Рецепти muscleman.com.ua

Шашлик на сковороді зі свинини

Шашлик на сковороді зі свинини

Ви думаєте, що тільки на природі шашлик виходить смачним? Запевнюю вас, будинки його теж можна приготувати, і в цьому рецепті я розповім вам, як зробити приголомшливий шашлик на сковороді зі свинини. опис приготування: що, звичайно я розумію, що на відкритому повітрі і атмосфера інша, і будь-...

Гірчиця з зернами

Гірчиця з зернами

гірчичний соус, приготований за цим рецептом, володіє приємною кислинкою і текстурою, а також насиченою гостротою. Нижче - простий опис того, як приготувати гірчицю з зернами. опис приготування: За бажанням в гірчицю можна додати будь-які спеції, такі як гвоздика або мускат. А якщо вам здаєтьс...

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Шашлик в тандирі

Пісочний пиріг з безе

Шашлик в тандирі - смачне, незвичайне і цілком дієтичне блюдо: за рахунок вертикального розташування шампурів, зайвий жир стікає на вугілля, м'ясо ж стає більш пісним, а отже, корисним. Як приготувати шашлик в тандирі ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Відтік жиру за рахунок вер...

Хінкалі з грибами

Хінкалі з грибами

Хінкалі - одне з найвідоміших страв грузинської кухні. У цьому рецепті я пропоную нетрадиційний варіант хінкалі з грибами. Блюдо підійде для пісного столу і веганскої раціону. опис приготування: Докладніше, як приготувати хінкалі з грибами, я розповім нижче. Гриби для начинки підійдуть будь-як...

Сметанний соус

Сметанний соус

Рецепт приготування соусу зі сметани, борошна і вершкового масла. опис приготування: Сметанний соус добре поєднується з грибними, м'ясними, овочевими та рибними стравами. При бажанні в соус можна додати подрібнену зелень кропу або петрушки. приготування: Розігріти вершкове масло в сковороді. Д...

Сухарі для салату

Сухарі для салату

До складу багатьох салатів входять сухарі або грінки. розповідаю, як правильно приготувати сухарі для салату — хрусткі, НЕ пригорілі і відмінно підходять до безлічі салатів. опис приготування: Я ніколи не викидаю хліб — виховання не дозволяє, так привчена. Тому злегка підсохлий хліб у мене пра...

Фрикадельки по-угорськи

Фрикадельки по-угорськи

Ви зобов'язані зробити ці фрикадельки! чому? Вони неймовірно смачні, повірте мені, у вас трапиться смакової вибух в роті при кожному укусі. підкажу вам, як приготувати фрикадельки по-угорськи. опис приготування: Фрикадельки можна їсти просто так, а оскільки вони готуються в соусі, то можете вм...

Свиняча голова запечена в духовці

Свиняча голова запечена в духовці

розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю

Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...

Яловичина з салатом і локшиною

Яловичина з салатом і локшиною

Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте! опис приготування: Як приготувати яловичину з салатом і локшиною: розігріти духовку. Викласти стейк...

Грибний суп з Фарро

Грибний суп з Фарро

Рецепт приготування супу з грибами, морквою, цибулею, часником і зерном Фарро. опис приготування: Зерно Фарро - це стародавня різновид пшениці, яка поступово була витіснена пшеницею твердих сортів. Фарро досі вирощується в Ефіопії. Зараз Фарро знову популярна і використовується в супах і салат...

Шоколадний крем

Шоколадний крем

Хочу вам показати, як приготувати шоколадний крем, базовий і класичний, який підходить для будь-якої випічки. Він також може стати інгредієнтом десерту з фруктів або ягід. Наведу 3 варіанти. опис приготування: За таким же принципом готується крем з молочним і білим шоколадом. Але на таку ж кіл...

Соус до тефтелі зі сметаною

Соус до тефтелі зі сметаною

Соус дуже смачний. Неймовірно сподобається дітям. У соусі немає овочів. Ви їх можете додавати за смаком, але соус смачний сам по собі і особливого доповнення не вимагає. опис приготування: Готуємо соус для тефтелей на основі томатного соку. Томатний сік— 500 мілілітрів розмарин— 1 Чайна лож...

Фінська вуха «У Калакасі»

Фінська вуха «У Калакасі»

У Калакасі — карельське і фінське рибна страва, яке може зустрічатися з такою назвою як "; молочна вуха ";. Готується суп досить просто і з доступних продуктів. опис приготування: Щоб приготувати фінську вуха "; калакейтто" необхідна будь-яка риба з білим, бажано безкістковим філе. підійде так...

Гранола із сухофруктів

Гранола із сухофруктів

Гранола із сухофруктів — це відрізняючи заготовка для сніданку. Готову гранола можна залити молоком, вийде смачне і корисне блюдо. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Страви з вівсянки — це максимальна користь для здоров'я, а якщо додати ароматні сухофрукти, то вийде ще смачніше. Гран...

Грибний суп з манкою

Грибний суп з манкою

Суп виходить дуже ніжний і смачний, з приємною волокнистої консистенцією. Прекрасне обідню страву. Приготуйте його для своєї родини. опис приготування: Гриби можна брати абсолютно будь-які. можна лісові, можна печериці. Смак від цього теж буде змінюватися трохи. При подачі рекомендую посипати ...

Фондю з сиру

Фондю з сиру

Усім шанувальникам сиру дуже рекомендую хоча б раз спробувати зробити фондю. Це приголомшливе блюдо, яке прикрасить ваше свято або стане родзинкою в меню під час посиденьок з гостями, наприклад. опис приготування: покажу вам, як приготувати фондю з сиру з ароматними спеціями. Ця страва з швейц...

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...