Рецепти muscleman.com.ua

Печериці, запечені в духовці

Печериці, запечені в духовці

печериці, запечені в духовці — по-моєму, кращий спосіб приготування шампіньйонів. Гриби виходять дивно ароматними, смачними і соковитими, а приготувати їх так просто, що впорається і дитина. опис приготування: Я більше ніколи не буду готувати шампіньйони інакше. це — кращий рецепт приготування...

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...

Шарлотка з яблуками і абрикосами

Шарлотка з яблуками і абрикосами

Шарлотка з яблуками і абрикосами дуже смачна. Абрикос дає ніжний смак і чудовий аромат. Шарлотка виходить святкове, її можна подати на святковий обід, як десерт. опис приготування: Шарлотку з яблуками і абрикосами випікайте 40-45 хвилин, готовність перевірте зубочисткою. Вона повинна залишити...

Гороховий суп для дитини 1 року

Гороховий суп для дитини 1 року

Хочу поділитися швидким і простим рецептом горохового супу для дитини 1 року. Якщо ваш малюк вже їсть м'ясо — можна приготувати на м'ясному бульйоні. Якщо ні, не страшно, суп смачний і без м'яса! опис приготування: Цей рецепт приготування горохового супу для дитини 1 року мені дуже подобається...

Соус сальса на зиму

Соус з копченостями і грибами для спагетті

Пікантний соус сальса на зиму можна легко приготувати в домашніх умовах. На це у вас піде близько години і мінімум три дня, щоб заготовка настоялась. опис приготування: Соус сальса на зиму дуже корисний. це, думаю, не секрет. Коли настають холоди і атакують хвороби, необхідно наповнювати орган...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Солянка зі свинячими реберцями

Солянка зі свинячими реберцями

Перші страви повинні бути не тільки ситними, але і смачними. Якщо ви хочете на обід побалувати себе і близьких, тоді рецепт приготування солянки зі свинячими реберцями буде якраз до речі. опис приготування: Це абсолютно нескладний у приготуванні, хоч і не самий економний варіант першої страви....

Суп-пюре з білих грибів

Суп-пюре з білих грибів

Блюдо з дивним смаком і тонким ароматом, кремообразной консистенцією і найніжнішої текстурою… смачний, легкий і вишуканий суп-пюре з білих грибів - король серед собі подібних! опис приготування: Важливою перевагою цієї страви є простота і швидкість його приготування. Якщо ви схаменулися, що чо...

Груші в червоному вині

Груші в червоному вині

груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...

Хек на сковороді

Хек на сковороді

Я впевнена, що кожен любитель рибних страв повинен ознайомитися з цим простим рецептом хека на сковороді, — завдяки тому, що смажити рибу будемо цілком, збережеться більше соковитості і смаку! раджу! опис приготування: Досить практичний і бюджетний рецепт приготування хека на сковороді, як на ...

Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Рецепт приготування легких сендвічів з інжиром, аругула, пармезаном і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. змішати цукор, кайенскийперець і чайну ложку солі в невеликій мисці. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, ...

Солодкий перець з італійської приправою

Солодкий перець з італійської приправою

Рецепт приготування запеченого болгарського перцю з шинкою, петрушкою, лимонною цедрою і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити з пергаментним папером. Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямоку...

Фрикадельки з морквою і цибулею

Фрикадельки з морквою і цибулею

рум'яний, ситні і поживні фрикадельки з морквою і цибулею відмінно доповнять ваш улюблений гарнір. Як обіду або вечері такі фрикадельки підуть на ура! опис приготування: Фарш для фрикадельок краще приготувати самостійно, можна використовувати легкий варіант - філе курки, або більш ситне м'ясо ...

Фондю з камамбером

Фондю з камамбером

Рецепт приготування французького фондю з сиру Камамбер, чебрецю і часнику. опис приготування: Фондю з камамбером - легка і чудова гаряча закуска. Для її приготування вам навіть не потрібно посуд. Фондю - відмінне блюдо як для романтичного вечора, так і для посиденьок з друзями. Замість скибочо...

Щи з сущіка

Щи з сущіка

Рецепт приготування супу з сущіка, картоплею, цибулею і зеленню. опис приготування: Щи з сущіка були популярні в північно-західних і північних районах Росії. Сущик - це дрібна риба (окунь, йорж та ін.), висушена на деку в печі. Щи з сущіка вважалися делікатесом. Рибалки сушили рибу з кількох п...

Шарлотка на маргарині з яблуками

Шарлотка на маргарині з яблуками

Шарлотка на маргарині з яблуками опис приготування: Шарлотка на маргарині з яблуками дуже смачна, з хрусткою скоринкою. Ніжне тісто чудово поєднується з кислуватими яблуками. Маргарин можна вбити в тісто, попередньо його злегка розплавивши. Цей рецепт відомий мені ще зі школи. Цьому простої й...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Хе з кальмарів по-корейськи

Хе з кальмарів по-корейськи

Це ще один рецепт корейської кухні. Якщо Ви любите кальмари і корейську кухню, то це блюдо відмінно розбавить традиційні салати. Як приготувати Хе з кальмарів по-корейськи, читайте тут. опис приготування: Хе з кальмарів - швидке і легке блюдо корейської кухні. Це вітамінний джерело і пікантна ...

Фарш з баклажанами і помідорами

Фарш з баклажанами і помідорами

Дуже смачні запечені баклажани, фаршировані фаршем з помідорами, присипані твердим сиром. Блюдо готується в духовці і подається до столу в гарячому вигляді. Підійде для легкої вечері! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування фаршу з баклажанами і помідорами. З баклажанів формуються ...

Гуляш з риби

Гуляш з риби

смачне, корисне і недороге блюдо, яке, до того ж, готується досить швидко. Пропоную варіант, як приготувати гуляш з риби. Стане в нагоді на всі випадки життя, адже це дуже смачно і ситно. опис приготування: Гуляш з риби — це смачно, це корисно. Ця страва, яке можна їсти і з гарніром, без нього...