Рецепт Фрикадельки з розмарином

Рецепт Фрикадельки з розмарином
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування фрикадельок з яловичини і свинини з комбінацією свіжого і сушеного розмарину.


опис приготування:

У великій мисці змішайте яловичину, свинину, сухарі, яйце, часник, розмарин, лимонну цедру і лимонний сік, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. сліпий 12 фрикадельок. Нагріти олію у великій сковороді з кришкою на середньому вогні. викласти фрикадельки, готувати, іноді перевертаючи, до коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин.

Додати томатний соус. Довести соус до кипіння на середньому вогні, зменшити вогонь і варити, поки фрикадельки не будуть готові, від 8 до 10 хвилин.

Подавати фрикадельки з соусом, прикрасивши їх гілочками розмарину, якщо це необхідно.


  • яловичого фаршу— 240 грам
  • свинини— 240 грам
  • велике яйце— 1 штука
  • зубчик часнику, подрібнений— 1 штука
  • дрібно нарізаного свіжого розмарину— 1 Чайна ложка
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— 3/4 чайних ложки
У великій мисці змішайте яловичину, свинину, сухарі, яйце, часник, розмарин, лимонну цедру і лимонний сік, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. сліпий 12 фрикадельок. Нагріти олію у великій сковороді з кришкою на середньому вогні. викласти фрикадельки, готувати, іноді перевертаючи, до коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин.

Додати томатний соус. Довести соус до кипіння на середньому вогні, зменшити вогонь і варити, поки фрикадельки не будуть готові, від 8 до 10 хвилин.

Подавати фрикадельки з соусом, прикрасивши їх гілочками розмарину, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Гриби з розмарином

Салат «Цезар» з креветками і авокадо

Розмарин відмінно поєднується не тільки з м'ясом, але і з грибами, тому пропоную вельми вдалий рецепт маринованих шампіньйонів. Процес приготування і настоювання досить швидкий, спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати гриби з розмарином, буде потрібно не так вже й багато зусиль...

Грушевий пиріг з розмарином

Грушевий пиріг з розмарином

Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Шашлик з шампіньйонів з розмарином

Шашлик з шампіньйонів з розмарином

Шашлик з шампіньйонів з розмарином — чудовий гарнір або закуска для фуршету. Замість шампурів будемо використовувати очищені про листочків гілочки розмарину. Ароматний шашлик з грибів прикрасить ваш стіл. опис приготування: Як приготувати шашлик з печериць з розмарином? 1. печериці промийте, з...