Рецепти muscleman.com.ua
Фаршировані овочі або овочеве асорті
Рецепт приготування фаршированих овочів або овочевого асорті. Блюдо виходить не тільки дуже смачним, але і дуже корисним. опис приготування: У цій страві відмінно поєднуються м'ясний фарш і овочі. Фаршировані овочі добре підходять і як закуска, і як окрему страву. кабачки, солодкий перець, б...
Яловичина з картоплею в казані
Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...
Шашлик зі свинини, маринований в помідорах
Рецепт приготування шашлику. Свинина маринується в помідорах. Тут велике значення відіграє правильно вибране м'ясо. Добре сюди підходить шийка. головне, щоб вона не була до цього замороженої. кількість порцій: 8 помідори— 1 кілограм розмарин— 7 штук(гілочок) Цибуля— 300 грам Свинина— 2 кілограм...
Солянка збірна м'ясна
Рецепт приготування збірної м'ясної солянки. Смачне і ситне блюдо традиційної російської кухні, користується величезною популярністю в нашій родині. опис приготування: Як приготувати Солянку збірну м'ясну будинку? Спробуйте наш варіант приготування. Як м'ясо можна взяти курку, яловичину або св...
Рецепти салат «Ташкент»
Фаршировані томати - відмінний варіант гарячої закуски, яку я часто готую влітку на сніданок. Їх також можна подати і для фуршетного столу. Для начинки я беру яйце, сир, маслини і кріп. опис приготування: розповідаю, як легко і швидко приготувати фаршировані томати. Яскраві томатні чаші, напов...
Соус з сливи на зиму
З слив виходить чудовий соус до м'яса і, хоча багатьом таке поєднання може здатися дивним, але справжні гурмани знають, наскільки це смачно. опис приготування: Якщо ви коли-небудь пробували м'ясо з таким соусом, і вам сподобалося це поєднання, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготуват...
Сметанно-грибний соус
Цей соус вважається одним з найпростіших і швидких в приготуванні. Процес приготування відніме у вас від сили 20 хвилин. Соус ідеально поєднується з макаронами, гречкою та картоплею. опис приготування: Це простий рецепт приготування сметанно-грибного соусу. Соус готується на основі таких інгре...
Шурпа по-таджицькому
Шурпа по-таджицькому готується на природі, можна готувати в казані або в відрі. Суп виходить наваристим, адже вариться з баранини з додаванням безлічі овочів і ароматними спеціями! опис приготування: Це класичний рецепт приготування шурпи по-таджицькому. Шурпа варилася на багатті, замість каза...
Шоколадно-банановий хліб
Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...
Вершковий семіфредо з лимоном
Семіфредо - італійський десерт, представляє собою м'яке домашнє морозиво з різними доповненнями (ягоди, горіхи, шоколад, цукати і ін.). опис приготування: Для приготування цього десерту використовуйте тільки свіжі яйця. Семіфредо можна приготувати заздалегідь за 3 дня і зберігати в морозильній...
Слойки з гарбузової начинкою
Гарбуз хороша тим, що її можна використовувати для перших, других страв, для десертів і, звичайно, Для випікання. З радістю поділюся улюбленим рецептом, як приготувати слойки з гарбузової начинкою. опис приготування: Гарбузову начинку можете зробити солодку, а можете змішати її зі спеціями. Ос...
Галушки з начинкою
Традиційно галушки готуються без начинки. але тут, я пропоную рецепт того, як приготувати їх з малиною. Замість малини можна вибрати що завгодно на ваш смак. Спробуйте, виходить дуже смачно. опис приготування: Найпростіший рецепт галушок з начинкою. Змішайте інгредієнти для сирного тесту і гар...
Спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою
Ці спіральки прийнято їсти гарячими, вмочуючи в соус, приготований на основі майонезу, сметани і кетчупу. Про нього я розповім вам трохи пізніше. Отже, давайте спечемо спіральки! опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою...
Холодець з курки без желатину
Холодець з курки має вагомі переваги. Він не такий жирний і калорійний, більш дієтичний, а також завжди виходить прозорим, красивого жовтуватого відтінку, з приємним ніжним смаком. опис приготування: Якщо вас мучить питання, як приготувати холодець з курки без желатину, щоб він був смачний і п...
Сморчки маринованные
Ну ось прийшов час заготовити мариновані грибочки. Смаки у всіх різні, хтось любить маринувати лисички, хтось — маслюки або підберезники. Я предпочитаю сморчки, подобаються вони мені і все тут! опис приготування: Це класичний рецепт приготування зморшків маринованих. Заздалегідь слід подбати п...
Фріттата з картоплею
Кому-то з ранку в горло шматок не лізе, а хтось на сніданок любить ситно поїсти. Мій рецепт для людей другого порядку. Ситне калорійне блюдо виділяється на тлі звичайних яєчні і омлетів. Спробуйте! опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати фриттату з картоплею. Вийшло ...
Гомілку індички на раз, два, три
Сьогодні пропоную вашій увазі простий і смачний спосіб приготувати гомілку індички. При мінімумі турбот отримуємо відмінне блюдо. опис приготування: М'ясо індички відноситься до дієтичного та багате на вітаміни і мікроелементами. Готувати його не складніше курячого, хіба що трохи довше. Пряно...
Листковий пиріг з брокколі і грибами
Пропоную спробувати вам приготувати оригінальний відкритий листковий пиріг з брокколі і грибами. Сирна рум'яна кірочка, а також апетитна начинка нікого не залишить равнодушним.Смотріте і запам'ятовуйте! опис приготування: Брокколі і гриби - це не тільки смачно, але і дуже корисно! подивіться, ...
Соус з помідорів і артишоків
Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...
Грінки по-валлійська
Грінки по-валійска — національна закуска Валлійського регіону Сполученого Королівства Великобританії. Блюдо готується дуже просто і швидко, а смак викликає захват і захоплення! опис приготування: Грінки по-валлійська готуються зі свіжого французького багета, тоді грінки виходять особливо хруст...