Рецепти muscleman.com.ua
Гёда
Рецепт приготування японських смажених пельменів. опис приготування: В даному рецепті можна замінити темне місо світлим або прибрати зовсім. Якщо ви забираєте місо, то слід додати ще ½ чайної ложки солі. Якщо додаєте світле місо, то слід прибрати цукор і додати ще ¼ чайної ложки солі. сіль— ...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Фондю з камамбером
Рецепт приготування французького фондю з сиру Камамбер, чебрецю і часнику. опис приготування: Фондю з камамбером - легка і чудова гаряча закуска. Для її приготування вам навіть не потрібно посуд. Фондю - відмінне блюдо як для романтичного вечора, так і для посиденьок з друзями. Замість скибочо...
Суп із сушених грибів
Рецепт приготування супу з сушених грибів з картоплею та зеленню петрушки. Незважаючи на свою простоту, суп із сушених грибів і картоплі виходить дуже смачним і ароматним. опис приготування: приготування: Добре промити сушені гриби і залити теплою водою. Дати постояти протягом 30 хвилин. Потім...
Суп рецепти «Пити»
Для людей, яким подобається бути активними, тренуватися, справлятися за день з багатьма справами необхідно швидко відновлювати свою енергію. Для цього добре підійдуть енергетичні батончики. опис приготування: зрозуміло, що зловживати цими ласощами не варто і харчуватися днем виключно енергет...
Спагеті з креветками і беконом
Рецепт приготування спагетті з креветками, смаженим беконом і зеленою цибулею. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду ...
Шоколадний фадж (помадка)
Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока. опис приготування: помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, ...
Свіжа томатна сальса
Ключ до правильного приготування - це ароматні, стиглі томати. Можна вибрати черрі або великі, м'ясисті або соковиті помідори. розповім, як приготувати свіжу томатну сальсу - легкий соус-салат. опис приготування: Цей соус можна подавати з чіпсами з тортильи або звичайними, а також начинити їм ...
Стейк з тунця зі спаржею
Рецепт приготування смачної страви з тунця на вечерю. Стейки виходять дуже ніжними і ароматними. опис приготування: 1. Змішати всі інгредієнти "; для спецій ";. 2. Почистити цибулю і нарізати півкільцями. 3. Перець нарізати соломкою. 4. Розчавити часник чеснокодавку. 5. Добре промити спаржу і ...
Шулюм з баранини
Шулюм з баранини — справжній чоловічий суп, адже раніше мисливці варили цей суп прямо на природі. Пропоную зварити суп будинку, благо умови дозволяють це зробити =) Наваристий і дуже смачний! опис приготування: Як зробити шулюм з баранини в домашніх умовах? Дуже просто! Як правило, шулюм варит...
Гусь з яблуками в рукаві
Ця страва в приготуванні зовсім нескладна і виходить чудово завжди. Рукав для запікання позбавить вас від зайвого миття посуду і допоможе зробити м'ясо соковитим і ніжним на смак. опис приготування: Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками ...
Суп з щавлю консервованого
Смачний і наваристий суп з консервованого щавлю зігріє, наситить і нагадає про літо в холодну зимову пору. Заради цього супу варто не полінуватися законсервувати трохи щавлю! опис приготування: Хороша господиня зварить суп зі щавлем в будь-який час року. Навесні і влітку — зі свіжого, а ось во...
Буряковий борщ
Існує безліч варіантів приготування борщу з буряка. Суп виходить дуже наваристим, з легким солодкуватим присмаком. Подається до столу гарячим зі сметанкою і чорним хлібом. Пробуйте і ви! опис приготування: Я варю борщ в мультварке, але, звичайно ж, можна і в звичайній каструлі. Попередньо відв...
Грибний жульєн в тарталетках
Я розповім вам, як приготувати грибний жульєн в тарталетках — найкращу святкову закуску, на мій погляд. Грибний жульєн в тарталетках — смачне, ароматне блюдо, яке прикрасить ваш стіл. опис приготування: Дізнайтеся, як порадувати гостей, здивувати всіх оригінальним блюдом. Такі тарталетки готув...
Грибна підлива з вершками
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...
Фаршировані курячі стегенця
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...
Яловичина «Веллінгтон»
Надзвичайно смачне і гарне блюдо родом з Англії - яловичина "; Веллінгтон ";. м'ясо, яке запікається разом з цибулею і грибами, за визначенням не може бути поганим. Давайте розберемося з рецептом. опис приготування: розповім, як правильно приготувати яловичину & quot; Веллінгтон ";. Таке блю...
Суп з глив з картоплею
Отже, для того, щоб приготувати смачний грибний супчик з вешенками, мені знадобилися такі інгредієнти: картопля, болгарський перець, вода, глива, цибуля і спеції. Все просто. опис приготування: Грибний суп найкраще їсти через годину після приготування, щоб він трохи настоявся, охолов і був ще ...
Гречка з сушеними грибами
Гарніри так само важливі, як гарячі страви для правильного раціону. А іноді вони можуть подаватися самостійно в Пост або для вегетаріанців. ідеально, якщо в такому варіанті буде білок, як тут. опис приготування: Якщо ви прочитаєте про те, як приготувати гречку з сушеними грибами, то дізнаєтеся...
Хала з яблуками і медом
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...