Рецепти muscleman.com.ua

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Обсмажити з сардинами

Обсмажити з сардинами

Рецепт омлет фрітата — приготування італійського омлету з сардинами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Полити рибу лимонним соком, трохи приправити сіллю і паприкою. нагріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді і обсмажити сардини протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Викласти на кух...

Фаршировані баклажани з беконом

Фаршировані баклажани з беконом

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Суфле з гарбуза

Суфле з гарбуза

З приходом осені яскрава гарбуз з'являється практично на всіх прилавках овочевих магазинів і так хочеться з неї щось приготувати. Яке у вас улюблена страва з гарбуза? Я поділюся рецептом суфле! опис приготування: Суфле з гарбуза — десерт, який сподобається абсолютно всім! Це реально діючий спо...

Шафранові колечка

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Рецепт приготування десерту з шафраном і мигдалем по-індійськи. опис приготування: просійте борошно, яку потім з'єднайте з цукром, сметаною, лимонною цедрою, яка повинна бути тертої, яєчними жовтками. Після цього додайте сіль, мигдаль, шафран, розчинений раніше в воді, охолоджене терте масло. ...

Суп з картопляними галушками

Суп з картопляними галушками

Якщо ви вирішили приготувати до обіду суп з картопляними галушками і порадувати своїх домочадців поєднанням аромату грибів, галушки і овочевий пасерування, то придивіться до цього простого рецепту. опис приготування: Цей рецепт супу з картопляними галушками дуже легко втілити в життя на своїй ...

Яловичина з кабачками

Яловичина з кабачками

Яловичина з кабачками виходить дуже смачною і соковитою, ну а оскільки це блюдо досить легке, ви можете готувати його хоч кожен день, не думаю, що таке поєднання може коли-небудь набриднути. опис приготування: Я дуже рідко роблю важку їжу і намагаюся весь час вибирати дуже легкі поєднання про...

Холодець з курки в пляшці

Холодець з курки в пляшці

Перед вами рецепт приготування холодцю з курки в пляшці. Виходить оригінальне і незвичайне блюдо. Смак і технологія — класичні, але ось подача здивує навіть гурманів зі стажем! Спробуйте! опис приготування: Такий простий рецепт, як приготувати холодець з курки в пляшці, вам обов'язково повинен...

Грибна підлива до макаронів

Грибна підлива до макаронів

Ділюся з вами простим рецептом грибний підливи до макаронів. виходить смачне, ситне і соковите доповнення до будь-якого гарніру. Вам точно сподобається цей смак! трохи східний, грибний і кисло-солодкий! опис приготування: Такий рецепт приготування грибної підливи до макаронів сподобається в пе...

Печериці з кедровими горішками

Печериці з кедровими горішками

Рецепт приготування закуски з печериць. кількість порцій: 4 печериць— 500 грам часник— 2 зубчики вершкового масла— 1 Ст. ложка білого сухого вина— 2 Ст. ложки лимон— 1 штука гілочки орегано— 2 штуки kedrovиh Горішки— 50 грам сіль— 1 штука(за смаком) гриби вимити. нарізати великими шматками...

Шарлотта зі сливами

Шарлотта зі сливами

Всім добре знайомий і любимо смак шарлотки з яблуками і корицею, цей десерт вже став класикою. А як щодо зрадити традиціям і спекти пиріг за новим рецептом, як приготувати шарлотку з сливами. опис приготування: Зливи годяться не тільки для приготування джемів, варення і компотів. Завдяки цьому...

Французька меренга

Французька меренга

Французька меренга вважається найпростішою в приготуванні. Вона ж є основою знаменитого торта "; Павлова ";. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку меренгу у себе на кухні. дивіться! опис приготування: Поділюся з вами невеликими секретів. А саме - як випікати французьку меренгу. От...

Глазурована свинина з сальсою з манго

Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...

Суші з огірком і крабовими паличками

Суші з огірком і крабовими паличками

Суші з огірком і крабовими паличками — це вже російська інтерпретація на тему японських суші. Треба сказати, якщо зробити все правильно, то вийде дуже навіть смачно і недорого. опис приготування: Суші з огірком і крабовими паличками найпростіші суші, які я знаю. Удома майже у всіх є огірок, р...

Голландський пудинг

Голландський пудинг

Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...

Хліб з вершковою глазур'ю

Хліб з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...

Шніцель

Шніцель

розповідаю, як готувати класичний шніцель — тонку свинячу відбивну, яку обваляли в клярі і обсмажити в маслі. Прекрасний чоловічий обід або вечерю — просто і ситно. опис приготування: шніцель, як на мене, це відмінний варіант для справжнього чоловічого обіду або вечері. Що може бути краще добр...

Щавлевий суп з м'ясом і яйцем

Щавлевий суп з м'ясом і яйцем

влітку, коли починається сезон зелені, обов'язково зваріть суп зі щавлем. Ця зелень надає приємну кислинку першої страви і прекрасно поєднується з наваристим м'ясним бульйоном. Спробуйте і ви! опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати щавлевий суп з м'ясом і яйцем, то просто уважно п...

Буряковий суп на курці

Буряковий суп на курці

Буряк - це яскравий овоч, який забарвлює будь-яку страву в красивий колір. І якщо вам вже набрид борщ і борщ, то пора дізнатися новий рецепт супу. Він такий же ситний і простий, але точно вас здивує. опис приготування: Продукти знадобляться майже ті ж, хоча є й оригінальні додавання: наприклад...

Супер-влажный шоколадный пирог

Супер-влажный шоколадный пирог

Попробуйте это нежный шоколадный пирог, який просто тане в роті. Незабываемое удовольствие для сладкоежек и любителей шоколада. Отлично смотрится на праздничном столе. опис приготування: Великолепный шоколадный торт готовьте так: растопите сливочное масло и растворите в нем кусочки шоколада. Д...