Рецепти muscleman.com.ua

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Фрикадельки з яловичого фаршу

Фрикадельки з яловичого фаршу

Фрикадельки - всіма улюблене блюдо. І на сьогоднішній день є безліч рецептів, які служать доказом цієї любові. Я ж віддаю перевагу фрикадельки з яловичого фаршу в томатному соусі. опис приготування: готуємо фарш, з нього ліпимо фрикадельки, потім тушкуємо в соусі з овочів. Подаємо з пастою або...

Суп з баклажанів

Суп з баклажанів

Суп з баклажанів — ситний і поживний вегетаріанський суп. опис приготування: Суп з баклажанів під час приготування набуває густу консистенцію, приємний аромат і характерний смак баклажанів. Не останню роль у формуванні смаку страви грає свіжа кінза, вона надає супу цікаву гостру пряну нотку. ...

Суп «розсольник» з рисом

Суп рецепти «Пити»

Ситний і наваристий розсольник сподобається кожному, хто хоч раз його спробував. Сьогодні і ви дізнаєтеся, як приготувати суп розсольник з рисом. Зараз поділюся усіма секретами готування. опис приготування: Суп виходить дивно наваристим, ситним і смачним. Завдяки солоних огірків він набуває пі...

Солоні грибочки

Солоні грибочки

Цей рецепт соління грибів перевірений часом і роками. Якщо ви шукаєте надійний спосіб, дивіться рецепт. Головне - зібрати свіжі їстівні грибочки, а як їх зберегти на зиму, ми зараз розповімо. опис приготування: Очистіть і промийте гриби, потім відваріть протягом півгодини в підсоленій воді. По...

Суп «Zatiruha»

Суп «Zatiruha»

Як приготувати суп "; затируху ";? Суп має історію. Він з селянської кухні, для бідних селян. Суть в особливому приготуванні затірки, яка загущающих і робить суп ситніше. обов'язково спробуйте! опис приготування: Дуже смачний і ніжний суп у нас вийшов. Пробуйте готувати разом з нами, і ваше що...

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...

Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами

Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами

Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом. опис приготування: Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках. яловичого фаршу...

Харчо з яловичиною

Харчо з яловичиною

Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...

Суп «Şurpa» з баранини

Суп «Şurpa» з баранини

Шурпа з баранини по-узбецьки вдає із себе густий суп з прозорого бульйону з яскравими великими шматочками овочів, півкільцями цибулі, шматочками кінзи і, звичайно, великою кількістю баранини. опис приготування: Приготування такого супу займає досить багато часу, але повірте, зусилля того варті...

Соус китайський

Соус китайський

Соус китайський виходить в'язким, кисло-солодким і підходить ка до до м'яса, так і до риби. Приготований в домашніх умовах китайський соус не поступається ресторанного, до того ж він — свіжий і натуральний. опис приготування: Відтепер будинку ви зможете приготувати китайський соус ресторанного...

Fiadone

Fiadone

Fiadone — традиційний корсиканська великодній пиріг. Популярністю фіадоне користується шаленою — приготуйте за цим рецептом з фото і зрозумієте, чому. опис приготування: Корсиканці традиційно готують фіадоне на паску, та й по ходу року печуть цей пиріг регулярно. Fiadone — безсумнівно, найпопу...

Грибна паста з рікоттою

Грибна паста з рікоттою

Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом...

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді досить популярна страва. Як то кажуть, їм сьогодні нас не здивуєш, однак оригінальний вигляд страви завжди пробуджує апетит і приносить естетичне задоволення. опис приготування: Гнізда з фаршем на сковороді — це гранично просте блюдо, яке не вимагає особливих кухар...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибний капучіно

Грибний капучіно

Смачний суп з яскравий грибним ароматом готується з будь-якого виду їстівних грибів, крім маслянистих. Для грибного капучино з вершками ідеально підходять: печериці, гливи, білі гриби. опис приготування: Від такого грибного крем-супу не відмовляться навіть діти — вони із задоволенням з'їдять н...

Спагетти с горошком и цуккини

Спагетти с горошком и цуккини

Рецепт приготовления спагетти с зеленым горошком, цукіні, базиликом и сыром. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння, додати 1 чайну ложку солі. Добавить горошек и варить до мягкости, від 3 до 4 хвилин для свіжого горошку і 1 минута для замороженного. використовуючи шумо...

Соковиті рибні котлети

Соковиті рибні котлети

У цьому рецепті я розповім, як приготувати соковиті рибні котлети. Я часто готую їх на дачі, де є озеро, т.к. можна наловити багато риби самостійно. Однак покупна риба тут теж підійде! опис приготування: Котлети гарні з різних сортів риби. головне, щоб вона була не сильно суха. В іншому випадк...