Рецепт Флорентіно

Рецепт Флорентіно
Кількість порцій: 12 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування Флорентин, австралійської випічки з шоколадом і горіхами.

опис приготування:

Дивовижно, що солодощі, через назву автоматично асоціюються з Флоренцією, насправді є стравою австралійської кухні, що жодним чином не впливає на їх смакові якості. Спробуйте, і Ви не пошкодуєте!

  • вершкового масла— 150 грам
  • чорного шоколаду— 250 грам
  • цедри— 35 грам
  • мигдалю— 170 грам
  • вершків— 100 мілілітрів
  • цукрової пудри— 150 грам
  • крохмальної патоки— 75 грам
  • меду— 45 грам
  • борошна— 25 грам
  • цукрової пудри— 150 грам
  • ванильнойесенції— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 50 грам
Флорентіно - фото крок 1 1. Вистелити форму для печива пергаментним папером. змастити жиром. Розігріти духовку до 175 градусів. Вершкових масло нарізати кубиками. Помістити масло, вершків, цукор, крохмальної потоку, ванільну есенцію в каструлю. Поставити на середній газ і заважати дерев'яною ложкою поки суміш не загусне і не стане схожою на сироп. Продовжуйте помішувати, і дайте суміші загуснути протягом 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню, додайте борошно, мигдаль і цедру. Ретельно розмішайте дерев'яною ложкою.

Флорентіно - фото крок 2 2. У кожен отвір форми для печива покладіть ложку суміші. Флорентіну повинні вийти досить тонкими. На верхнє відділення попередньо розігрітій духовки поставити Флорентіно і запікати протягом 12-15 хвилин.

Флорентіно - фото крок 3 3. Розтопити шоколад на водяній бані. Коли він трохи охолоне за допомогою спеціального пензлика нанести шоколад на Флорентіно. Ви можете повністю покрити Флорентіно шоколадом або намалювати візерунок. Перед подачею на стіл дати шоколаду застигнути.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Сом Там

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...