Французька кухня рецепти

Сидр яблучний

Сидр яблучний

Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт! опис приготування: Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичен...

Солодкий картопля в карамелі

Солодкий картопля в карамелі

Рецепт приготування солодкої картоплі в глазурі з апельсинового соку з цукром. опис приготування: У великій каструлі на високому вогні розтопити вершкове масло. Додати картопляні часточки в каструлю і розмішати, поки вони все не будуть покриті маслом. Додати 1 стакан води і апельсиновий сік, н...

Солодкий рулет без випічки

Солодкий рулет без випічки

Рецепт сирного рулету не потребує випікання. опис приготування: Рулет дуже простий у приготуванні. Дарує масу задоволення як в процесі творення, так і в процесі поглинання. печива— 100 грам(перший шар) чистої води, бажано бутильованої— 50 мілілітрів(перший шар) какао-порошку— 2 Ст. ложки(пер...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Листковий десерт з грейпфрутом

Листковий десерт з грейпфрутом

Легкий десерт з грейпфрутом і горіхами стане вашим новим кулінарним шедевром і неодмінно порадує близьких. опис приготування: Один грейпфрут чистимо і ріжемо м'якоть дрібними кубиками, з іншого вичавлюємо сік. Змішуємо грейпфрутовий сік з 2 ст. L. цукрової пудри, вводимо розпущений желатин і с...

Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Оригінально оформлений новорічний пиріг "; Ялинка" красиво виглядає на святковому столі. Спечіть такий пиріг на радість своїм рідним і близьким, щоб весело і цікаво зустріти Новий рік! опис приготування: Готується пиріг з листкового дріжджового тіста. Начинка може бути будь-який, як солодкою з...

Соте з літніх фруктів і ягід

Соте з літніх фруктів і ягід

Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...

Соус Айолі

Соус Айолі

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Соус беарнез

Соус беарнез

соус беарнез, інакше званий бєарнскі соусом — це дуже пікантний французький соус, відповідний до страв, приготованим на грилі. Хочете здивувати гостей незвичайним соусом — спробуйте соус беарнез. опис приготування: соус беарнез — один із сотень геніальних французьких соусів. Його варто подават...

Соус для риби

Соус для риби

Щоб зробити смак вашого рибної страви більш вишуканим або просто яскравим, можна використовувати різні соуси. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати соус для риби "; Тартар ";. Це просто і смачно. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику не більше двох днів. Він відмі...

Соус Голландський

Соус Голландський

Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...

Соус з абрикосів і яблук

Соус з абрикосів і яблук

Уявляю хіт сезону — пікантний солодко-пряний фруктовий соус. Його можна сміливо подати на додаток до м'яса, птиці, рибі або морепродуктів. цікаво? Тоді запрошую до приготування опис приготування: Спробуйте подати вишуканий абрикосовий соус до м'ясних або рибних страв, він значно збагатить смак...

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...

Соус «Кольбер»

Соус «Кольбер»

Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...

Тартар соус

Тартар соус

Популярний у всьому світі соус тартар зазвичай подається до риби, але так само може бути хорошим доповненням до морепродуктів, овочам і м'ясу. До вашої уваги — простий рецепт соусу тартар. опис приготування: тартар (французький. Татарський соус) - класичний французький холодний соус, який пода...

Суфле з тріски

Суфле з тріски

Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...

Суп «д'Артаньян»

Суп «д'Артаньян»

Рецепт присвячується всім любителям французької кухні. Смачний цибульний суп "; Д & apos; Артаньян" порадує вас своїм неймовірним ароматом і неперевершеним, насиченим смаком. Суп готується годину. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування супу "; Д & apos; Артаньян ";. Тут були...

Суп з брокколі з сирними тостами

Суп з брокколі з сирними тостами

Рецепт приготування ароматного супу-пюре з капусти брокколі з тостами з гострим сиром чеддер. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і стебла брокколі. Накрити кришкою і варити, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. ...

Суп з цвітної капусти

Суп з цвітної капусти

Рецепт приготування супу з кольорової капусти, лука, морква, селери, петрушки і молока з вершками. опис приготування: Ніжний овочевий суп має вершкову консистенцію і приємний аромат. паличка вершкового масла— 1 штука цибулини— 1/2 штуки морква— 1 штука стебло селери— 1 штука головки цвітної ...

Суп з цибулі

Суп з цибулі

Суп з цибулі — класичний рецепт французької кухні. Блюдо витонченого смаку не тільки радує своїм гарним зовнішнім виглядом, але і легкістю приготування. Рецепт для приготування 1 порції супу. опис приготування: Суп з цибулі по даним рецептом — дуже оригінальний суп, який ми не варимо, а тушкує...