Рецепти muscleman.com.ua

Гриби, фаршировані шинкою і сиром

Гриби, фаршировані шинкою і сиром

такі гриби, фаршировані шинкою і сиром в домашніх умовах, виходять ніжними, соковитими і неймовірно смачними! ароматичний, легко в приготуванні і апетитно — ніхто не встоїть, спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт грибів, фаршированих шинкою і сиром, я підгледіла на корпоративі на ро...

Хліб з італійської начинкою

Хліб з італійської начинкою

Рецепт приготування смачної італійської випічки з начинкою з ніжного сиру, індички і квашеної капусти. Над-їстівне блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Розкачати тісто в 12×16 дюймовий прямокутник. Накрити основу поліетиленовою плівкою і залишити на 10-15 хвилин. видалити плівку. з...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Грибний паштет на зиму

Грибний паштет на зиму

Подібні заготовки користуються великим попитом у багатьох любителів грибів. Сезон заготовок починається з вересня, оскільки приготувати паштет в будь-який час року можна тільки з печериць. опис приготування: Основою для цієї страви можуть бути абсолютно будь-які гриби (які любите), але також п...

Французькі тости «Крок-месьє»

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Соус марінара

Соус марінара

Рецепт приготування соусу марінара (сальса Маринара). кількість порцій: 10 оливкова олія— 5-6 Ст. ложок часник— 2 зубчики(порезаний) помідори— 450 грам(подрібнені в пюре) петрушка— 3 Ст. ложки(подрібнена) листя орегано— 2 Ст. ложки(подрібнені) сіль, перець— 1 штука Розігріти сотейник на се...

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...

Харчо зі свинячих реберець

Харчо зі свинячих реберець

Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...

Філе риби в духовці

Філе риби в духовці

Запечене філе риби стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру чи овочевому салату. Я використовую нежирну білу морську рибу типу минтая. Беріть ту рибку, яку готуєте зазвичай. опис приготування: Готуємо це прекрасне блюдо при температурі 220 градусів. Так риба відмінно пропечеться, стан...

Глазурь из аквафабы

Глазурь из аквафабы

Akvafaba — вязкая жидкость, которая образуется во время варки бобовых (гайка, горох, квасоля). В кулинарии используется как растительная замена яичных белков. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, как приготовить глазурь из аквафабы. Она подходит для украшения пасхальных куличей, кекс...

Суп з брокколі та сиром Чеддер

Суп з брокколі та сиром Чеддер

Рецепт приготування супу з брокколі, сиром Чеддер, цибулею, м'ясним бульйоном і вершками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 літрів супу. Він такий густий, що в ньому навіть ложка стоїть. неймовірно ніжний, вершковий смак цього блюда зігріє вас холодними вечорами. Щоб здивувати с...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Суп «капусняк»

Суп «капусняк»

Іноді так і тягне на прості, домашні та доступні страви. хочете дізнатися, як приготувати суп "; Капусняк" в домашніх умовах? Тоді швидше відкривайте цей рецепт, розповім із задоволенням! опис приготування: Перед вами рецепт приготування супу "; Капусняк ";, і я впевнена, що він вам припаде до...

Печериці смажені

Печериці смажені

хочете дізнатися, як посмажити печериці? Читайте цей рецепт. смажені печериці — це просте в приготуванні і доступне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і як закуску, і як гаряче. опис приготування: смажені печериці — вельми просте блюдо. І що мені найбільше подобається — готується з продукт...

Шарлотка з ягодами

Шарлотка з ягодами

Напевно немає простіше і смачніше пирога, ніж шарлотка. Її можна урізноманітнити різними фруктами або ягодами, пропоную спробувати шарлотку зі смородиною! пиріг ніжний, білосніжний з солодкими ягодами! опис приготування: Для шарлотки не варто використовувати розпушувачі тесту, вони просто не з...

Грибна запіканка

Грибна запіканка

Якщо ви любите страви з грибів, обов'язково спробуйте приготувати цю смачну, повітряну і легку в приготуванні грибну запіканку. Страву можна приготувати або на сніданок, або на обід, або на вечерю. опис приготування: Якщо вам подобаються страви з грибів, значить ви не залишитесь байдужими до ц...

Фрікасе з грибами

Фрікасе з грибами

Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...

Грибний вершковий суп

Грибний вершковий суп

Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...

Суп картопляний

Суп картопляний

Само собою, неможливо приготувати суп, використовуючи виключно картопля. Інші овочі додадуть основного компоненту пікантність і розкриють всіма улюблений смак картоплі, нашого "; другого хліба ";. опис приготування: 1. Своїм та чистимо всі овочі, зелень відкладаємо в сторону, щоб дати стекти з...

Гриби в мультиварці на зиму

Гриби в мультиварці на зиму

Мультиварка тим і хороша, що в ній можна приготувати практично будь-яку страву, і навіть заготівля грибів на зиму з такою технікою легке і нехлопотно заняття, а ось вам і рецепт на доказ. опис приготування: Як виявилося, сучасна техніка здатна на багато що, тому приготувати гриби в мультиварці...