Французька кухня рецепти

Яловичина «Веллінгтон»

Яловичина «Веллінгтон»

Надзвичайно смачне і гарне блюдо родом з Англії - яловичина "; Веллінгтон ";. м'ясо, яке запікається разом з цибулею і грибами, за визначенням не може бути поганим. Давайте розберемося з рецептом. опис приготування: розповім, як правильно приготувати яловичину & ​​quot; Веллінгтон ";. Таке блю...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Гратен з баклажанів

Гратен з баклажанів

грата — це французька запіканка, яка готується в духовці до утворення апетитною скоринки. Сьогодні ми будемо готувати гратен з баклажанів — дуже смачне і апетитне блюдо. опис приготування: Пропоную цікавий рецепт вишуканої французької кухні — гратен з баклажанів. Готується досить складно, але ...

Гратен з кабачками гриль

Гратен з кабачками гриль

Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудов...

Gribnaя перекус

Gribnaя перекус

Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...

Грибне пюре

Грибне пюре

Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається! опис приготування: В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму ха...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний жульєн з печериць

Грибний жульєн з печериць

Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ​​актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Грибний киш

Грибний киш

всім, кому набридли прості звичайні пироги, пропоную приготувати не банальний грибний киш! Приготуйте цей чудовий пиріг з такою неймовірно соковитою і ароматною начинкою, і він підкорить ваше серце! опис приготування: Порадуйте своїх рідних і близьких цим незвичайним і таким смачним грибним Кі...

Грибний крем суп по-фламандські

Грибний крем суп по-фламандські

Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...

Грибний крем-суп

Грибний крем-суп

Неймовірно смачний домашній суп з чудовим ароматом. опис приготування: Неймовірно смачний домашній грибний суп з чудовим ароматом. олія— 110 грам нарізану цибулю— 110 грам селера— 55 грам цибуля-пористий— 55 грам мука— 70 грам курячий бульйон— 235 мілілітрів молоко— 2 L гриби— 450 грам мелен...

Грибний суп з сиром

Грибний суп з сиром

Цей класичний рецепт грибного супу з сиром припаде до смаку всім тим, хто любить витонченість і простоту французької кухні. Адже по суті всі інгредієнти є в будь-якому будинку, а готується суп швидко! опис приготування: Якщо подивитеся на список інгредієнтів, то напевно відразу ж побіжите втіл...

Грибний суп з вершками

Грибний суп з вершками

У цьому рецепті рекомендується використовувати гриби - лисички. Якщо лисичок під руками немає, можна взяти будь-які інші гриби. Смак грибного супу з додаванням вершків вас приємно здивує, настільки він ніжний. кількість порцій: 4 гриби (Лісіцкі)  — 200 грам Цибуля— 1 штука Картопля— 3 штуки вер...

Griliyaj

Griliyaj

Рецепт приготування французького десерту з карамелізованого цукру, води і мигдалю. опис приготування: Griliyaj (фр. смажитися) - французьке ласощі з смажених горіхів з цукром. Griliyaj — відмінний рецепт домашнього десерту до свята і на кожен день. Асортимент грильяжу різноманітний, але можна ...

Грушево-клюквенный сорбет

Грушево-клюквенный сорбет

Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Грушевые конвертики

Грушевые конвертики

груші, загорнуті в конвертики. кількість порцій: 4 груші— 4 штуки лимон— 0,5 штуки топлене (вершкове) олія— 30 грам ядра волоського горіха— 100 грам цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів) листи filo pastrys— 6 штук французький заварний крем— — За смаком вершк...

Грушевий десерт

Грушевий десерт

половини груші, обсмажені в олії, всередині з заварним кремом і политі апельсиновим сиропом. кількість порцій: 4 апельсин— 2 штуки груші— 4 штуки лимонний сік— 1 Ст. ложка топлене масло— 2 Ст. ложки цукрова пудра— 2 Ст. ложки заварний крем— 200 мілілітрів Вичавити сік з 2 апельсинів, вико...

Грушевый клафути

Грушевый клафути

Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...