Французька кухня рецепти

Фрикасе в винном соусе

Фрикасе в винном соусе

Відмінний варіант для вихідного вечері в тісному колі сім'ї — це фрикасе в винному соусі. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ніжне м'ясо з неповторним ароматом з французької рецептом. опис приготування: Це традиційне французьке блюдо готують з білого м'яса, найчастіше курки, кролик...

Фруктово-ягідний тарт

Фруктово-ягідний тарт

Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...

Фуа-гра

Фуа-гра

Рецепт приготування французького паштету з печінки качки або гуски з білим вином. опис приготування: Фуа-гра від французького «Foie gras» означає «жирна печінка». Являє собою паштет, зроблений з печінки качки або гуски, яких спеціальним чином заздалегідь відгодовували. Фуа-гра є популярним і в...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Галет з грибами і капустою

Галет з грибами і капустою

Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани. опис приготування: Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів. солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани—...

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Крихти з grushami, яблуками і родзинками

Крихти з grushami, яблуками і родзинками

Давайте приготуємо галету! Це зовсім не складно, а результат чудовий! Чудово розсипчасте ніжне тісто і соковита фруктова начинка з яскравою лимонної ноткою. опис приготування: обожнюю галети! Мало того, що смачно, так ще й робиться просто. Який ще пиріг може бути кривобоким, залишаючись при ц...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...

Гарбюр

Гарбюр

Рецепт приготування французького супу. опис приготування: Цей суп можна зварити заздалегідь, на наступний день він буде ще смачніше. білої сухої квасолі— 100 грам цибулини— 0.5 штуки кнопка Gvozdik— 3 штуки букет гарні— 1 штука сырокопченой грудинки— 50 грам качана савойської капусти— 0.25 ш...

Генуезький пиріг

Генуезький пиріг

Це дуже ніжний і легкий пиріг. Він хороший сам по собі, а також його можна використовувати як основу для тортів. кількість порцій: 10 яйця— 4 штуки вершкове масло— 50 грам цукрова пудра— 110 грам ванільний цукор— 15 грам мука— 125 грам пластівці мигдалю— 30 грам покласти 4 яйця в каструлю ...

Глазурована морква з імбиром

Глазурована морква з імбиром

Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинов...

Голландський соус

Голландський соус

голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...

Гірчиця французька

Гірчиця французька

Як ви знаєте, блюдо саме по собі не стане смачним. звичайно, з голоду все зійде. Але є речі, які підкреслюють їжу, створюючи смакові нюанси. ось, як приготувати гірчицю французьку. опис приготування: Французька гірчиця відрізняється від нашої звичної тим, що в ній знаходяться безпосередньо сам...

Гірчиця з зернами

Гірчиця з зернами

гірчичний соус, приготований за цим рецептом, володіє приємною кислинкою і текстурою, а також насиченою гостротою. Нижче - простий опис того, як приготувати гірчицю з зернами. опис приготування: За бажанням в гірчицю можна додати будь-які спеції, такі як гвоздика або мускат. А якщо вам здаєтьс...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина по-французьки з картоплею

Яловичина по-французьки з картоплею

Неймовірно смачна страва, яке підійде на кожен день, та й на святковому столі буде мати гарний вигляд. Ніжне м'ясо з картоплею під ароматною сирною шапкою — пальчики оближеш. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-французьки з картоплею, напевно, відомий практично кожній господині...

Яловичина по-французьки з помідорами

Яловичина по-французьки з помідорами

Яловичина по-французьки з помідорами — це витончене блюдо, яке готується в духовці з сиром, помідорами, часником під смачним білим соусом. опис приготування: Дуже смачна і естетично красива яловичина по-французьки з помідорами запікають у духовці під соусом "; Бешамель ";, помідорами і сиром. ...

Яловичина по-французьки в духовці

Яловичина по-французьки в духовці

відмінне блюдо, яке, незважаючи на свою назву, вже давно стало повсякденним на будь-якому святковому столі у всіх країнах колишнього СРСР і не тільки. Але менш смачним воно від цього абсолютно не стало. опис приготування: Тут я вам пропоную, можна сказати, класичний на сьогоднішній день рецепт...

Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Рецепт яловичина з картоплею і сиром — приготування святкової вечері з смажених яловичих стейків Рибай запечених з картоплею в хрусткою сирній скоринці. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. змішати масло, 1 столову ложку кінзи і 1/2 чайної ложки часнику в невеликій мисці. Накр...