Рецепти muscleman.com.ua
Смузі з фруктів
Фрукти надають на наш організм лікувальну дію. Практично всі вони містять мало калорій і при цьому дуже багаті вітамінами і мінералами. Тому пропоную спробувати справжній фруктовий бум! опис приготування: Цей корисний і поживний напій складається в основному з фруктів і ягід, а іноді і з овочі...
Сентя
Найпопулярніший в Японії сорт чаю. більш 80% виробленого в країні чаю це саме верес. Він дуже ніжний, ароматний і корисний. Його отримують з сортів банча і гіокуро. кількість порцій: 1-2 зелений чай— 1-2 чайних ложок(сорт "сентя") вода очищена— 300 мілілітрів(90 градусів) На відміну від ки...
Соус з сухих грибів
Пропоную вам дізнатися, як приготувати соус з сухих грибів, який прекрасно підійде практично до будь-якого м'ясної страви. Крім м'яса, соус добре поєднується і з іншими продуктами. опис приготування: Даний соус підійде для харчування і в Пост, якщо, наприклад, замінити молоко на воду, вершкове...
Фрикадельки з курячого фаршу
Навіть простенькі фрикадельки з курячого фаршу можуть бути дуже оригінальними і послужити як закускою, так і повноцінним гарячим. Дивимося рецепт фрикадельок з курячого фаршу та записуємо! опис приготування: Щоб урізноманітнити блюдо, додайте до фрикадельок ще й тісто: з нього ми зробимо сіточ...
Рецепти салат «Ташкент»
Рецепт хліб з маслинами — приготування традиційного грецького хліба з маслинами і оливковою олією. опис приготування: Для виготовлення опари в невелику чашку кладуть дріжджі, 200 мл води, 150 г борошна. інгредієнти перемішуються, накриваються рушником і ставляться на ніч. Після цього у велику ...
Шалот, тушкований з качкою
Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт! опис приготування: Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він і...
Шоколадний мус для торта
Шоколадний мус для торта — дуже ніжний і легкий. Таким мусом можна прикрасити звичайний бісквіт і він стане гарним і святковим. опис приготування: Чудову начинку для домашнього торта у вигляді шоколадного мусу дуже просто приготувати. Для цього потрібно збити вершки з цукровою пудрою, потім до...
Соус для шаурми білий
Соус для шаурми білий робить шаурму не тільки смачною, але і корисною. Зазвичай покупні соуси напхані жирами, а білий соус, який я пропоную вам, прекрасно освіжає і урізноманітнює смак шаурми. опис приготування: У соус для шаурми білий використовуємо такі трави, як: Braai, кріп, петрушка і ст...
Грінки з чорного хліба з сиром
В якості закуски до пива, як перекус будинку або на природі, наприклад, пропоную вам класний спосіб, як приготувати грінки з чорного хліба з сиром і часником. Це приголомшливо смачно і нескладно. опис приготування: Що може бути краще сухариків, зроблених в домашніх умовах, з натуральними добав...
Хліб з висівок
Дуже багато людей стали переходити на бездріжджову випічку. Я теж іноді роблю подібну, тим більше, що вона корисна і досить різноманітна. дивіться, як приготувати хліб з висівок. опис приготування: У такого хліба виходить відмінна хрустка скоринка, а всередині випічка залишається м'якою. До ос...
Грибні медальйони
Зазвичай медальйони роблять з м'яса, я ж пропоную приготувати їх з капелюшків грибів. підійдуть будь-які, не надто дрібні гриби. Блюдо дуже смачне, оригінальне. Цілком підійде і для святкового столу! опис приготування: Приберіть вершки і яйця. Просто запаніруйте грибні капелюшки в борошні або ...
Грибний жульєн з печериць
Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...
Гурьевскаякаша
Рецепт гурьевская каша — приготування каші з манної крупи з горіхами, варенням, лимонною цедрою і корицею. Каша гурьевская з'явилася на початку 19 століття і зараз вважається традиційним російським блюдом. опис приготування: Очистити горіхи, викласти в миску. Залити горіхи окропом, дати постоя...
Хе з риби з морквою
Ця модифікація традиційного корейського рецепта може здатися знавцям святотатством. Однак практика показує, що смачна страва заслуговує на увагу, навіть якщо в ньому є місце експерименту. кількість порцій: 4 філе риби— 300 грам(будь-який) морква— 3 штуки(середні) цибуля— 4 штуки(середні) часник...
Стейк з картопляним салатом
Рецепт салату з картоплею, перцем і шматочками смаженого м'яса. опис приготування: Обсмажувати перець поблано протягом 5 хвилин до підсмаженої скоринки. Перекласти чилі в миску і загорнути плівкою, дати охолонути. зняти шкірку, видалити стебло і насіння. промити, а потім нарізати смужками. Тим...
Глазур для паски білкова
Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...
Галантин
У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином. опис приготування: Готуємо курку для фарширування. Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками. З...
Солоні огірки
Це Італійський рецепт заготовки огірків. Чим то схожий на наші малосольні огурци.Но тут в огірки додається цибуля і нарізаються самі огірки гуртками. Спробуйте цю ароматну заготовку. опис приготування: Рецепт традиційний Італійський, тому рекомендую точно слідувати рецептурою. І тоді на Вашому...
Гречневікі
Корисна смачна запіканка з гречаної каші, сиру і яєць сподобається всім, навіть маленьким дітям. Називається вона - "; гречневікі ";. І сьогодні я поділюся з вами її рецептом. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Пропоную вам смачний і корисний рецепт, як приготувати гречневікі. Я випікала ...
Горбуші, запечена в духовці
горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...