Рецепти muscleman.com.ua
Гриби, фаршировані шинкою і сиром
такі гриби, фаршировані шинкою і сиром в домашніх умовах, виходять ніжними, соковитими і неймовірно смачними! ароматичний, легко в приготуванні і апетитно — ніхто не встоїть, спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт грибів, фаршированих шинкою і сиром, я підгледіла на корпоративі на ро...
Хліб з італійської начинкою
Рецепт приготування смачної італійської випічки з начинкою з ніжного сиру, індички і квашеної капусти. Над-їстівне блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Розкачати тісто в 12×16 дюймовий прямокутник. Накрити основу поліетиленовою плівкою і залишити на 10-15 хвилин. видалити плівку. з...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...
Грибний паштет на зиму
Подібні заготовки користуються великим попитом у багатьох любителів грибів. Сезон заготовок починається з вересня, оскільки приготувати паштет в будь-який час року можна тільки з печериць. опис приготування: Основою для цієї страви можуть бути абсолютно будь-які гриби (які любите), але також п...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Соус марінара
Рецепт приготування соусу марінара (сальса Маринара). кількість порцій: 10 оливкова олія— 5-6 Ст. ложок часник— 2 зубчики(порезаний) помідори— 450 грам(подрібнені в пюре) петрушка— 3 Ст. ложки(подрібнена) листя орегано— 2 Ст. ложки(подрібнені) сіль, перець— 1 штука Розігріти сотейник на се...
Стейки в зеленому маринаді
Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...
Харчо зі свинячих реберець
Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...
Філе риби в духовці
Запечене філе риби стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру чи овочевому салату. Я використовую нежирну білу морську рибу типу минтая. Беріть ту рибку, яку готуєте зазвичай. опис приготування: Готуємо це прекрасне блюдо при температурі 220 градусів. Так риба відмінно пропечеться, стан...
Глазурь из аквафабы
Akvafaba — вязкая жидкость, которая образуется во время варки бобовых (гайка, горох, квасоля). В кулинарии используется как растительная замена яичных белков. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, как приготовить глазурь из аквафабы. Она подходит для украшения пасхальных куличей, кекс...
Суп з брокколі та сиром Чеддер
Рецепт приготування супу з брокколі, сиром Чеддер, цибулею, м'ясним бульйоном і вершками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 літрів супу. Він такий густий, що в ньому навіть ложка стоїть. неймовірно ніжний, вершковий смак цього блюда зігріє вас холодними вечорами. Щоб здивувати с...
Глазур для Празького торта
Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...
Суп «капусняк»
Іноді так і тягне на прості, домашні та доступні страви. хочете дізнатися, як приготувати суп "; Капусняк" в домашніх умовах? Тоді швидше відкривайте цей рецепт, розповім із задоволенням! опис приготування: Перед вами рецепт приготування супу "; Капусняк ";, і я впевнена, що він вам припаде до...
Печериці смажені
хочете дізнатися, як посмажити печериці? Читайте цей рецепт. смажені печериці — це просте в приготуванні і доступне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і як закуску, і як гаряче. опис приготування: смажені печериці — вельми просте блюдо. І що мені найбільше подобається — готується з продукт...
Шарлотка з ягодами
Напевно немає простіше і смачніше пирога, ніж шарлотка. Її можна урізноманітнити різними фруктами або ягодами, пропоную спробувати шарлотку зі смородиною! пиріг ніжний, білосніжний з солодкими ягодами! опис приготування: Для шарлотки не варто використовувати розпушувачі тесту, вони просто не з...
Грибна запіканка
Якщо ви любите страви з грибів, обов'язково спробуйте приготувати цю смачну, повітряну і легку в приготуванні грибну запіканку. Страву можна приготувати або на сніданок, або на обід, або на вечерю. опис приготування: Якщо вам подобаються страви з грибів, значить ви не залишитесь байдужими до ц...
Фрікасе з грибами
Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...
Грибний вершковий суп
Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...
Суп картопляний
Само собою, неможливо приготувати суп, використовуючи виключно картопля. Інші овочі додадуть основного компоненту пікантність і розкриють всіма улюблений смак картоплі, нашого "; другого хліба ";. опис приготування: 1. Своїм та чистимо всі овочі, зелень відкладаємо в сторону, щоб дати стекти з...
Гриби в мультиварці на зиму
Мультиварка тим і хороша, що в ній можна приготувати практично будь-яку страву, і навіть заготівля грибів на зиму з такою технікою легке і нехлопотно заняття, а ось вам і рецепт на доказ. опис приготування: Як виявилося, сучасна техніка здатна на багато що, тому приготувати гриби в мультиварці...