Рецепти muscleman.com.ua

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...

Грушевый клафути

Грушевый клафути

Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...

Старочешский трдельник ( Трдло )

Старочешский трдельник ( Трдло )

Трдельник — старинное чешское лакомство, выпекается на открытом огне в виде пустого цилиндра. Есть обязательно горячим! Тогда почувствуете хрустящую орехово-коричную корочку, а под ней вкусный мякиш. опис приготування: Эта традиционная чешская выпечка готовится при открытом огне на специальных...

Печериці в воке

Піца з грушею і сиром

Хто сказав, що печериці не можуть бути солодкими? Якщо приготувати їх в воке з додаванням меду, арахісового масла, кунжутного масла і соєвого соусу, то смак у грибів вийде просто дивовижний. опис приготування: взагалі, звичайно, цей рецепт приготування печериць в воке на любителя, адже не всім...

Буряковий борщок

Буряковий борщок

легкий, майже дієтичний суп. Відмінно підійде стежить за фігурою і приємно урізноманітнить повсякденний стіл. Борщок хороший і гарячим, і холодним. опис приготування: Буряк - дуже корисний овоч. Високий вміст клітковини відмінно підтримує перистальтику кишечника і знижує рівень холестерину. Б...

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіл...

Шашлик з оцтом і цибулею

Шашлик з оцтом і цибулею

Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса. опис приготування: Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До ньог...

Соус з сухих грибів

Соус з сухих грибів

Пропоную вам дізнатися, як приготувати соус з сухих грибів, який прекрасно підійде практично до будь-якого м'ясної страви. Крім м'яса, соус добре поєднується і з іншими продуктами. опис приготування: Даний соус підійде для харчування і в Пост, якщо, наприклад, замінити молоко на воду, вершкове...

Суп італійський хлібний

Суп італійський хлібний

Рецепт приготування хлібного італійського супу. кількість порцій: 4 оливкового масла— 3 Ст. ложки цибулина— 1 штука білого сухого вина— 30 мілілітрів свіжих помідорів— 1 кілограм(або консервованих у власному соку) гілочки кінзи— 2 штуки часнику— 2 зубчики білого хліба— 200 грам цукру— 1,5 Ст. л...

Філе мінтая

Філе мінтая

філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...

Хала з яблуками і медом

Хала з яблуками і медом

Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...

Соус на рибному бульйоні

Соус на рибному бульйоні

Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...

Суп з кукурудзою, цибулею і чилі

Суп з кукурудзою, цибулею і чилі

Рецепт приготування супу з кукурудзяними зернами, цибулею, перець чилі Poble, сметаною і кмином. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, чилі і часник. смажити, поки цибуля не стане м'яким і прозорим, а чилі і часник не дадуть аромат, близько 5 ...

Гороховий суп з куркою на кокосовому молоці

Гороховий суп з куркою на кокосовому молоці

Спробуйте приготувати гороховий суп з куркою на кокосовому молоці, він трохи для нас незвичний, але дуже смачний. На своїй кухні можна експериментувати і потихеньку освоювати страви різних країн. опис приготування: Серед безлічі супів пряні, гострі і зігріваючі супи азіатської кухні займають о...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...

Гавайська піца

Гавайська піца

рецепт, піца гавайська за яким вийде як в кращих піцеріях Італії. Гавайська тонка піца з хрусткою скоринкою і заправкою з помідорів, шинки, бекону, перцю халапеньо і ананасів. опис приготування: Хочете відійти від класики і приготувати звичайне блюдо по-новому? Гавайська піца, рецепт якої дуже...

Соус для суші

Соус для суші

вони, хто любить суші, напевно помічали, що до них подають не тільки соєвий соус. Пропоную вам подивитися, як приготувати соус для суші, який називають "; Спайси ";, пікантний і смачний. Ідеальний до суші. опис приготування: Якщо у вас є кунжутне масло, то обов'язково додайте 0,5-1 чайну ложку...

Соковита курка з травами

Соковита курка з травами

В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте! опис приготування: Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, а...

Шарлотка з яблуками відкрита

Шарлотка з яблуками відкрита

Одна з моїх улюблених різновидів шарлотки — шарлотка з яблуками відкрита. Дуже простий і старий рецепт доступний кулінарові будь-якої кваліфікації, аби було бажання спекти гарний і смачний пиріг! опис приготування: Шарлотка з яблуками відкрита виходить божественна — соковита, зі злегка караме...