Рецепти muscleman.com.ua
Яловичина з перцем по азійському
Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо. опис приготування: Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною. яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудз...
Стейк з червоної риби
Що може бути смачніше, ніж хороший, ніжний і соковитий стейк із червоної риби, проганяє якісним білим вином в дружній компанії? розповідаю, як приготувати стейк із червоної риби. опис приготування: Я — великий любитель червоної риби, і для мене немає і не може бути нічого смачнішого, ніж добре...
Холодець з риб'ячих голів
Смачний і гарний холодець з риб'ячих голів буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі. Готується просто і, в порівнянні з холодцем з м'яса, швидко. опис приготування: 1. В першу чергу необхідно розморозити голови риб. Якщо вони були заморожені. 2. Потім відріжте зябра. 3. І промийте го...
Галета на гарбузовому тесті з айвою
На вулиці похмуро і сльоту, хочеться яскравих фарб і тепла. Сьогодні пригощу вас осінньої смачною випічкою на швидку руку. Яскраве хрустке тісто з додаванням гарбуза в основі і ароматна айва в начинці. опис приготування: Основа будь-якої галети - пісочне тісто, начинка - на ваш смак: солона аб...
Кучмачі з яловичини
Спагеті з куркою і грибами підійдуть для буденного і святкового вечері. Мені подобаються куряча грудка і печериці — вони доступні і швидко готуються. Додамо в блюдо фарби у вигляді брокколі. опис приготування: Спагеті з куркою і грибами можна готувати як в домашніх умовах (на кухонній плиті), ...
Соус «мостарда»
Відкриваючи для себе італійську кухню, ви можете зустріти цікавий рецепт густого соусу на основі фруктів з додаванням гірчиці. Я покажу, як приготувати соус "; Мостарда" з яблук, груш і винограду. опис приготування: Сам по собі рецепт абсолютно нескладний, але в цілому він буде займати близько...
Шарлотка в силиконовой форме в духовке
яблучна шарлотка, мабуть, самый любимый осенний пирог. Проще всего приготовить шарлотку в силиконовой форме. Пирог отлично запекается, получается сочным и его легко извлечь из формы. опис приготування: Шарлотка будет вкусной, если в ней яблок вдвое больше чем теста. Использовать можно цельнозе...
Французький цибульний гарнір
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гриби шиітаке по-корейськи
Любителі гострих і пікантних страв напевно оцінять шиітаке по-корейськи. Гриби маринуються з морквою, цибулею, часником, свіжої кінзою і спеціями. Виходить чудова закуска на кожен день! опис приготування: За великим рахунком, корейську закуску приготувати дуже просто. Щоб заощадити час, можна ...
Гриби на сковороді
У кожного свої вподобання і смаки, але особисто я ось просто обожнюю готувати гриби на сковороді в домашніх умовах. це — швидко, смачно, просто, а вже який аромат від них варто — не передати словами! опис приготування: впевнена, що ви тут же візьмете собі на замітку цей простий рецепт грибів н...
Яловичина з грибами
Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...
Суп з селерою
Корисні властивості селери не піддаються обчисленню. Спробуйте приготувати смачний суп з селерою! опис приготування: Покладіть селера у велику каструлю з цибулею і бульйоном. Доведіть до кипіння і кип'ятіть на повільному вогні протягом 30 хвилин. Додати молоко, доведіть до кипіння і потім кип'...
Суп з яловичих реберець
Яловичі ребра ідеально підходять для гасіння і приготування перших страв на основі наваристого ароматного бульйону, тому рецепт супу з яловичих реберець — для мене один з улюблених. ділюся! опис приготування: Яловичина для мене з самого дитинства — улюблений вид м'яса. Як зараз пам'ятаю мамин ...
Суп з реберцями в мультиварці
думаю, що зробити суп з реберцями в мультиварці в домашніх умовах повинен кожен, у кого тільки така помічниця є. Я от дуже люблю такий суп, і найсмачніше він виходить в мультиварці! опис приготування: приголомшливо ситний, наваристий, і смачний суп, а такого результату, як ви напевно знаєте, в...
Стейк з полентой і смаженими помідорами
Рецепт приготування яловичого стейка з полентой, сир пармезан, цибулею і помідорами опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. На великому аркуші для випічки викласти помідори з білою частиною цибулі і 1 столовою ложкою олії, при...
Ескалоп зі свинини
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...
Смузі з винограду
ділюся рецептом, як приготувати смузі з винограду. Його кисло-солодкий насичений смак відмінно освіжає в літню спеку! Обов'язково спробуйте його приготувати, якщо любите смачні фруктові смузі! опис приготування: Для приготування виноградного смузі необхідно просто подрібнити всі інгредієнти в ...
Штрумбы
Очень хочется пельменей, а времени на лепку не хватает? Побалуйте себя кубанскими штрумбами — блюдо с загадочным названием, а на деле все очень просто! опис приготування: Предлагаю приготовить штрумбы — пельмени в облегченном варианте. Блюдо дуже смачне, соковите, ароматне! Штрумбы можно отвар...
Глазурь из аквафабы
Akvafaba — вязкая жидкость, которая образуется во время варки бобовых (гайка, горох, квасоля). В кулинарии используется как растительная замена яичных белков. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, как приготовить глазурь из аквафабы. Она подходит для украшения пасхальных куличей, кекс...
Буряково-кунжутне печиво
Спробуйте печиво! Хто не знає, з чого воно, ніколи не здогадається, що буряк — головний інгредієнт! Солодке і ароматне печиво неодмінно оцінять ласуни! опис приготування: Незвичайне і дуже смачне печиво, спробувавши один раз цей десерт, рецепт точно внесете в свою записну книжку. Адже не кожен...