Рецепти muscleman.com.ua

Філе курки з болгарським перцем

Філе курки з болгарським перцем

З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...

Грибна локшина з сушених грибів

Грибна локшина з сушених грибів

Незвичайний суп з локшиною домашньої і локшиною з сушених грибів. Суп виходить дуже ароматним і по справжньому "; домашнім" . думаю, вам і вашим близьким обов'язково сподобається. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування грибної локшини з сушених грибів. грибна локшина + дом...

Грибний соус для макаронів

Грибний соус для макаронів

Грибний соус відмінно підкреслює смак багатьох страв. Сьогодні я розповім, як приготувати грибний соус для макаронів. Він буде дуже ніжним і ароматним. опис приготування: За бажанням такий соус можна пюрировать блендером, тоді його консистенція буде більш однорідною, однак якщо ви любите відчу...

Гусь шматочками в мультиварці

Гусь шматочками в мультиварці

Гусь шматочками в мультиварці - відмінний ситний обід або вечерю, який збере всю родину за столом. Розмарин і вино привнесуть свою родзинку в це смачне блюдо. опис приготування: Будь-яке блюдо з гусака виходить ситним і смачним. А рецепт, як приготувати гусака шматочками в мультиварці, Крім ць...

Яловичина по-угорськи

Рецепт Яловичина по-угорськи

Яловичина по-угорськи — блюдо змішаного типу. Це і суп і гуляш одночасно. Зовнішній вигляд страви пробуджує звірячий апетит і доставляє колосальне гастрономічне задоволення. опис приготування: Готується яловичина по-угорськи досить просто. Обсмажується цибулю з приправами, заливається бульйоно...

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...

Грибний суп по Дюканов

Грибний суп по Дюканов

Соковитий і апетитний суп з грибів з Дюканов можна приготувати за лічені хвилини, причому він не додасть вам зайвих сантиметрів в талії — так як практично не містить вуглеводів! опис приготування: Суп з печериць можна готувати хоч кожен день і він не набридає, так як оксамитовий смак і ніжніст...

Фapшірованний кальмаp в духовці

Фapшірованний кальмаp в духовці

Як приготувати фаршированого кальмара в духовці, щоб він вийшов ніжним і смачним, знає не кожна господиня. Сьогодні я поділюся з вами оригінальним рецептом. запам'ятовуйте, стане в нагоді. опис приготування: Ця страва для справжніх гурманів, сміливо поєднують продукти. До нього відмінно підійд...

Грушевые конвертики

Грушевые конвертики

груші, загорнуті в конвертики. кількість порцій: 4 груші— 4 штуки лимон— 0,5 штуки топлене (вершкове) олія— 30 грам ядра волоського горіха— 100 грам цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів) листи filo pastrys— 6 штук французький заварний крем— — За смаком вершк...

Гамбургер будинку (корисний)

Гамбургер будинку (корисний)

Якщо ви великий любитель фастфуду і завжди хотіли навчитися готувати бургери будинку, сьогодні у вас є така можливість. Я розповім вам, як приготувати гамбургер будинку, він смачний і корисний. опис приготування: Для того щоб сформувати бургер, необхідно на першу частину булочки покласти лист ...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...

Гречка по-купецькому з курячим фаршем

Гречка по-купецькому з курячим фаршем

Можна, можливо, звичайно, зварити гречану кашу і з'їсти її з маслом або сметаною. Але це нудно. А якщо трохи пофантазувати, то можна отримати від приготовленої їжі задоволення. обов'язково спробуйте! опис приготування: Очищені цибулю з морквою подрібніть. гречку вимийте. На сковороді обсмажити...

Griliyaj

Griliyaj

Рецепт приготування французького десерту з карамелізованого цукру, води і мигдалю. опис приготування: Griliyaj (фр. смажитися) - французьке ласощі з смажених горіхів з цукром. Griliyaj — відмінний рецепт домашнього десерту до свята і на кожен день. Асортимент грильяжу різноманітний, але можна ...

Фруктовий салат з дині, персика і чорного абрикоса

Фруктовий салат з дині, персика і чорного абрикоса

Літній салат з фруктів не тільки смачний і яскравий, але і корисний. Диня і персик солодкі, а чорний абрикос надає легку кислинку. У салат додаємо мед, який добре підсолодить і доповнить фрукти. опис приготування: Фруктовий салат готувати легко і швидко! Головне вибрати смачні і соковиті фрукт...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичина з рисом і овочами

Яловичина з рисом і овочами

Простий рецепт приготування популярного азійського страви зі шматочків яловичини з рисом, перцем, горохом і червоною цибулею. опис приготування: промити м'ясо, злегка підсушити і нарізати невеликими кубиками. Приправити сіллю і перцем. Обсмажувати яловичину в гарячому маслі. Порізати перець на...

Горошницей

Горошницей

Горошницей - це горохова каша. густа, рідка… аби з гороху. Для приготування потрібно мінімум продуктів, але за кашею потрібне око та око. готуємо разом, у вас вийде відмінна каша! опис приготування: Горохова каша, або горошницей, раніше була дуже популярна. А потім страви з картоплі відсунули ...

Гуляш зі свинини з помідорами

Гуляш зі свинини з помідорами

Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...