Рецепти muscleman.com.ua

Ескалопи з індички

Ескалопи з індички

Ескалопи з індички — приклад того, як гаряче друга страва, що складається при цьому не з овочів, може бути не дуже калорійним і цілком дієтичним. Простий рецепт ескалоп з індички — для тих, що худнуть. опис приготування: Я стежу за своєю фігурою і, отже, за своїм харчуванням. Тому навіть на га...

Солянка з копченою ковбасою

Солянка з копченою ковбасою

Як приготувати просто і смачно? Пропоную вам рецепт приготування солнкі з копченою ковбасою. опис приготування: Щоб прискорити процес приготування солянки з копченою ковбасою в домашніх умовах, потрібно готувати інгредієнти паралельно (м'ясний бульйон, овочі і перловку). За бажанням можна в го...

Шарлотка з лимоном

Шарлотка з лимоном

Якщо ви любитель випічки з цитрусовими, ароматна і ніжна шарлотка з лимоном безсумнівно буде вам до смаку. Кисленький лимон в начинці і ніжне солодке тісто, що може бути краще до чашечки чаю? опис приготування: Традиційну шарлотку печуть в кожній родині і в кожної господині є свій фірмовий рец...

Сливовый пирог с ореховым штрейзелем

Сливовый пирог с ореховым штрейзелем

Рецепт приготовления сливового пирога с ореховым штрейзелем. Сливовый пирог получается ароматным и очень вкусным. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: молоко, яйця, вершкове масло, борошно і цукор. Для начинки – сливы. Вершкове масло— 120 грам борошн...

Яловичина в мікрохвильовці

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

ви здивуєтеся, але яловичина в мікрохвильовці виходить дуже м'якою і соковитою. А часу на її приготування йде значно менше, ніж при готуванні традиційними способами. Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування яловичини в мікрохвильовці зовсім простий, ніяких особливих проблем Виходить в...

Грибочки з тіста

Грибочки з тіста

Щоб приготувати грибочки з тіста, довелося знайти стару радянську форму для випічки печива. Печиво готується не в духовці, а на плиті. Готові грибочки з тіста покриваються шоколадною глазур'ю! опис приготування: Старе-добре печиво, родом з дитинства. Щоб приготувати грибочки з тіста в домашніх...

Гауранга

Гауранга

Гауранга - традиційне індійське блюдо, перекладається як "; золотий картопля ";. Страви з картоплі усіма дуже улюблені. Я пропоную Вам урізноманітнити свій стіл цієї пікантної запіканкою. ось рецепт! опис приготування: & Quot; Гауранга" сподобається абсолютно всім! Найтонші кружечки картоплі з...

Шарлотка с корицей

Шарлотка с корицей

Когда времени не хватает, а хочеться чогось смачненького, вспомните о шарлотке с яблоками, а я поділюся, как приготовить шарлотку с корицей, одним из вариантов этого рецепта. сподіваюся, такая шарлотка понравится и вам, і вашим домочадцям. опис приготування: Несмотря на длинную и очень интерес...

Шоколадне печиво з вершковим кремом

Шоколадне печиво з вершковим кремом

Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Це шоколадне печиво не дуже солодке, його добре подавати як з кавою, так і з морозивом. кількість порцій: 10-12 сіль— 0,25 чайних ложки сода— 0,25 чайних ложки вершкове масло м'яке— 14 Ст. ложок молоко— ...

Фруктовий сорбет

Фруктовий сорбет

Десерти бувають одночасно і смачними, і ефектно виглядають, і корисними. фруктовий сорбет — саме такий десерт. У нашій родині фруктовий сорбет люблять все від малого до великого — спробуйте і ви. опис приготування: Фруктовий сорбет з журавлини, полуниці, лимона і бананів — це не тільки смачний...

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Гриби під соусом

Гриби під соусом

Зазвичай гриби просто готують в сметані. Я пропоную зробити соус з плавленого сирка. Сирок повністю розтоплюється в соусі, а коли блюдо злегка остигає - допомагає зробити соус більш густим. опис приготування: Дане блюдо - на смак аналог жульєну, але готується на плиті і не має м'ясний складово...

Яловичина з соусом поблано

Яловичина з соусом поблано

Рецепт приготування яловичого стейка з соусом з чилі поблано, лука, часником і помідора. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Змастити стейк рапсовим маслом, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі від 3 до 5 хвилин з кожного боку. нагріти 1 столову ложку масла каноли в...

Солодко-гострі курячі ніжки

Солодко-гострі курячі ніжки

Солодко-гострі курячі ніжки — рецепт приготування ніжок, розрахований спеціально для смаження м'яса птиці на природі. Солодко-гострий маринад повинен вас здивувати!! опис приготування: Солодко-гострі курячі ніжки — відмінне рішення для пікніка. дам рада. Вибирайте в магазині курячі ніжки сере...

Гороховий Хумус

Гороховий Хумус

Рецепт приготування хумуса з гороху. опис приготування: Для початку потрібно добре промити і підсушити горох. Помістити горох в кухонний комбайн. Додати тахини, часник, лимонний сік і приправи. Включити комбайн і змішати всі інгредієнти в тісто. Повільно налити оливкової олії. Додати приправ, ...

Щучі голови

Щучі голови

Щучі голови можна приготувати по-різному, і дуже смачними вони виходять вареними у вигляді юшки. Готується такий суп близько 1,5 годин і ідеально смакує вприкуску з щучими головами. опис приготування: Юшку можна приготувати з будь-якої риби та її частин, але з щуки вуха завжди особлива. Крім ц...

Суп з печериць

Суп з печериць

Як приготувати смачний суп з печериць. Покроковий рецепт з фотографіями. опис приготування: Готувати суп з печериць одне задоволення. Перше блюдо виходить наваристим і апетитним. печериці — прості гриби ростуть повсюдно, в наш час печериці в великих обсягах вирощують на різних фермах, так що д...

Яловичина на друге

Яловичина на друге

Сьогодні я розповім вам, як приготувати яловичину на друге. Готувати її ми будемо в мультиварці. Якщо її у вас немає, можна і просто на плиті. Застава м'якої яловичини - це правильний маринад. починаємо? опис приготування: Якщо ви любите м'яку, ніжну яловичину, то мій рецепт, як приготувати ял...

Шоколадні пончики (майстер клас)

Шоколадні пончики (майстер клас)

Ці шоколадні пончики обов'язково припадуть до душі дітям. Та й дорослі-ласуни теж не відмовляться від них. Цікавий спосіб приготування без борошна робить рецепт ще більш цікавим! опис приготування: Чим же можна доповнити рецепт цих пончиків? думаю, що можна додати дрібку кориці, нарізані шмато...

Суп з гарбуза на овочевому бульйоні

Суп з гарбуза на овочевому бульйоні

Рецепт приготування простого супу зі смаженої гарбуза прямо перед вами. Поки осінь в самому розпалі, не пропустіть нагоду насолодитися його смаком. Суп зберігається в холодильнику до трьох днів. кількість порцій: 4 мускатна гарбуз— 675 грам цибулина— 1 штука(очищена і нарізана) гриба шиітаке— 2...