Рецепти muscleman.com.ua
Соус «Барілла»
Приготувати соус "; Барілла" до макаронних виробів можна всього за 15 хвилин. В Італії цей соус користується популярністю, і на нашій кухні він став затребуваним. Готується на основі томатів і базиліка. опис приготування: До макаронних виробів соус "; Барілла" — ідеальний варіант. Готується ві...
Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом
Рецепт приготування мексиканської закуски з курки в абрикосовому соусі. кількість порцій: 2 куряча грудка— 2 штуки(без шкіри) хліб— 1 штука(нарізати скибочками) абрикосовий нектар— 1 штука майонез— 1 штука Дижонская гірчиця— 1 штука Каєнський перець— 1 штука шпинат— 1 штука Червона цибуля— 1 шт...
Яловичина з чорносливом
Яловичина з чорносливом — прекрасне святкове блюдо, яке готується цілком просто, але виходить гідним прикрашати ваш новорічний або різдвяний стіл. смачно, ситно і незвично. опис приготування: Якщо ви, як і багато інших жителів нашої країни, не знаю, що приготувати на новий рік — спробуйте приг...
Слойки з крабовими паличками
Слойки з крабовими паличками — дуже цікаве блюдо. Хрустке тісто з соковитою начинкою — відмінне поєднання. Готується дуже швидко, тому ідеально підходить, якщо раптово нагрянули гості. опис приготування: Це відмінна закуска на швидку руку. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати слойки з кр...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Рецепт приготування супу з брокколі, картоплею, цибулею, сиром Стилтон, чорним перцем і сметаною. опис приготування: Цей ніжний суп з вершковим смаком сиру Стилтон, картоплею і брокколі зігріє вас в холодний зимовий день. Суп дуже простий у приготуванні і готується досить швидко. Якщо ви не мо...
Суфле з тріски
Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...
Фаршировані курячі стегенця без кістки
Що може бути звичніше і смачніше усіма улюбленої курки на вечерю? Цей птах завжди рятує, адже з неї можна зробити дуже багато різноманітних страв, вміло поєднуючи її з іншими продуктами. опис приготування: Захотілося мені зробити незвичайне гаряче зі звичних продуктів. Тепер ви теж дізнаєтеся,...
Груша з сиром дор блю
Незвичайне поєднання солодких груш з гострим солонуватий смак благородного сиру дор блю - ласощі для справжніх гурманів! Як приготувати грушу з сиром дор блю? Простіше простого! опис приготування: Пікантний смак і красивий зовнішній вигляд цієї страви обов'язково вам сподобаються! До того ж, п...
Солодкий хліб з насінням
Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Соус «горгонзола»
Дуже популярний і смачний соус "; Горгонзола" готується швидко і легко. Він ідеально підходить до пасти і страв з макаронних виробів. Жодного разу не пробували? Тоді раджу терміново приготувати його! опис приготування: ніжний, легкий і дивно ароматний соус "; Горгонзола" готується на основі гр...
Соус «ткемалі» з базиліком
Соус "; Ткемалі" — приголомшливо смачний соус, який зазвичай подають до м'ясних страв. Готується він з додаванням ароматної кінзи. Але у мене в родині не всі люблять кінзу, тому я заміняю її на базилік. опис приготування: Готують його з кислих слив сорту "; Ткемалі" з додаванням кінзи, кропу, ...
Грушевий конфітюр з корицею
Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...
Шоколадні гнізда на Великдень
Рецепт приготування солодкого частування на Великдень у вигляді пташиних гнізд. кількість порцій: 12 Молочний або темний шоколад— 400 грам Цукерки у вигляді яєць— 24 штук мед— 4 Ст. ложки кунжут— 4 Ст. ложки(не обов'язково) Плитки пшеничних пластівців— 5 штук Покладіть в окрему миску пшени...
Суп-пюре часниковий
Часниковий суп-пюре — звучить, може, і загрозливо, але на смак він — дуже ніжний, як суфле, а смак — божественний! До того ж, користі від такого супу хоч відбавляй. Наполегливо рекомендую! опис приготування: Немає нічого простіше і смачніше часникового супу-пюре. Для класичного рецепту потрібн...
Фаршировані помідори на зиму
Якщо ви втомилися від звичайних заготовок з помідорів, тоді я можу запропонувати вам відмінний варіант фаршированих помідорів на зиму. Це досить цікаве і красиве блюдо стане відмінною закускою. опис приготування: звичайно, є багато інших більш простих способів закатати помідори, але все-таки в...
Стейки з грибами і сиром
м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...
Грибочки мариновані Різдвяні
Рецепт приготування Різдвяних маринованих грибочків. За Українським традиціям гриби в переддень Різдва повинні обов'язково бути присутнім на святковому столі. опис приготування: На святий вечір обов'язково готується дванадцять пісних страв ,серед яких повинні перебувати і гриби. Даний рецепт п...
Холодець зі свинячих ніжок і курки
Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...
Свиняча корейка з інжиром і винним соусом
Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...