Французька кухня рецепти
Сидр яблучний
Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт! опис приготування: Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичен...
Солодкий картопля в карамелі
Рецепт приготування солодкої картоплі в глазурі з апельсинового соку з цукром. опис приготування: У великій каструлі на високому вогні розтопити вершкове масло. Додати картопляні часточки в каструлю і розмішати, поки вони все не будуть покриті маслом. Додати 1 стакан води і апельсиновий сік, н...
Солодкий рулет без випічки
Рецепт сирного рулету не потребує випікання. опис приготування: Рулет дуже простий у приготуванні. Дарує масу задоволення як в процесі творення, так і в процесі поглинання. печива— 100 грам(перший шар) чистої води, бажано бутильованої— 50 мілілітрів(перший шар) какао-порошку— 2 Ст. ложки(пер...
Вершковий цибульний суп
Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...
Листковий десерт з грейпфрутом
Легкий десерт з грейпфрутом і горіхами стане вашим новим кулінарним шедевром і неодмінно порадує близьких. опис приготування: Один грейпфрут чистимо і ріжемо м'якоть дрібними кубиками, з іншого вичавлюємо сік. Змішуємо грейпфрутовий сік з 2 ст. L. цукрової пудри, вводимо розпущений желатин і с...
Листковий новорічний пиріг «ялинка»
Оригінально оформлений новорічний пиріг "; Ялинка" красиво виглядає на святковому столі. Спечіть такий пиріг на радість своїм рідним і близьким, щоб весело і цікаво зустріти Новий рік! опис приготування: Готується пиріг з листкового дріжджового тіста. Начинка може бути будь-який, як солодкою з...
Соте з літніх фруктів і ягід
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...
Соус Айолі
Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...
Соус беарнез
соус беарнез, інакше званий бєарнскі соусом — це дуже пікантний французький соус, відповідний до страв, приготованим на грилі. Хочете здивувати гостей незвичайним соусом — спробуйте соус беарнез. опис приготування: соус беарнез — один із сотень геніальних французьких соусів. Його варто подават...
Соус для риби
Щоб зробити смак вашого рибної страви більш вишуканим або просто яскравим, можна використовувати різні соуси. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати соус для риби "; Тартар ";. Це просто і смачно. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику не більше двох днів. Він відмі...
Соус Голландський
Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...
Соус з абрикосів і яблук
Уявляю хіт сезону — пікантний солодко-пряний фруктовий соус. Його можна сміливо подати на додаток до м'яса, птиці, рибі або морепродуктів. цікаво? Тоді запрошую до приготування опис приготування: Спробуйте подати вишуканий абрикосовий соус до м'ясних або рибних страв, він значно збагатить смак...
Соус до м'яса «гусарський»
Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...
Соус «Кольбер»
Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...
Тартар соус
Популярний у всьому світі соус тартар зазвичай подається до риби, але так само може бути хорошим доповненням до морепродуктів, овочам і м'ясу. До вашої уваги — простий рецепт соусу тартар. опис приготування: тартар (французький. Татарський соус) - класичний французький холодний соус, який пода...
Суфле з тріски
Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...
Суп «д'Артаньян»
Рецепт присвячується всім любителям французької кухні. Смачний цибульний суп "; Д & apos; Артаньян" порадує вас своїм неймовірним ароматом і неперевершеним, насиченим смаком. Суп готується годину. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування супу "; Д & apos; Артаньян ";. Тут були...
Суп з брокколі з сирними тостами
Рецепт приготування ароматного супу-пюре з капусти брокколі з тостами з гострим сиром чеддер. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і стебла брокколі. Накрити кришкою і варити, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. ...
Суп з цвітної капусти
Рецепт приготування супу з кольорової капусти, лука, морква, селери, петрушки і молока з вершками. опис приготування: Ніжний овочевий суп має вершкову консистенцію і приємний аромат. паличка вершкового масла— 1 штука цибулини— 1/2 штуки морква— 1 штука стебло селери— 1 штука головки цвітної ...
Суп з цибулі
Суп з цибулі — класичний рецепт французької кухні. Блюдо витонченого смаку не тільки радує своїм гарним зовнішнім виглядом, але і легкістю приготування. Рецепт для приготування 1 порції супу. опис приготування: Суп з цибулі по даним рецептом — дуже оригінальний суп, який ми не варимо, а тушкує...