Рецепти muscleman.com.ua
Гліб з artishokami, сиром і часником
Цей апетитний італійський хліб з артишоками, зеленою цибулею, петрушкою, кропом, сиром Фета і часником можна подавати як самостійно, так і до інших страв. опис приготування: Цей хліб - відмінне доповнення до яловичому стейку, рибі або простому салату. Хліб краще всього подавати гарячим або теп...
Шоколадний торт «купол»
Шоколадний торт "; Купол" особливо припаде до смаку тим, хто обожнює безе і шоколаді, адже саме поєднання хрусткої повітряної випічки і густого шоколадного крему роблять цей торт незабутнім! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний торт "; Купол ";, дуже ориг...
Говядина в кляре
Говядина в кляре — дуже просте, можна сказати — чергову страву. Я еще в детстве видела, как мама жарит мясо именно таким способом. Говядина получается очень вкусной в красивой золотой корочке. опис приготування: Говядина в кляре готовится быстро, только обязательно берите молодую говядину, а к...
Фуа-гра
Рецепт приготування французького паштету з печінки качки або гуски з білим вином. опис приготування: Фуа-гра від французького «Foie gras» означає «жирна печінка». Являє собою паштет, зроблений з печінки качки або гуски, яких спеціальним чином заздалегідь відгодовували. Фуа-гра є популярним і в...
Варення з жовтою журавлини
Гриби та перловка — здавалося б, два непоєднуваних інгредієнта, але не тут-то було! Таку думку помилково, і цей суп — прекрасне тому підтвердження. Суп добре підходить для дієти діабетиків. опис приготування: У мене як, напевно, і у багатьох грибний суп з перловкою асоціюється з дитинством. Пр...
Суп з квасолі і сочевиці
Суп з квасолі і сочевиці — корисне, ситне і смачне першу страву. Готується просто і відносно швидко. ділюся рецептом! опис приготування: ароматний, смачний і ситний суп з квасолею і червоною сочевицею не вимагає особливих кулінарних навичок. У мене бульйон курячий, але можна взяти будь-який м'...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Гоголь моголь из белков и сахара
Простий в приготуванні, приятный и нежный на вкус десерт — гоголь моголь из белков и сахара! Неожиданно открыла для себя столь легкий десерт: минимум времени на готовку и максимум удовольствия потом! опис приготування: Классический гоголь моголь готовится из белков и сахара, но я хочу предложи...
Соус ткемалі з волоськими горіхами
Основою соусу ткемалі є сливи або алича. Крім традиційних інгредієнтів, можна додати трохи волоських горіхів (для аромату і приємного післясмаку). Соус ідеально підходить до м'ясних страв! опис приготування: Мені здається, що це дуже доступний і простий рецепт приготування соусу ткемалі з воло...
Глазур для паски тягуча
Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....
Хліб «Pogachice»
Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто! опис приготування: Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і д...
Гречка, томлена зі свининою
Гречка - універсальна, корисна каша за помірною ціною. Вона є найпопулярнішою серед круп, адже її можна готувати багатьма способами. Пропоную рецепт гречки, ловлення зі свининою. опис приготування: Для того, щоб приготувати гречку, ловлення зі свининою, спочатку займіться м'ясом. Потрібно обсм...
Щавлевий суп з м'ясом
З приходом весни хочеться внести в раціон нотки свіжості. Сьогодні я розповім вам, як приготувати щавлевий суп з м'ясом, який вийде не тільки свіжим, але і поживним. Домочадці будуть задоволені! опис приготування: Суп з щавлю з м'ясом обов'язково стане вашим фаворитом, адже це прекрасна альтер...
Гамбургер з яловичим фаршем і селерою
Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, пр...
Фарширований стейк
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Грібовніца класична
розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...
Стейк в соевом соусе
Отличное блюдо для пикника под открытым небом — стейк в соевом соусе. Этот рецепт очень популярен в Англии, однако ингредиенты сплошь доступные, поэтому приготовить можно и у нас. опис приготування: Впервые это блюдо я попробовал в ресторане, где оно называлось — лондонский стейк. Понравилось ...
Солодко-гострі курячі ніжки
Солодко-гострі курячі ніжки — рецепт приготування ніжок, розрахований спеціально для смаження м'яса птиці на природі. Солодко-гострий маринад повинен вас здивувати!! опис приготування: Солодко-гострі курячі ніжки — відмінне рішення для пікніка. дам рада. Вибирайте в магазині курячі ніжки сере...
Стейк з акули на сковороді
Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...
Листковий пиріг з грибами, сметаною і сиром
варто тільки 5 хв. поворожити на кухні,30 мін.посідеть в очікуванні і…пиріг готовий. кількість порцій: 6 готове листкове тісто— 250 грам гриби— 100 грам сметани— 3 Ст. ложки твердого сиру— 100 грам меленого перцю— 1/3 чайних ложки сіль— 0.5 чайних ложки сухий чебрець— 1/3 чайних ложки Дух...