Рецепти muscleman.com.ua
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Шарлотка з яблуками і абрикосами
Шарлотка з яблуками і абрикосами дуже смачна. Абрикос дає ніжний смак і чудовий аромат. Шарлотка виходить святкове, її можна подати на святковий обід, як десерт. опис приготування: Шарлотку з яблуками і абрикосами випікайте 40-45 хвилин, готовність перевірте зубочисткою. Вона повинна залишити...
Яловичина тушкована з грибами
Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...
Суші своїми руками
Суші - це традиційна закуска країни висхідного сонця. Я люблю суші у вигляді ролів з різноманітними начинками. У кафе часто не походиш, це недешево, тому я роблю роли будинку своїми руками. опис приготування: Суші є прикладом збалансованої їжі, містить в собі різноманіття мінеральних речовин і...
Суп рецепти «Пити»
Ніжне поєднання смаку підсмажених грибів з вершками — ммм… Приготуйте такий суп на обід і порадуйте своїх близьких вишуканим блюдом. Рецепт грибного супу-пюре з печериць — вам на допомогу. опис приготування: Ось ми і приготували разом з вами в домашніх умовах грибний суп-пюре з печериць. Звучи...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Сироп шалфея
З рецепта ви дізнаєтеся, как приготовить сироп из шалфея с медом, который поможет устранить кашель хронического характера и в форме приступов. Убирает боли в горле. Средство очень эффективное и вкусное. опис приготування: Ниже рассказано, как приготовить сироп шалфея – простое средство для бор...
Шоколадні капкейки з м'ятним кремом
Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...
Солодкий картопля з яблуками
Рецепт приготування пюре з батату з вершками, яблучним соусом і імбиром. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Впорядкувати картопля на аркуші випічки Випікати до готовності, 1 час 10 хвилин — 1 час 20 хвилин. Вийняти з духовки і дати охолонути. Розрізати кожен картопля поздовж...
Шаурма з сьомгою
Шаурма з сьомгою — це ошатний святковий делікатес, виключно смачний. Робиться він великим рулетиком і ріжеться на невеликі шматочки. Адже як відомо, ласує краще невеликими порціями. опис приготування: Шаурма з сьомгою повинна настоятися, інгредієнти просочують лаваш і з'єднуються. Виходить чу...
Суфле з курки в духовці
Це суфле вам доведеться готувати цілу добу, але не лякайтеся: просто фарш ви робите напередодні ввечері і забираєте його в холодильник на ніч, а на наступний день запікаєте в духовці. опис приготування: Куряче суфле виходить дуже ніжним, соковитим і смачним, але головне не перетримати. Перед о...
Шашлик з риби
На грилі можна приготувати не тільки м'ясний шашлик, але і рибний. Багато хто недооцінює рибні шашлики, ось і даремно. розповідаю, як приготувати шашлик з риби, використовую філе білої риби. опис приготування: Для приготування шашликів використовую філе білої риби, можна взяти палтус, сибас, о...
Соус з помідорів і артишоків
Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...
Гульчера
Сьогодні я хочу поділитися рецептом, який прийшов до нас з цікавою країни зі своєрідною кулінарною культурою. це Гульчехра. Блюдо прийшло до нас з Узбекистану. Просте і неповторне! опис приготування: Ця страва настільки просте у виконанні, що навіть дивно, звідки береться такий чудовий і гармо...
Гирос з картоплею і сиром Фета
Рецепт приготування гіроса з грецьким йогуртом, огірками, часником, картоплею, сиром Фета, цибулею, салатом і помідорами. опис приготування: Гирос - блюдо грецької кухні, російським аналогом якого є шаурма або шаверма. середній огірок— 1 штука часнику— 9 зубчиків(8 цілих, 1 подрібнений) олив...
Яловичина з білими грибами
Яловичина з білими грибами — страва, підкорює з першого погляду! Яловиче м'ясо дуже добре поєднується з білими грибами, а якщо додати сюди вершки і згасити, виходить просто дивно смачно! опис приготування: Готуємо яловичину з білими грибами в домашніх умовах. Для приготування страви я використ...
Суфле з м'яса
Дізнайтеся, як приготувати суфле з м'яса, яке припаде до смаку як дорослим, так і дітям. У ньому немає гострих приправ і спецій, воно легке, прекрасно засвоюється всіма, апетитне і смачне. опис приготування: Перед вами рецепт суфле з м'яса, яке дуже просто приготувати на домашній кухні. Для ць...
Гороховий суп з сосисками
Сьогодні я розповім, як приготувати гороховий суп з сосисками. Що може бути простіше? Але простота в даному випадку - це тільки плюс. Знайомий смак без надмірностей - це теж про це блюдо. опис приготування: Готувати це нехитре перша страва ми будемо за допомогою сковороди і мікрохвильової печі...
Гірчиця на розсолі
Дуже в моїй родині люблять різні соуси. І класичні рецептури, і незвичайні, нові. Тому я готую великі запаси, якими ми користуємося весь рік, додаючи до багатьох страв. опис приготування: Спробуйте зробити цей соус на мою, можливо, не зовсім звичайним рецептом. Він розповість вам, як приготува...
Щи із квашеної капусти
Щи відрізняються від супів зі свіжої капусти і борщів особливим кислуватим смаком, а на яловичому бульйоні він просто не має конкурентів! суп ароматний, і чим довше він настоюється, тим більш насиченим стає. Отже, дивіться як приготувати борщ з квашеної капусти! опис приготування: Кількість пр...