Рецепт Французький паштет

Рецепт Французький паштет
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Іноді так хочеться чогось смачненького, не буденна! А коли в гості приїжджають довгоочікувані близькі, ламаєш голову, чим би таким їх здивувати. А приготуйте їм французький паштет! Це смачно.

опис приготування:

Французький паштет можна готувати різними способами. Що його відрізняє від нашого традиційного паштету? Напевно, вишуканість подачі і деякі інгредієнти, надають пікантність блюду. В даному рецепті я описала приготування паштету з курячої печінки з гранатовим желе. Ви можете взяти будь-яку іншу печінку і замінити гранат на інший фрукт або ягоду. експериментуйте, і вийде вишукане блюдо!

  • печінка куряча— 500 грам
  • Сало— 100 грам
  • морква— 1-2 штук
  • Luk-salotų— 1-2 штук
  • Вершкове масло— 50 грам
  • крем— 100 грам
  • коньяк французький— 50 грам
  • гранат— 1 штука
  • гвоздика— 3 штуки
  • Майоран— 1 щіпка
  • кмин— 1 щіпка
  • сіль, перець, спеції— За смаком
  • цукор— За смаком
  • желатин— 40 грам
французький паштет - фото крок 1 Дістаємо курячу печінку. Нам потрібно очистити її від плівки і сполучних частин. І, звичайно, коньяк. Ви можете заздалегідь замаринувати печінку в коньячному розчині, а можете вилити його потім, під час готування.

французький паштет - фото крок 2 займемося овочами. Беремо цибулю-шалот і моркву. До речі, якщо ви не знайшли подібний цибуля, можете використовувати звичайний ріпчаста. Бажано - гострих сортів. Нарізаємо овочі так, як вам більше подобається. Вони все одно все потім перемелють.

французький паштет - фото крок 3 Нарізаємо сало на шматочки. Сало має бути сирим, не засоленным. Наливаємо на сковорідку оливкове масло, викладаємо туди сало. обсмажуємо його. Потім скидаємо туди ж нарізані овочі, все тушкуємо.

французький паштет - фото крок 4 У протушенние овочі кладемо нарізану печінку і виливаємо чарку коньяку. Накриваємо сковорідку кришкою, tusim. А поки приготуємо спеції. Потрібно розтовкти гвоздику, кмин і майоран. Я додам ще чорний перчик горошком і морську сіль. Висипаємо все в сковорідку, додаємо шматок вершкового масла. тушкуємо ще 5 хвилин до повної готовності.

французький паштет - фото крок 5 Перекладаємо вже трохи остигнула печінку з овочами в глибоку миску. Дістаємо сметану або густий натуральний йогурт, з'єднуємо з нашої сумішшю. Беремо погружной блендер, з його допомогою подрібнюємо всі інгредієнти до консистенції паштету.

французький паштет - фото крок 6 тепер — завершальний штрих для нашого французького паштету, головна родзинка частування! Обробляє гранат. Розламуємо його на частини, вибираємо зернятка. частина зерен (або все — за вашим бажанням) кладемо в невелику каструльку з малою кількістю води, розведеної желатином, і проварюємо з цукром.

французький паштет - фото крок 7 Беремо посуд для паштету. Викладаємо в неї паштетную суміш, вирівнюємо поверхню. Холонуче гранатове желе виливаємо на поверхню паштету. Желе має бути не дуже гарячою. Ставимо вийшло блюдо в холодильник. Через пару годин все застигне. Можна подавати на стіл з тостами! Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Французький багет на заквасці

Цибулевий французький суп

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...

Французький йогуртовий торт

Французький йогуртовий торт

Такий французький йогуртовий торт зможе приготувати навіть підліток. Рецепт торта максимально простий, а смак готового десерту дуже приємний. Загалом, якщо з випічкою ви ще не на "; ти ";, вам сюди! опис приготування: швидко, просто і дуже смачно - це все про французький йогуртовий торт, який ...