Рецепт Філе пангасіуса в духовці

Рецепт Філе пангасіуса в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Філе пангасіуса в духовці — смачне, соковите, барвисте і поживну страву, веселка квітів і букет смаків у вашій тарілці. Готується блюдо просто, але його не соромно навіть на святковий стіл поставити.

опис приготування:

Приготувати страву з філе пангасіуса — задача проста. Однак приготувати з філе пангасіуса щось дійсно смачне і апетитне — це вже набагато складніше. Пропоную не обмежуватися тривіальними способами приготування цієї замороженої рибки, а приготувати філе пангасіуса в духовці за моїм рецептом.

цей рецепт, на мій погляд, однозначно гідний вашої уваги. Блюдо готується з простих і замінних інгредієнтів, готується швидко і дуже просто, проте виходить — дуже гідного рівня. Можна навіть на святковий стіл ставити. І не потрібно ні гарнір, ні соус додатково готувати — в цій страві вже все є.

Удачі в приготуванні!


  • пангасіус— 350 грам
  • сир Адигейський— 100 грам
  • яйця— 2 штуки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • капуста пекінська— 50 грам
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • помідори— 1 штука
  • селера— 50 грам
  • спеції— — За смаком
  • сіль, перець— — За смаком
Філе пангасіуса в духовці - фото крок 1 підготуємо інгредієнти — помиємо і, якщо потрібно, почистимо всі овочі, разморозим филе рыбы.

Філе пангасіуса в духовці - фото крок 2 Моркву натираємо на крупній тертці, остальные овощи шинкуем произвольными некрупными кусочками.

Філе пангасіуса в духовці - фото крок 3 Овощи кладем в разогретую сковороду с небольшим количеством маслом и на среднем огне обжариваем в течение 3-4 хвилин. Затем слегка обжаренные овощи кладем в форму для запекания.

Філе пангасіуса в духовці - фото крок 4 На овощи выкладываем кусочки филе пангасиуса. солимо, перчим, посыпаем желаемыми специями.

Філе пангасіуса в духовці - фото крок 5 Яйця збиваємо зі сметаною, получившейся смесью заливаем рыбу. Сверху посыпаем все это дело тертым адыгейским сыром. при бажанні, разбиваем сверху еще пару перепелиных яиц для украшения (це не обов'язково).

Філе пангасіуса в духовці - фото крок 6 Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, і запікаємо 30-40 хвилин до готовності риби. Подавати в гарячому вигляді.

Подібні рецепти

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса на сковороді

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Філе пангасіуса в соусі

Філе пангасіуса в соусі

Філе пангасіуса в соусі — грецький рецепт приготування філе пангасіуса. Готується блюдо дуже швидко і просто, так що цей рецепт філе пангасіуса добре підійде для буденного сімейної вечері. опис приготування: Філе пангасіуса сьогодні можна купити в будь-якому супермаркеті, як правило — в заморо...

Філе камбали в духовці

Філе камбали в духовці

Камбала - це смачна морська риба, її м'ясо ніжне і навіть солодке. Здивуйте і побалуйте свою сім'ю апетитною заморської рибкою простим рецептом, як приготувати філе камбали в духовці. Дуже смачно! опис приготування: Чорноморська камбала має специфічний запах і смак йоду. Тому завчасно замочіть...

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...

Філе минтая в духовці дієтичне

Філе минтая в духовці дієтичне

Для тих, хто піклується не тільки про смак, але і про калорійність кожної страви, хочу запропонувати на замітку дуже класний варіант, як приготувати філе минтая в духовці дієтичне з запеченими овочами. опис приготування: Запекти рибку в духовці можна як окремо, так і доповнивши овочами за смак...