Рецепти muscleman.com.ua

Філе морського окуня

Філе морського окуня

Свіжа філе морського окуня в поєднанні з помідорами чері і зеленню. Італійська кухня. кількість порцій: 4 філе морського окуня— 1,5 кілограма помідори черрі— 150 грам оливкова олія— 100 грам тертий часник— 2 грами петрушка— 6 грам чилі— 2 грами біле вино— 100 мілілітрів гриби— 150 грам сіль— 1 ...

Шоколадні міні-кекси з горіхами

Шоколадні міні-кекси з горіхами

Рецепт приготування невеликих кексів з шоколадом, цукіні і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. У великій мисці змішати разом масло, цукор, сіль і яйце. Додати ваніль, цукіні і сметану, добре перемішати. Просіяти борошно і какао-порошок в миску і перемішат...

Гриби консервовані

Гриби консервовані

консервовані гриби — чудова закуска в будь-який час року, до будь-якого свята. Хрусткі мариновані грибочки підійдуть до гарячого, відварного картоплі, м'ясних і рибних страв. опис приготування: Готуються мариновані гриби просто. У мене сьогодні печериці. Але якщо у вас лісові гриби, то пам'ята...

Фарширована кефаль

Фарширована кефаль

Я просто обожнюю фаршировану рибу! І сьогодні хочу поділитися прекрасним рецептом фаршированої кефалі з грибами! опис приготування: Різноманітність рибних страв велике, а тому немає межі досконалості і творчої вигадки. Хочу поділитися одним з улюблених мені рецептів приготування фаршированої к...

Листковий торт з рибою

Салат з копченої горбушей

Цей торт гарний тим, що його не треба піч. робиться швидко, а виходить незмінно смачним. Усе, хто пробував його - просили рецепт. І ви спробуйте! опис приготування: P.S. Порада від виробника: тортик можна злегка підігріти в мікрохвильовці, трохи, 15-20 секунд: сир трохи розплавиться, а тортик ...

Соус «Кольбер»

Соус «Кольбер»

Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...

Суп гороховий з грінками

Суп гороховий з грінками

Практично жодна людина не може жити без перших страв. Ми так звикли до їх щоденного присутності в нашому раціоні, що без супу іноді і їжа не їжа. опис приготування: горохові супи, особливо ті, що приготовлені на основі копченого сала і м'яса, завжди дуже смачні. Спробуйте приготувати: не пошко...

Галушки з начинкою

Галушки з начинкою

Традиційно галушки готуються без начинки. але тут, я пропоную рецепт того, як приготувати їх з малиною. Замість малини можна вибрати що завгодно на ваш смак. Спробуйте, виходить дуже смачно. опис приготування: Найпростіший рецепт галушок з начинкою. Змішайте інгредієнти для сирного тесту і гар...

Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Рецепт приготування гіроса з яловичиною, помідором, сиром Фета, маслинами і соусом дзадзікі з грецького йогурту, лука, винного оцту і кропу. опис приготування: У Греції Гірос називається пита, начинена м'ясом, приготованим на вертикальному рожні. Гирос з вершковим огірковим соусом подарує вам ...

Shotis сигари

Shotis сигари

Шотіс пури - це традиційний грузинський хліб, випікається у формі шаблі або човники з обов'язковим отвором посередині, хліб пишний, з хрусткою солоноватой скоринкою, це хліб одного дня. опис приготування: Традиційний шотіс пури випікається в спеціальних печах, але і в звичайній духовці він точ...

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками — дуже ароматний і смачний суп, встояти перед яким не зможе жоден любитель грибочків. Якщо в холодильнику є баночка маринованих опеньків — сміливо готуйте! опис приготування: Моя сім'я дуже любить збирати гриби, зокрема — осінні опеньки, тому у нас в холодильнику з...

Єврейський яблучний пиріг

Єврейський яблучний пиріг

Рецепт приготування яблучного пирога. Єврейська кухня. опис приготування: Збити яйця, змішати з маслом і апельсиновим соком. Додати борошна, 2 склянки цукру і порошок для випічки. Потім додати ванілін. Почистити і нарізати яблука невеликими скибочками. Змішати фрукти з корицею і 1/2 склянки цу...

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...

Ліси будівельні

Ліси будівельні

Ліси будівельні — це блюдо італійської кухні, є обсмажений тонкий шматочок ніжної м'ясної вирізки, готується з самого різного м'яса, в даному рецепті це буде вирізка мармурової яловичини. опис приготування: Приготувати скалопіні не просто, а дуже просто. Дивіться покроковий рецепт і радуйте св...

Гречка в горщику з м'ясом

Гречка в горщику з м'ясом

Давайте приготуємо просте і смачне блюдо на обід або вечерю в духовці та в горщику - гречку з м'ясом. звичайно, все це можна приготувати і на плиті, але в духовці вийде набагато смачніше, повірте! опис приготування: Пропоную приготувати просте і смачне істинно російська страва, адже ніде в сві...

Хліб «Pogachice»

Хліб «Pogachice»

Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто! опис приготування: Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і д...

Соєве м'ясо

Соєве м'ясо

Я пропоную вам дізнатися, як приготувати соєве м'ясо за всіма законами кулінарії. Процес приготування займає небагато часу, тому дивіться, як приготувати соєве м'ясо по-корейськи! опис приготування: завдяки тому, що головний інгредієнт має нейтральний смак, з ним можна експериментувати: додава...

Суп з брокколі та сиром Чеддер

Суп з брокколі та сиром Чеддер

Рецепт приготування супу з брокколі, сиром Чеддер, цибулею, м'ясним бульйоном і вершками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 літрів супу. Він такий густий, що в ньому навіть ложка стоїть. неймовірно ніжний, вершковий смак цього блюда зігріє вас холодними вечорами. Щоб здивувати с...

Вершково-карамельний лікер.

Вершково-карамельний лікер.

Домашній лікер для любителів солодких спиртних напоїв) кількість порцій: 10 Коричневий цукор Містраль— 200 грам вершки 20%  — 200 мілілітрів(у мене 10%) Розчинна кава— 1-2 чайних ложок Ванільний цукор— 1 Чайна ложка молоко— 200 мілілітрів горілка— 300 мілілітрів(можна взяти віскі, ром) шоколад ...

Солянка з квашеної капусти з грибами

Солянка з квашеної капусти з грибами

тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...