Рецепт Фруктові рульки
Рецепт приготування добре забутого натурального фруктового ласощі, про який пам'ятають наші бабусі.
опис приготування:
За часів, коли цукерки були ще дивиною, а про барвники і консерванти ніхто і не чув, мами готували своїм дітям чудове фруктове або ягідне ласощі, яке представляло собою лист фруктової маси, висушеної і згорнутої трубочкою. Саме час і вам навчитися готувати такий делікатес для всієї родини.
- фруктів— 4 склянки
- води— 1/2 склянки
- лимонного соку— 1-3 Ст. ложок
- цукру— 1-6 Ст. ложок
- кориці— 1/2 чайних ложки
- амулет— 1/2 чайних ложки
2. Спробуйте фрукти або ягоди на смак. Якщо вони дуже солодкі, цукру вам знадобиться мінімум, якщо ж кислі, то беріть його набагато більше.
3. Помістіть фруктову масу в каструлю. влийте воду, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і млоїте НЕ повільному вогні 10-15 хвилин. спеціальної давілкой (для картопляного пюре) розімніть все ягоди або шматочки фруктів в каструлі. Спробуйте фрукти ще раз, щоб остаточно вирішити, скільки цукру і лимонного соку вам додавати.
4. Додайте у фрукти спеції і цукор невеликими порціями (по 1 столовій ложці), ретельно все перемішуючи. Томіта вогню, поки цукор не розчиниться повністю, а все пюре не загусне (ще мінімум 5-10 хвилин), а потім ще теплим збийте в блендері до повної однорідності.
5. На деко з високими краями помістіть фольгу або пекарські папір, вилийте пюре товщиною від 3 до 6 мм і помістіть в духовку на 8-10 годин при температурі 40 градусів за Цельсієм. Можна сушити пюре і на непрямому сонце (наприклад, під залізним навісом), тоді цей процес займе більше часу.
6. Готові фруктові коржі НЕ липнуть і легко відстають від фольги. Саме час звернути їх у рульки і подавати до столу або пригощати друзів. Цей десерт можна довго зберігати в холодильнику, однак не плануйте цього - вже дуже смачне це ласощі.
Подібні рецепти
Свинина з квасолею і помідорами
апетитний, ситний і ароматний — ті деякі слова, якими можна описати цей прекрасний гороховий суп зі свинячої рульки. Я би сказала — мультігороховий! чому? Дивіться самі! опис приготування: У магазині натрапила на суміш бобових, в неї що тільки не входить: і квасоля, і сочевиця, і горох безпосе...
Холодец из рульки в мультиварке
Существует множество разнообразных способов приготовления холодца. Мій улюблений — это из свиной рульки в мультиварке. Закуска получается идеальной консистенции и очень нравится всей семье. Спробуйте! опис приготування: Приготовим холодец из рульки в мультиварке в домашних условиях. Повинен ск...
Фруктові кошики
Легка у всіх сенсах закуска приємно здивує Вас і Ваших гостей! опис приготування: полуницю промити, почистити і порізати на четвертинки. для кошичків — порізати тісто на 12 квадратів і кожен змастити слив. маслом. приготувати 4 формочки і кожну змастити маслом. покласти 1 лист, маслом вгору, н...
Холодні фруктові суші з медовим соусом
Рецепт оригінальної фруктової закуски з дині і ананаса. опис приготування: Розкладіть фрукти на обробній дошці. Використовуючи дуже гострий ніж, зріжте шкірку і наріжте диню приблизно на 24 тонких скибочки. Сік від дині злийте в миску. Наріжте ананаси вздовж на скибочки, а потім на тонкі брусо...
Фруктові тістечка з мигдалем
Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...