Рецепти muscleman.com.ua
Суп гороховий з грінками
Практично жодна людина не може жити без перших страв. Ми так звикли до їх щоденного присутності в нашому раціоні, що без супу іноді і їжа не їжа. опис приготування: горохові супи, особливо ті, що приготовлені на основі копченого сала і м'яса, завжди дуже смачні. Спробуйте приготувати: не пошко...
Шоколадний пиріг з горіховою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного пирога з глазур'ю з какао, цукрової пудри, вершкового масла і горіхів. опис приготування: Пиріг можна подавати з карамельним соусом і ванільним морозивом. Для глазурі ви можете використовувати такі горіхи, в funduk, волоські горіхи і пекан. гарячої води— 1 Скл...
Французький Мартіні
Рецепт приготування вкрай вишуканого алкогольного напою, улюбленого в усьому світі, приготованого в кращих традиціях Франції. опис приготування: міцність горілки, аромат малинового лікеру і свіжий ананасовий сік складають основу шарму даного коктейлю. побачивши, як цей красивий напій виливаєть...
Глазурована свинина з сальсою з манго
Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...
Бажання зі свинини в духовці
Два корисних продукту в одній страві. Готується швидко і просто. опис приготування: Щоб отримати подвійно корисне і смачне блюдо, пропоную вам приготувати гречку з рибою в мультиварці. Не дивуйтеся такому поєднанню, ви ж напевно звикли, що рибу подають з картоплею. Ну або з рисом. А з гречкою ...
Гужеро з сиром і беконом
Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...
Еклери «Полуниця з вершками»
чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку! опис приготування: Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не...
Сулугуні в клярі
добре — солоний сир, тому солити кляр для його обсмажування не слід. Сулугуні в клярі дуже смачний. Спробуйте! опис приготування: Готуємо кляр з борошна, пива, яйця. Обвалюють в ньому шматочки сулугуні і обсмажуємо. сир сулугуні— 300 грам борошно— 1 Склянка сіль— За смаком Перець чорний меле...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Сендвічі барбекю зі свининою і капустою
Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...
Хлібці з тунцем і солодким перцем
Рецепт приготування дуже корисного для здоров'я канапе, який послужить відмінною закускою на вечірці. опис приготування: Щоб скрасити очікування великого застілля, прийнято пропонувати гостям аперитив і легкі закуски. Пропонуємо вам канапе на хлібі з корисних злаків з тунцем, багатим поліненас...
Філіппінська Арроз КАЛЬДО
Сьогодні я хочу показати вам цікаву страву, популярне на Філіппінах. Це дуже густий і ароматний суп з курки з рисом. Зовсім нескладна страва зі знайомих продуктів, але з новим смаком. опис приготування: Філіппінці про це супі говорять так: «Він ніби обіймає тебе зсередини». смачно, ситно і ніж...
Сендвічі з реберцями
Сендвічі з реберцями — дуже смачні ласощі. Чимось нагадує шашлик! м'ясо, стомлене у вині, просто тане в роті. До них можна додати м'який сир і свіжі овочі. опис приготування: Сендвічі з реберцями можна робити з уже з повністю остиглим м'ясом. Можна на м'ясо викласти шматочки м'якого сиру типу ...
Суп солянка збірна м'ясна
Дуже люблю супи такого толку. Найчастіше готую їх в холодну пору року. Суп виходить наваристим, смачним і ситним при відсутності бульйону. Смак супу просто ідеальний! Так що дуже раджу зробити. опис приготування: Класичну солянку на бульйоні за всіма правилами занадто довго готувати. Вартість ...
Фаршировані гриби з цибулею
Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...
Свиняча печінка під сметаною
Рецепт приготування свинячої печінки, тушкованої з цибулею, сметаною, часником і гірчицею. Якщо вам потрібен перевірений рецепт, свиняча печінка по якому вийде дійсно смачною, цей — підійде. опис приготування: Дуже хороший рецепт — свиняча печінка під сметаною виходить дуже ніжною і м'якою. На...
Суп з помідорами і баклажанами
Рецепт приготування супу з помідорів, баклажанів, морква, баранячого гороху і кінзи. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати помідори, морква, часник, 2 столові ложки олії, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю. Викласти в один шар. На інш...
Соус в горщиках
У деяких регіонах нашої країни соусом прийнято називати не тільки рідкі приправи до страв, але і густе рагу з м'яса, картоплі та інших овочів. Простий рецепт соусу в горщиках — для вашого столу! опис приготування: Не знаю, звідки пішла така традиція, але моя бабуся, наприклад, до сих пір назив...
Сицилійська піца Sfincione
Рецепт приготування національного італійського блюда — сицилійської піци. опис приготування: У великій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дайте постояти до повного розчинення, близько 5 хвилин. Додати холодну воду і сіль в дріжджову суміш, поступово помішуючи, ввести муку, поки суміш не на...
Халяльная ковбаса
Сьогодні ми будемо робити халяльную ковбасу в домашніх умовах. Я відкрию Вам кілька секретів по її приготування. Заходьте! опис приготування: Таку ковбасу рекомендується вживати людям в деяких релігіях. Халяль перекладається як «дозволене» або «дозволене» до застосування. У такій ковбасі не мо...