Рецепт Фунчоза з яловичиною та грибами

Рецепт Фунчоза з яловичиною та грибами
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для приготування цієї страви використовується велика кількість інгредієнтів, всі вони дуже добре поєднуються між собою і доповнюють один одного. Блюдо виходить дуже смачним.

кількість порцій: 4
  • салат китайський— 150 грам
  • яловичина— 350 грам
  • цукор— 15 грам
  • гриби шиітаке— 100 грам(сушені)
  • курячий бульйон— 1 літр
  • корінь імбиру— 2 скибочки(свіжий)
  • шеррі— 20 мілілітрів
  • крохмаль кукурудзяний— 30 грам
  • білок яєчний— 1 штука
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • перець чилі— 0,5 чайних ложки
  • рослинна олія— 25 мілілітрів
  • часник— 2 часточки
  • соєвий соус— 50 мілілітрів
  • локшина фунчоза— 50 грам
  • кунжутну олію— 10 грам
  • Зелена цибуля— 1 штука((пучок))
  • гриби енок— — За смаком
Фунчоза з яловичиною та грибами - фото крок 1 1. Хвилин на тридцять в гарячу воду замочуємо гриби шиітаки. Після їх віджимають і нарізаємо шматочками. Хвилини на три-чотири окропом заливаємо фунчозу, воду зливаємо, і під холодною водою промиваємо локшину. Невеликими шматочками нарізаємо м'ясо і поміщаємо в блендер разом з зеленою цибулею, чилі, імбиром і часником. Додаємо сюди крохмалю, білок яйця і рисового вина (можна вино замінити на сухий херес). Тепер все перчимо і солимо. Перемелює до тих пір, поки маса не стане однорідною фаршем.

Фунчоза з яловичиною та грибами - фото крок 2 2. Тепер руки змочуємо в холодній воді і з фаршу скачуємо кульки, діаметр яких приблизно два сантиметри.

Фунчоза з яловичиною та грибами - фото крок 3 3. У сковороду вок наливаємо рослинне масло, сильно її розігріваємо і досить швидко обсмажуємо там м'ясні кульки, вони повинні трохи зарум'яниться.

Фунчоза з яловичиною та грибами - фото крок 4 4. Очищаємо вок і ставимо його на великий вогонь. Вливаємо сюди соєвого соусу і бульйону. Додаємо шиітаке і ту рідину, де вони замочували. Тепер всипаємо цукор і доводимо до кипіння. Додаємо м'ясних кульок і п'ятнадцять хвилин варимо, вогонь зменшуємо. У самому кінці приготування додаємо листя пекінської капусти, грибів енок і локшину. Проварюємо ще п'ять хвилин. Коли будемо подавати, поливаємо кунжутним маслом.

Подібні рецепти

Фунчоза з кальмарами

Фунчоза з яловичиною та овочами

Рисова локшина з овочами і кальмарами - прекрасне дієтичне блюдо. Нежирне і дуже смачно! Овочі можете брати на свій смак. Не всі, звичайно, вміють правильно готувати фунчозу! Я навчу Вас! опис приготування: За своїм бажанням, Ви можете додати не тільки інші овочі, але і урізноманітнити морепро...

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Рецепт приготування сендвічів з котлетами з яловичини, цибулею, білими грибами, швейцарським сиром і соусом з майонезу, кетчупу і кайенского перцю. опис приготування: Сендвічі з яловичиною і пряним соусом швидко вгамують голод. майонез— 1/3 склянки кетчупу— 2 Ст. ложки кайенского перцю— 1 Ча...

Гречка по-купецькому з яловичиною

Гречка по-купецькому з яловичиною

Дуже ситне і смачне блюдо. упевнений, навіть ті хто не любить гречку - спокусяться і обов'язково спробують. Адже встояти перед цим ароматом просто неможливо. пробуйте! опис приготування: Готуємо смачну і ароматну гречку по-купецькому з яловичиною в мультиварці. Для цього поріжте цибулю, м'ясо ...

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...