Рецепт Фаршировані ніжки курки
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати фаршировані ніжки курки, в яких не буде кісточок, а тільки соковите і ніжне м'ясо з дуже смачною начинкою всередині — все дуже просто, самі переконаєтеся.
опис приготування:
Найскладніше в цьому рецепті приготування фаршированих ніжок курки — це видалення кісточки, тут доведеться трохи повозитися, зате потім можна буде їсти цільні шматочки м'яса, НЕ вимазивая руки. Тому, як тільки всі кісточки будуть вилучені, справа залишається за малим: потрібно тільки нафарширувати ніжки і приготувати їх в білому вині. самі розумієте, смак у таких фаршированих ніжок курки в домашніх умовах просто божественний, для такого приголомшливого страви зовсім не шкода витраченого часу.
- ніжки курячі— 8 штук
- Бекон або шинка— 3 скибочки
- часник— 3-4 зубчиків
- пармезан тертий— 0,5 склянки
- шавлія свіжий— 20 грам
- Вино біле сухе— 1/3-1/2 штуки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- жир— 1 Ст. ложка
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Там де ніжка товщі, ми дуже акуратно за допомогою гострого маленького ножа відрізаємо м'ясо і сухожилля від кістки, намагаючись не пошкодити шкіру.
Тепер вивертаємо м'ясо навиворіт, опускаючи його до вузької сторони, при необхідності допомагаючи собі ножем.
У результаті повинно вийти ось так.
За допомогою ножа також слід акуратно вирізати сухожилля.
Вивертаємо ніжки назад, щоб шкіра була зовні.
Для начинки ми змішуємо в мисці нарізану дрібно шинку, подрібнений часник, шавлія і тертий сир, посипаємо все перцем за смаком.
Ніжки натираємо сіллю і перцем, викладаємо в них приготовлену начинку.
Тепер щільно перев'язуємо ніжки нитками, щоб начинка в подальшій з них не випадали.
Ставимо на вогонь сковороду або товстостінну каструлю і розтоплюємо в ній жир і вершкове масло.
Коли ця суміш гарненько нагріється, викладаємо в каструлю ніжки і смажимо їх до золотистого кольору з усіх боків.
Як тільки ніжки подрумянились, вливаємо в каструлю вино, так щоб воно на 1/3 закривало ніжки. Зменшуємо вогонь і протягом 45 хвилин готуємо м'ясо під кришкою.
По закінченню часу, коли м'ясо стане м'яким, вимикаємо вогонь і звільняємо ніжки від ниток. Викладаємо їх на тарілку і подаємо з улюбленим гарніром. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Ніжки кролика в сметані
У цьому рецепті все поєднується ідеально: і смачна начинка, і ароматний соус, і ніжне м'ясо — тому і блюдо в результаті виходить дивовижне, спробуйте його обов'язково, і самі все зрозумієте. опис приготування: Найголовніша перевага цього рецепта приготування фаршированих ніжок курки в духовці ...
Фаршировані курячі ніжки
Багато хто любить курку і страви з неї. Особливою популярністю користуються курячі ніжки. У мене в родині полюбляють всілякі запечені курячі ніжки, але одне і те ж приїдається. Ось я і вирішила здивувати своїх! опис приготування: Неймовірно апетитне і дуже незвичайне блюдо - фаршировані курячі...
Фаршировані грудки курки
багатьом здається, що робити фаршировані грудки курки потрібно досить довго, але тільки не в цьому випадку, адже мій рецепт дуже швидкий, він точно дозволить вам заощадити час на приготуванні вечері. опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих грудок курки я зазвичай використовую, ...
Фаршировані гомілки курки
Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...
Солодко-гострі курячі ніжки
Солодко-гострі курячі ніжки — рецепт приготування ніжок, розрахований спеціально для смаження м'яса птиці на природі. Солодко-гострий маринад повинен вас здивувати!! опис приготування: Солодко-гострі курячі ніжки — відмінне рішення для пікніка. дам рада. Вибирайте в магазині курячі ніжки сере...