Рецепти muscleman.com.ua
Голяшка Бараняча
Чи не частий гість на нашій кухні - баранина. Тому і готую я її з усією відповідальністю. Часу йде на це багато, але результат себе виправдовує. Цей рецепт сподобався сім'ї найбільше. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати голяшку баранячу, тушковану з овочами. Це неймовірно соко...
Фаршировані макарони-черепашки
Рекомендую спробувати приготувати фаршировані макарони-черепашки. Доведеться трохи повозитися, але повірте — воно того варте! Цікавий факт, діти без розуму від цих незвичайних "; черепашок ";! опис приготування: Вже кілька років, як я готую фаршировані макарони-черепашки в домашніх умовах. блю...
Листкові торти з Aiwo
Айва не така часта гостя на нашому столі, як яблука чи груші. І тому десерти і випічка з неї стають особливими. Але фрукти обов'язково треба підготувати, щоб текстура стала м'якою. Вчіться! опис приготування: Хочу запропонувати вам дізнатися про те, як приготувати слойки з айвою. Просте додато...
Хліб дарницький в хлібопічці
Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...
Рецепти салат «наречена»
Як говорила моя бабуся — нічого не повинно пропасти! Якщо у вас засихає хліб, Не викидайте його! Зробіть з нього хлібний пиріг! Чи не витратите сили на тісто, а пиріг вийде дуже смачним! опис приготування: Хлібний пиріг дуже просто готувати! Щоб замісити тісто і викласти пиріг в форму для випі...
Соєвий шніцель
Рецепт соєвого шніцеля був знайдений на просторах інтернету, в одному вегетаріанському співтоваристві. Основою для страви є сушений соєвий напівфабрикат. Виходить дуже непогано! пробуємо? опис приготування: Перед вами - класичний рецепт приготування соєвого шніцеля. Основним інгредієнтом є сух...
Грушевий конфітюр з корицею
Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...
Грибні медальйони
Зазвичай медальйони роблять з м'яса, я ж пропоную приготувати їх з капелюшків грибів. підійдуть будь-які, не надто дрібні гриби. Блюдо дуже смачне, оригінальне. Цілком підійде і для святкового столу! опис приготування: Приберіть вершки і яйця. Просто запаніруйте грибні капелюшки в борошні або ...
Екзотичний десерт
Рекомендую вам дізнатися, як приготувати екзотичний десерт з солодкою гарбуза. Цей тайський десерт виходить дуже смачним, ніжним, кремовим і ароматним. Заварний крем і гарбуз ... що може бути краще? опис приготування: Це неймовірно смачний тайський десерт, приготування якого здивує вас своєю л...
Гриби шиітаке з картоплею
Гриби шиітаке з картоплею готуються також, як і інші гриби. один виняток — шиітаке готуються швидше. слід знати, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки, ніжки зазвичай викидають. опис приготування: Як приготувати гриби шиітаке з картоплею? 1. Картоплю очистіть і промийте. розріжте...
Шоколадні оладки
шоколадні оладки — дуже красиве, смачне і оригінально блюдо-десерт на сніданок. Цей рецепт дуже добре підійде тим, хто любить експериментувати і тим, хто любить шоколад. опис приготування: Найкраще шоколадні оладки смажити на тефлоновому покритті, щоб використовувати якомога менше масла. Але ш...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...
Соковиті рибні котлети по-єврейськи
рецепт, як приготувати соковиті рибні котлети по-єврейськи, підказав мені один друг родом з Ізраїлю. Найбільш незвичайний для мене інгредієнт - це кедрові горіхи, але вийшло дуже смачно. опис приготування: Не рекомендую використовувати дорогі сорти риби, тому як в поєднанні зі спеціями і панір...
Соус «неаполитано»
Вам захотілося приготувати щось смачне і пікантне? Зробіть приголомшливий соус "; Неаполітано ";, який прекрасно підійде до страв з курки і, звичайно ж, до picce. Адже він родом з півдня Італії. опис приготування: подивіться, як приготувати соус "; Неаполітано" в моєму рецепті. Це ексклюзивний...
Суп з консервованих грибів
В цьому супі використовую свої заготовки - грибочки і сушені баклажани. Оригінальний рецепт ароматного і дуже смачного супу. Любителі грибів гідно оцінять. опис приготування: Баклажани ставимо варити, цибуля обсмажуємо. Готуємо всі інші інгредієнти — моєму, ріжемо і все з'єднуємо в каструлі. В...
Грибний капучіно
Смачний суп з яскравий грибним ароматом готується з будь-якого виду їстівних грибів, крім маслянистих. Для грибного капучино з вершками ідеально підходять: печериці, гливи, білі гриби. опис приготування: Від такого грибного крем-супу не відмовляться навіть діти — вони із задоволенням з'їдять н...
Холодець з курячих ніжок
Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...
Сосиски з підливою
Простий до неподобства, цей рецепт приготування сосисок з підливою вам точно сподобається! Виходить ситне і ароматне блюдо, яке готується в лічені хвилини! Так що рекомендую спробувати! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт сосисок з підливою! Чому я його так назвала? Тому що в ...
Феттучині
довга, плоска і при цьому широка паста в Італії зветься фетучіні. Завдяки своїм смаковим якостям вона стає прекрасним гарніром як до м'яса, рибі і креветок, так і до овочів. опис приготування: Фетучіні найкраще подавати до столу, посипаною зверху зеленню і твердим сиром. Такий варіант рецепта ...
Філе міньйон
Филе-миньон или стейк из вырезки – это самое восхитительное мясо, яке тільки можна уявити. Нежное и сочное мясо по праву считается, одним з кращих страв французької кухні. опис приготування: філе міньйон — їжа не на кожен день, я його готую в особливих випадках. Сьогодні розповім як приготуват...