Рецепт Французький паштет
Іноді так хочеться чогось смачненького, не буденна! А коли в гості приїжджають довгоочікувані близькі, ламаєш голову, чим би таким їх здивувати. А приготуйте їм французький паштет! Це смачно.
опис приготування:
Французький паштет можна готувати різними способами. Що його відрізняє від нашого традиційного паштету? Напевно, вишуканість подачі і деякі інгредієнти, надають пікантність блюду. В даному рецепті я описала приготування паштету з курячої печінки з гранатовим желе. Ви можете взяти будь-яку іншу печінку і замінити гранат на інший фрукт або ягоду. експериментуйте, і вийде вишукане блюдо!
- печінка куряча— 500 грам
- Сало— 100 грам
- морква— 1-2 штук
- Luk-salotų— 1-2 штук
- Вершкове масло— 50 грам
- крем— 100 грам
- коньяк французький— 50 грам
- гранат— 1 штука
- гвоздика— 3 штуки
- Майоран— 1 щіпка
- кмин— 1 щіпка
- сіль, перець, спеції— За смаком
- цукор— За смаком
- желатин— 40 грам
займемося овочами. Беремо цибулю-шалот і моркву. До речі, якщо ви не знайшли подібний цибуля, можете використовувати звичайний ріпчаста. Бажано - гострих сортів. Нарізаємо овочі так, як вам більше подобається. Вони все одно все потім перемелють.
Нарізаємо сало на шматочки. Сало має бути сирим, не засоленным. Наливаємо на сковорідку оливкове масло, викладаємо туди сало. обсмажуємо його. Потім скидаємо туди ж нарізані овочі, все тушкуємо.
У протушенние овочі кладемо нарізану печінку і виливаємо чарку коньяку. Накриваємо сковорідку кришкою, tusim. А поки приготуємо спеції. Потрібно розтовкти гвоздику, кмин і майоран. Я додам ще чорний перчик горошком і морську сіль. Висипаємо все в сковорідку, додаємо шматок вершкового масла. тушкуємо ще 5 хвилин до повної готовності.
Перекладаємо вже трохи остигнула печінку з овочами в глибоку миску. Дістаємо сметану або густий натуральний йогурт, з'єднуємо з нашої сумішшю. Беремо погружной блендер, з його допомогою подрібнюємо всі інгредієнти до консистенції паштету.
тепер — завершальний штрих для нашого французького паштету, головна родзинка частування! Обробляє гранат. Розламуємо його на частини, вибираємо зернятка. частина зерен (або все — за вашим бажанням) кладемо в невелику каструльку з малою кількістю води, розведеної желатином, і проварюємо з цукром.
Беремо посуд для паштету. Викладаємо в неї паштетную суміш, вирівнюємо поверхню. Холонуче гранатове желе виливаємо на поверхню паштету. Желе має бути не дуже гарячою. Ставимо вийшло блюдо в холодильник. Через пару годин все застигне. Можна подавати на стіл з тостами! Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Цибулевий французький суп
Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...
Французький часниковий суп з сирними грінками
Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...
Французький хліб
Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...
Французький хлібний пудинг з ягодами
Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...
Французький йогуртовий торт
Такий французький йогуртовий торт зможе приготувати навіть підліток. Рецепт торта максимально простий, а смак готового десерту дуже приємний. Загалом, якщо з випічкою ви ще не на "; ти ";, вам сюди! опис приготування: швидко, просто і дуже смачно - це все про французький йогуртовий торт, який ...