

смачніше.

  • білої сухої квасолі— 100 грам
  • цибулини— 0.5 штуки
  • кнопка Gvozdik— 3 штуки
  • букет гарні— 1 штука
  • сырокопченой грудинки— 50 грам
  • качана савойської капусти— 0.25 штуки
  • морквина— 1 штука
  • буряк— 1 штука
  • картоплі— 200 грам
  • стебло цибулі-порею— 1 штука(біла частина)
  • часник— 2 зубчики
  • червона цибулина— 1 штука
  • топленого сала— 1 Ст. ложка
  • копчені курячі ніжки— 2 штуки
  • стручковой фасоли— 50 грам
  • сіль , перець— 1 штука(за смаком)
Гарбюр - фото крок 1 Промити білу квасолю, залити водою і залишити на ніч. На наступний день злити воду, квасоля ще раз промити. Увіткнути гвоздику в половину очищеної цибулини.

Гарбюр - фото крок 2 У каструлю з квасолею покласти корейку, цибуля і букет гарні. Влити свіжу воду, трохи приправити сіллю, прикрити кришкою і варити 45 хв.

Гарбюр - фото крок 3 підготувати овочі.
Лук-порей вимити і нарізати півкільцями. Капустяне листя промити, видалити жорстку серцевину. Листя нарізати тонкою соломкою. морква, картопля і репу почистити і порізати невеликими шматочками. Часник і червону цибулину почистити і подрібнити.

Гарбюр - фото крок 4 Савойскую капусту опустити в киплячу воду на півтори хвилини, потім перекласти в миску з крижаною водою.

Гарбюр - фото крок 5 Нагріти в сковороді жир. Обсмажити в ньому репчатиі цибулю, часник і цибулю-порей, 3 хв. Додати ріпу і морква, готувати 4 хв. Перекласти овочі в каструлю з квасолею, приправити сіллю і перцем, перемішати і варити із закритою кришкою 15 хв.

Гарбюр - фото крок 6 Додати капусту, картоплю і готувати ще 15 хв . Дістати з каструлі цибулину з гвоздикою і букет гарні. У курячих ніжок зняти з кістки м'ясо і розібрати на волокна. Додати в суп куряче м'ясо і зелену квасолю, готувати 5 хв.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Варення з ранеток цілих

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...