Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадний чізкейк з печива

Шоколадний чізкейк з печива

Рецепт приготування легкого шоколадного чизкейка з печива, знежиреного сиру і знежиреної сметани. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти форму для випікання папером і змастити маслом. Подрібнити печиво в комбайні. Викласти отриману масу в форму. Змішати в комбайні вершк...

Соус для курячих котлет

Соус для курячих котлет

Томатний соус для курячих котлет ідеально підійде для тих, хто вважає їх занадто сухими і невиразними. Приготуйте соус за цим рецептом і ви по-новому поглянете на котлети з курки. опис приготування: Приготувати соус для курячих котлет можна заздалегідь, він відмінно зберігається в холодильнику...

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Печериці, запечені з сиром

Печериці, запечені з сиром

печериці, запечені з сиром, — дивовижно смачна закуска. соковита, ароматна, вмить зникає з тарілки. Приготуйте її — і ваші близькі обов'язково попросять зробити ще! опис приготування: Коли душа вимагає свята — з нею важко сперечатися. Та й не потрібно. Простіше влаштувати свято. З гостями або ...

Грибний суп з сирками

Закуска для фуршету (фаршмак з оселедця)

Грибний суп з плавленим сирком — дуже цікаве блюдо до обіднього столу. За рахунок плавленого сиру, суп відрізняється приємною консистенцією, виходить ароматним, густим і ситним! опис приготування: До вашої уваги — дуже смачний і простий рецепт приготування грибного супу з сирками. Я використов...

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...

Шашлик з шампіньйонів з розмарином

Шашлик з шампіньйонів з розмарином

Шашлик з шампіньйонів з розмарином — чудовий гарнір або закуска для фуршету. Замість шампурів будемо використовувати очищені про листочків гілочки розмарину. Ароматний шашлик з грибів прикрасить ваш стіл. опис приготування: Як приготувати шашлик з печериць з розмарином? 1. печериці промийте, з...

Сквош з начинкою з рису

Сквош з начинкою з рису

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Французьке печиво «Мадлен»

Французьке печиво «Мадлен»

Французьке печиво «Мадлен» готується дуже легко, з найпростіших продуктів, при цьому виходить надзвичайно смачним і ніжним. Спробуйте і ви приготувати відоме у всьому світі французьке печиво. опис приготування: Французьке печиво «Мадлен» відомо практично в усьому світі, воно полюбилося багатьо...

Хлібний пудинг

Хлібний пудинг

Рецепт приготування англійського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусів. У великій мисці збити яйця до піни. Додати цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і все гарненько змішати. Додати масло і молоко, перемішати. Грубо покришити печиво або хліб і додати в сумі...

Skordeli

Skordeli

Рецепт приготування грецької часниковою закуски. кількість порцій: 10 стебло черешкові селери— 1 штука морква— 1 штука(велика) гілочки петрушки— 3 штуки цибулина— 1 штука горошини чорного перцю— 3 штуки картопля— 500 грам часник— 5 зубчиків(великих ) рослинної олії— 200 мілілітрів чорного хліба...

Глазур для паски без яєчного білка

Глазур для паски без яєчного білка

Напередодні свята пошук нових і оригінальних рецептів стає особливо актуальним. Я хочу поділитися з вами швидким і простим способом, як приготувати глазур для паски без яєчного білка. опис приготування: Для тих, хто не вживає в їжу яйця, або не впевнений в їх якості, ця чудова глазур для паски...

Шоколадні мафіни з вершками і вишнею

Шоколадні мафіни з вершками і вишнею

Рецепт приготування мафінів з какао, кореневих пивом, збитими вершками, ванільним морозивом і вишнею мараскино. Кореневе пиво - газований напій, виготовлений з кори дерева сассафрас. кількість порцій: 6-8 какао— 1 Склянка(мафіни) сода— 1 1/4  чайних ложки(мафіни) сіль— 1 Чайна ложка(мафіни) вел...

Суп грибний з лисичками

Суп грибний з лисичками

Дуже смачний грибний суп з лисичками. Якщо у кого-то гриби пішли в середині липня (як у нас), то цей рецепт як раз для вас .Сочетаніе грибного аромату і (кольорових) овочів робить цей суп ідеальним. кількість порцій: 5-6 Лісіцкі— 300 грам(в відвареному вигляді) картопля— 10 штук(трохи менше сер...

Печериці з плавленим сиром

Печериці з плавленим сиром

Це дуже смачна закуска, яку легко приготувати і яка подається як гарячої, так і холодної. Прекрасно підходить і до святкової, і до буденної трапези, переконайтеся самі! опис приготування: Смачна і оригінальна закуска для свята готується дуже легко і просто. Капелюшки печериць можна фарширувати...

Гирос з картоплею і сиром Фета

Гирос з картоплею і сиром Фета

Рецепт приготування гіроса з грецьким йогуртом, огірками, часником, картоплею, сиром Фета, цибулею, салатом і помідорами. опис приготування: Гирос - блюдо грецької кухні, російським аналогом якого є шаурма або шаверма. середній огірок— 1 штука часнику— 9 зубчиків(8 цілих, 1 подрібнений) олив...

Суфле з гарбуза

Суфле з гарбуза

З приходом осені яскрава гарбуз з'являється практично на всіх прилавках овочевих магазинів і так хочеться з неї щось приготувати. Яке у вас улюблена страва з гарбуза? Я поділюся рецептом суфле! опис приготування: Суфле з гарбуза — десерт, який сподобається абсолютно всім! Це реально діючий спо...

Голубці з курячою грудкою

Голубці з курячою грудкою

Готуємо апетитні голубці з курячою грудкою. Блюдо сподобається дорослим і діткам. Подавати голубці можна з підливою або просто так. рецепт простий, впорається абсолютно кожен, пробуйте! опис приготування: Голубці напевно люблять багато, мені це блюдо в дитинстві часто готувала бабуся і мама. Х...

Суп-пюре з томатів

Суп-пюре з томатів

сезонні страви, ось що точно має бути на столах у кожній хаті. Є багато ресторанів в Європі, які спеціалізуються на такій кухні. подивіться, як приготувати суп-пюре з томатів. опис приготування: вивчіть, як приготувати суп-пюре з томатів. Традиції створення такого супу існують в різних країнах...

Яловичі котлетки

Яловичі котлетки

Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними. опис приготування: Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , ...