Рецепти muscleman.com.ua
Фрикадельки з рибного фаршу
Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими. опис приготування: Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб ...
Суп з куркою гриль
В холодильнику — залишки курки гриль. На закуску або гаряче для всієї родини не вистачить, а ось приготувати суп з неї можна. опис приготування: Суп з куркою гриль додатково заправляти не треба. Курка гриль має інтенсивний смак, його цілком вистачить. якщо бажаєте, додайте зелені. Смачного! ...
Гарнір до м'яса в духовці
Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси! опис приготування: Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на гри...
Шоколадні тістечка з теплим шоколадним соусом
Рецепт приготування шоколадних тістечок з ванільним екстрактом і теплим соусом з шоколаду, вершків, кави і меду. опис приготування: Шоколадне тістечко з кулькою ванільного морозива, посипане кокосовою стружкою і полите теплим шоколадним соусом - справжнє блаженство. шоколадних чіпсів— 300 гр...
Рецепти салат «Ташкент»
Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак. опис приготування: Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще...
Сухарики в духовці
Пристрастилася я до сухарикам останнім часом. А що поганого, з іншого боку? підсушений хліб, кажуть, набагато корисніше! ось, як приготувати сухарики в духовці. І просто, і швидко, і зі смаком! опис приготування: Сухарики з хліба - дуже зручна річ. Їх можна подавати до дуже багатьох страв і по...
Яловичина по-домашньому
Яловичина по-домашньому завжди робила моя бабуся. Цей рецепт я вважаю дуже правильним, так як, яловичину потрібно обов'язково потомить і тоді вона стає ніжною і смачною. Ділюся рецептом з вами! опис приготування: Яловичину по-домашньому подавайте з відвареним рисом або картоплею. Найкращий га...
Суп з сквошу і сочевиці з коріяндрове маслом
Рецепт приготування супу з сквошу, лука, морква, селери, червоної сочевиці, часнику і імбиру з коріяндрове маслом. опис приготування: Червона сочевиця робить суп густим і наваристим, а кориандровое масло є ключовим компонентом цього блюда. До супу також добре подавати часниковий хліб. оливко...
Яловичина на друге
Сьогодні я розповім вам, як приготувати яловичину на друге. Готувати її ми будемо в мультиварці. Якщо її у вас немає, можна і просто на плиті. Застава м'якої яловичини - це правильний маринад. починаємо? опис приготування: Якщо ви любите м'яку, ніжну яловичину, то мій рецепт, як приготувати ял...
Фруктовий салат (дієтичний десерт)
Фруктовий салат (дієтичний десерт) ідеально підійде для тих, хто хоче привести себе в форму після свят або просто порадувати близьких смачним і дуже корисним десертом. рекомендую! опис приготування: Для приготування фруктового салату ви можете брати будь-які фрукти, які ви любите або які досту...
Соус до свинини
Такий соус підійде майже до будь-якого готового м'яса, але до свинини він підходить ідеально. З таким соусом свинину можна подати до столу. У ньому її можна і запекти. Буде смачно і так, і так. опис приготування: Змішайте томатний сік, перці і спеції. проваріть все. Потім перемішайте за допомо...
Говяжья вырезка с грибами
Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами. опис приготування: Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтом...
Суп грецький авголемоно
Рецепт приготування грецького супу. кількість порцій: 4 курячого бульйону— 1,75 L дрібних макаронних виробів— 120 грам яйця— 3 штуки лимона— 2 штуки сіль, чорний мелений перець— 1 штука зелень кропу і петрушки— 1 штука Довести до кипіння курячий бульйон (можна розвести бульйонні кубики; в ...
Шоколадні цукерки «трюфелі»
Трюфелі - гучні французькі цукерки. Вони дуже прості в приготуванні, тому й улюблені господинями! У Франції їх готують практично на кожне свято. опис приготування: Класичний трюфель являє собою шоколадну цукерку. Це кулька з шоколадного крему, опущений в шоколадну глазур і посипаний какао. А ш...
Зливи в сиропі на зиму
Зливи в сиропі на зиму — це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну за...
Шашлики в гавайському стилі
Гавайська кухня — це рис, ананас і з'єднання м'яса з солодким. Все це є в даному рецепті. Оригінальне поєднання сподобається тим, хто шукає нове. Подивіться на знайоме блюдо з іншого боку! опис приготування: вивчіть, як приготувати шашлики в гавайському стилі з рисом. Екзотичне поєднання свиня...
Соус з грибами і сиром
Такий соус можна просто викласти на шматочок хліба і з'їсти, а можна подати на додаток до картопляних зраз, котлет, м'ясним рулетиками. дуже універсальний. опис приготування: Соус готується в глибокій сковороді. Використовувати можна як свіжі, так і морожені гриби. обсмажуємо цибулю, потім дод...
Щи « Купеческие »
1. Говяжьи кости помойте и отварите на маленьком огне (час). По необходимости удаляйте пену и лишний жир. Добавьте в бульон соль по вкусу, крупно нашинкованные морковь, цибуля, сушеный корень петрушки. Продолжайте варить еще полчаса. для 10 минут до готовности бросьте в бульон черный перец горо...
Фуа-гра
Рецепт приготування французького паштету з печінки качки або гуски з білим вином. опис приготування: Фуа-гра від французького «Foie gras» означає «жирна печінка». Являє собою паштет, зроблений з печінки качки або гуски, яких спеціальним чином заздалегідь відгодовували. Фуа-гра є популярним і в...
Грибний крем суп по-фламандські
Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...