Рецепти muscleman.com.ua

Соус для люля-кебаб

Соус для люля-кебаб

Приготувати соус для люля-кебаб простіше простого! Соус готується з бринзи, огірків, сметани, оцту і спецій. Виходить в міру гострий, приємною консистенції соус, який приємно гармоніює з блюдом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування соусу для люля-кебаб. У народі це соус ін...

Яловичина з кукурудзою і спаржею

Яловичина з кукурудзою і спаржею

Рецепт приготування смаженої яловичини з кукурудзою, спаржею і грибами. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати спаржу, гриби, кукурудзу, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки спаржа не підрум'яняться і не стане ніжною, від 5 до 6 х...

Gribnaя перекус

Gribnaя перекус

Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...

Солоний попкорн

Солоний попкорн

Сьогодні будемо готувати солоний попкорн - саме класичне поєднання. Попкорн приготований в домашніх умовах - окремий вид задоволення. Гарячий, повітряний, а в складі немає нічого зайвого. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати солоний попкорн. Для приготування потрібно ...

Яловичина з персиками

Стручкова квасоля на гарнір

З яловичини з персиками можна створити відмінний салат або красиву закуску для святкового столу. Блюдо виглядає незвично і має неповторний смак. Персики для страви використовуються консервовані. опис приготування: Яловичина з персиками вам сподобається. Ця страва — просте, але вишукане. важлив...

Суп зі свинячих реберець

Суп зі свинячих реберець

думаєте, який супчик приготувати на обід? Ось Вам ідея - суп зі свинячих реберець! Дуже смачний і ситний! опис приготування: Приготуйте суп зі свинячих реберець за цим рецептом, і Ви не пошкодуєте! Суп настільки поживний, що цілком може замінити навіть друга страва. А вже про його смакових яко...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Глазур з цукрової пудри

Глазур з цукрової пудри

Варіантів глазурі існує неймовірна кількість: з яйцями, без яєць, з цукром, з молоком ... пропоную свій варіант, як приготувати глазур з цукрової пудри. Це просто і смачно! опис приготування: Глазур з цукрової пудри готується легко і швидко. Від вас знадобиться всього три дії - і глазур буде г...

Яловичий язик в мультиварці

Яловичий язик в мультиварці

Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування яловичого мови в мультиварці, над плитою стояти менше, та й м'ясо вийде м'якше і соковитіше. здорова, ситна і смачна закуска! опис приготування: Такий простий рецепт яловичого мови в мультиварці добре підходить для випадків, коли хочеться по...

Стейк з соусом Сальса-Верде

Стейк з соусом Сальса-Верде

Великі шматки прожареного м'яса в зеленому соусі Сальса-Верде. опис приготування: Готуємо соус Сальса Верде: В кухонний комбайн, кладемо всі компоненти соусу, додаємо 3/4 чайної ложки солі. Перчимо до смаку. Розігрійте гриль. Посипаємо стейки сіллю і перцем з обох сторін. Коли решітка нагрієть...

Гуляш з мови

Гуляш з мови

Дуже смачне блюдо, яке прийшло до нас з угорської кухні і який отримав неймовірну популярність. Гуляш з яловичого мови — блюдо незвичайне і дуже ароматне. Спробуйте. опис приготування: Якщо ви придбали мову неочищеним, то найлегший спосіб це зробити — відварити м'ясо, а після зняти шкірку. мар...

Яловичина, запечена в духовці

Яловичина, запечена в духовці

Що може бути корисніше, ніж яловичина, ще й запечена? ніякого жиру, один суцільний білок:) рекомендую рецепт, як приготувати яловичину, запечену в духовці. І на обід, і на вечерю - відмінне блюдо! опис приготування: М'ясо необхідно використовувати виключно свіже, не морожене. Час приготування...

Гриль-піца

Гриль-піца

Простий спосіб приготувати піцу на грилі. опис приготування: Замісити тісто в круглий кульку (з 1 8-ми дюймову піцу). Розкачати тісто в круглий коржик. Змастити основу маслом за допомогою пензлика. Покласти корж на гриль і запікати протягом 4-5 хвилин при слабкому вогні. потім, промаслити стор...

Яловичина з гірчицею в духовці

Яловичина з гірчицею в духовці

Яловичина з гірчицею в духовці — це рецепт дуже простого і смачного приготування м'яса в медово-гірчичному соусі. Яловичина виходить дуже соковитою, ніжною і неймовірно апетитною. опис приготування: Яловичина з гірчицею в духовці — це чудовий варіант приготування м'яса в духовці. Перш ніж відп...

Скриньки з картоплі

Скриньки з картоплі

Запечені скриньки з картоплі з начинкою — це скоріше закуска, ніж гаряче блюдо. На столі такі скриньки виглядають дуже оригінально, а головне — на смак вони виходять чудовими. опис приготування: Я вважаю, що прикрасою будь-якого святкового столу є оригінальні закуски. Скриньки з картоплі — це ...

Гавайський курячий сендвіч

Гавайський курячий сендвіч

Рецепт приготування соковитого сендвіча з курячими грудками, обсмаженими з цибулею, ананасом і соусом барбекю. опис приготування: Шматочки ананаса в соусі барбекю надають йому чудовий солодкуватий присмак. курячих грудок— 1.2 кілограма цибулина— 1 штука банку (600г) шматочків ананаса з соком...

Єврейський салат

Єврейський салат

єврейський салат — це мій улюблений салат. Примітивний в приготуванні, але дуже апетитний. Добре йде і як салат, і як сніданок. Рецепт єврейського салату настільки простий, що розбереться кожен! опис приготування: Гадки не маю, чому цей салат називається єврейським, але факт залишається фактом...

Листкова самса з куркою

Листкова самса з куркою

Проста і смачна самса з начинкою з курки. Готувати її дуже швидко і легко. м'яке, розсипчасте листкове тісто буде до душі навіть самим вибагливим гурманам! опис приготування: Подавати самсу можна зі свіжою зеленню. Перед подачею можна посипати білим або чорним кунжутом. Якщо не хочете щоб начи...

Соус Ткемалі

Соус Ткемалі

ткемалі (Ткемалі) - традиційний грузинський соус, який подають до страв з птиці, м'яса і риби. Рецепт приготування соусу ткемалі згідно грузинськими традиціями — до вашої уваги. опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу ткемалі був відкритий в Грузії і названий по ...

Суп з грибами

Суп з грибами

Хочу вам запропонувати класичний рецепт супу з грибами, з прозорим бульйоном і приголомшливим ароматом! Усе, як і годиться! впевнена, вам сподобається, без м'яса, але не менш насичений і ситний суп! опис приготування: Звичайно ж, це дуже простий рецепт супу з грибами, і в ньому навіть немає ос...