Рецепти muscleman.com.ua

Фрикадельки з рибного фаршу

Фрикадельки з рибного фаршу

Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими. опис приготування: Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб ...

Суп з куркою гриль

Суп з куркою гриль

В холодильнику — залишки курки гриль. На закуску або гаряче для всієї родини не вистачить, а ось приготувати суп з неї можна. опис приготування: Суп з куркою гриль додатково заправляти не треба. Курка гриль має інтенсивний смак, його цілком вистачить. якщо бажаєте, додайте зелені. Смачного! ...

Гарнір до м'яса в духовці

Гарнір до м'яса в духовці

Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси! опис приготування: Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на гри...

Шоколадні тістечка з теплим шоколадним соусом

Шоколадні тістечка з теплим шоколадним соусом

Рецепт приготування шоколадних тістечок з ванільним екстрактом і теплим соусом з шоколаду, вершків, кави і меду. опис приготування: Шоколадне тістечко з кулькою ванільного морозива, посипане кокосовою стружкою і полите теплим шоколадним соусом - справжнє блаженство. шоколадних чіпсів— 300 гр...

Яловичина по-строгановски

Рецепти салат «Ташкент»

Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак. опис приготування: Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще...

Сухарики в духовці

Сухарики в духовці

Пристрастилася я до сухарикам останнім часом. А що поганого, з іншого боку? підсушений хліб, кажуть, набагато корисніше! ось, як приготувати сухарики в духовці. І просто, і швидко, і зі смаком! опис приготування: Сухарики з хліба - дуже зручна річ. Їх можна подавати до дуже багатьох страв і по...

Яловичина по-домашньому

Яловичина по-домашньому

Яловичина по-домашньому завжди робила моя бабуся. Цей рецепт я вважаю дуже правильним, так як, яловичину потрібно обов'язково потомить і тоді вона стає ніжною і смачною. Ділюся рецептом з вами! опис приготування: Яловичину по-домашньому подавайте з відвареним рисом або картоплею. Найкращий га...

Суп з сквошу і сочевиці з коріяндрове маслом

Суп з сквошу і сочевиці з коріяндрове маслом

Рецепт приготування супу з сквошу, лука, морква, селери, червоної сочевиці, часнику і імбиру з коріяндрове маслом. опис приготування: Червона сочевиця робить суп густим і наваристим, а кориандровое масло є ключовим компонентом цього блюда. До супу також добре подавати часниковий хліб. оливко...

Яловичина на друге

Яловичина на друге

Сьогодні я розповім вам, як приготувати яловичину на друге. Готувати її ми будемо в мультиварці. Якщо її у вас немає, можна і просто на плиті. Застава м'якої яловичини - це правильний маринад. починаємо? опис приготування: Якщо ви любите м'яку, ніжну яловичину, то мій рецепт, як приготувати ял...

Фруктовий салат (дієтичний десерт)

Фруктовий салат (дієтичний десерт)

Фруктовий салат (дієтичний десерт) ідеально підійде для тих, хто хоче привести себе в форму після свят або просто порадувати близьких смачним і дуже корисним десертом. рекомендую! опис приготування: Для приготування фруктового салату ви можете брати будь-які фрукти, які ви любите або які досту...

Соус до свинини

Соус до свинини

Такий соус підійде майже до будь-якого готового м'яса, але до свинини він підходить ідеально. З таким соусом свинину можна подати до столу. У ньому її можна і запекти. Буде смачно і так, і так. опис приготування: Змішайте томатний сік, перці і спеції. проваріть все. Потім перемішайте за допомо...

Говяжья вырезка с грибами

Говяжья вырезка с грибами

Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами. опис приготування: Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтом...

Суп грецький авголемоно

Суп грецький авголемоно

Рецепт приготування грецького супу. кількість порцій: 4 курячого бульйону— 1,75 L дрібних макаронних виробів— 120 грам яйця— 3 штуки лимона— 2 штуки сіль, чорний мелений перець— 1 штука зелень кропу і петрушки— 1 штука Довести до кипіння курячий бульйон (можна розвести бульйонні кубики; в ...

Шоколадні цукерки «трюфелі»

Шоколадні цукерки «трюфелі»

Трюфелі - гучні французькі цукерки. Вони дуже прості в приготуванні, тому й улюблені господинями! У Франції їх готують практично на кожне свято. опис приготування: Класичний трюфель являє собою шоколадну цукерку. Це кулька з шоколадного крему, опущений в шоколадну глазур і посипаний какао. А ш...

Зливи в сиропі на зиму

Зливи в сиропі на зиму

Зливи в сиропі на зиму — це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну за...

Шашлики в гавайському стилі

Шашлики в гавайському стилі

Гавайська кухня — це рис, ананас і з'єднання м'яса з солодким. Все це є в даному рецепті. Оригінальне поєднання сподобається тим, хто шукає нове. Подивіться на знайоме блюдо з іншого боку! опис приготування: вивчіть, як приготувати шашлики в гавайському стилі з рисом. Екзотичне поєднання свиня...

Соус з грибами і сиром

Соус з грибами і сиром

Такий соус можна просто викласти на шматочок хліба і з'їсти, а можна подати на додаток до картопляних зраз, котлет, м'ясним рулетиками. дуже універсальний. опис приготування: Соус готується в глибокій сковороді. Використовувати можна як свіжі, так і морожені гриби. обсмажуємо цибулю, потім дод...

Щи « Купеческие »

Щи « Купеческие »

1. Говяжьи кости помойте и отварите на маленьком огне (час). По необходимости удаляйте пену и лишний жир. Добавьте в бульон соль по вкусу, крупно нашинкованные морковь, цибуля, сушеный корень петрушки. Продолжайте варить еще полчаса. для 10 минут до готовности бросьте в бульон черный перец горо...

Фуа-гра

Фуа-гра

Рецепт приготування французького паштету з печінки качки або гуски з білим вином. опис приготування: Фуа-гра від французького «Foie gras» означає «жирна печінка». Являє собою паштет, зроблений з печінки качки або гуски, яких спеціальним чином заздалегідь відгодовували. Фуа-гра є популярним і в...

Грибний крем суп по-фламандські

Грибний крем суп по-фламандські

Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...