Рецепти muscleman.com.ua

Французька меренга

Французька меренга

Французька меренга вважається найпростішою в приготуванні. Вона ж є основою знаменитого торта "; Павлова ";. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку меренгу у себе на кухні. дивіться! опис приготування: Поділюся з вами невеликими секретів. А саме - як випікати французьку меренгу. От...

Гірчиця на розсолі з помідорів

Гірчиця на розсолі з помідорів

Цей рецепт дуже простий і швидкий. На приготування гірчиці ви витратите всього пару хвилин, а зберігати її можна в холодильнику дуже довго. За основу можна взяти не тільки розсіл з помідорів. опис приготування: Цей рецепт дуже простий і швидкий. На приготування гірчиці витратите всього пару хв...

Яловичина по-японськи

Яловичина по-японськи

Традиційний варіант приготування яловичини в Японії з використанням овочів, соєвого соусу і кунжуту. Виходить досить незвичайний, але в той же час неймовірно приємний смак. опис приготування: це чудове, на мій погляд, блюдо вперше я спробувала в ресторані і, хоча я не є прихильницею японської ...

Листкові вертути

Листкові вертути

Любителі випічки повинні гідно оцінити це традиційне молдавське блюдо з найніжнішого хрусткого тіста. Виберіть для нього будь-яку начинку на свій смак і приготуйте чудовий вечерю для всіх. опис приготування: Я сама дуже люблю різну випічку, тому пропоную вам чудовий рецепт приготування листков...

Стейк зі свинини на мангалі

Салат із селери

Якщо у вас немає часу на маринування шашлику, або ви просто хочете приготувати щось просте, швидке і смачне на вогні, раджу зробити стейк зі свинини на мангалі. Відмінна ідея для пікніка! опис приготування: Я рекомендую не додавати нічого крім солі і перцю. Але при бажанні ви можете доповнити ...

Грушевые конвертики

Грушевые конвертики

груші, загорнуті в конвертики. кількість порцій: 4 груші— 4 штуки лимон— 0,5 штуки топлене (вершкове) олія— 30 грам ядра волоського горіха— 100 грам цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів) листи filo pastrys— 6 штук французький заварний крем— — За смаком вершк...

Суп з яєчної локшиною

Суп з яєчної локшиною

Суп з яєчної локшиною за цим рецептом готується просто і швидко. Виходить суп яскравий і ситний! Я, як любитель курячих супчиків, раджу вам спробувати саме цей! опис приготування: У цьому рецепті мені найбільше подобається локшина! З нею менше мороки, ніж з локшиною на борошні. І виходить дуже...

Суп зі свіжих дощовиків

Суп зі свіжих дощовиків

Літо - це пора грибів, причому самих різних. І поки вони свіжі - потрібно цією можливістю користуватися. Спеціально для вас рецепт прекрасного супу зі свіжих грибів дощовиків. опис приготування: Обов'язково спробуйте цей чудовий грибний супчик. Готувати його дуже просто: поставте варитися карт...

Гарячі суші

Гарячі суші

Гарячі суші з копченим лососем - дуже смачне і корисне блюдо з легким ароматом копченостей. Спробуйте приготувати цей «зимовий» варіант такого популярного останнім часом страви японської кухні. опис приготування: Подавайте гарячі суші безпосередньо після приготування з васабі і маринованим імб...

Севіче з риби, креветки і гребінців

Севіче з риби, креветки і гребінців

дуже вишукану, апетитну і смачну закуску хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви ще не знайомі з цією родзинкою латиноамериканської кухні, обов'язково рекомендую поглянути на рецепт. опис приготування: покажу вам, як приготувати севіче з риби, креветки і гребінців. Це приголомшлива закуска ...

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...

Холодець з курячих потрухів

Холодець з курячих потрухів

Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...

Суп-пюре з грибами

Суп-пюре з грибами

Ніжний і ароматний суп-пюре з грибами подобається багатьом. Люблять його і в нашій родині. Хочу поділитися рецептом приготування нашого улюбленого супчика з грибами. опис приготування: Овочі і гриби треба згасити, потім зробити бульйон і все проварити. Кожну порцію супу-пюре з печериць прикрас...

Шоколадне безе з мигдалем

Шоколадне безе з мигдалем

Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...

Шашлик зі свинини в майонезі

Шашлик зі свинини в майонезі

Шашлик зі свинини в майонезі — одна з найпростіших і тому популярних версій шашлику. Майонез робить свинину більш соковитою, та й маринується м'ясо таким способом дуже швидко. опис приготування: Як відомо, запорука гарного шашлику зі свинини — це не тільки якісне, свіже м'ясо, але ще і правиль...

Шашлички з яловичої печінки

Шашлички з яловичої печінки

Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам рослинної олії— 100 мілілітрів свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики невеликий гострий перчик— 1 штука цибулина— 1 штука лимона— 0,5 штуки ...

Грибна ікра з свіжих грибів

Грибна ікра з свіжих грибів

Дуже цікава закуска з грибів, морква, ріпчастої цибулі і часнику. Така грибна ікра виходить ніжною, ситної і неймовірно смачною. Її можна намазувати на хлібець або їсти просто без нічого. опис приготування: Задумав приготувати смачну закуску з грибів. Для цієї справи використовував свіжі лисич...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...

Гриби, смажені з майонезом

Гриби, смажені з майонезом

Соковиті і смачні гриби, смажені з майонезом в домашніх умовах, — це дуже проста ідея для повноцінного сімейного обіду або вечері. До цієї страви підійде практично будь-який гарнір або улюблений соус. опис приготування: 1. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками або тонкими півкільцями....

Гуляш з кальмарів

Гуляш з кальмарів

Нескладний рецепт гуляшу зі свіжих кальмарів припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Такий делікатес підійде як до буденного, так і святкової вечері. опис приготування: Такий гуляш найсмачніше подавати з вермішеллю. Дотримуючись основне правила приготування, можна отримати унікальне блю...