Рецепти muscleman.com.ua

Свіжий салат на Новий рік

Свіжий салат на Новий рік

Зимові свята асоціюються з запахом цитрусових, особливо — мандаринів і апельсинів. Їх цілком можна включити і в новорічне меню і створити яскравий і дуже смачний салат. просто, красиво, бюджетно. опис приготування: Найскладніше в приготуванні свіжого салату на Новий рік — очистити апельсини ві...

Яловичина, томлена в оливковій олії

Яловичина, томлена в оливковій олії

Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з не...

Соус з абрикосів і яблук

Соус з абрикосів і яблук

Уявляю хіт сезону — пікантний солодко-пряний фруктовий соус. Його можна сміливо подати на додаток до м'яса, птиці, рибі або морепродуктів. цікаво? Тоді запрошую до приготування опис приготування: Спробуйте подати вишуканий абрикосовий соус до м'ясних або рибних страв, він значно збагатить смак...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...

Вершкова риба

Тарт-татен з помідорами

Хочете приємно здивувати домашніх? Приготуйте ніжне рибне філе у вершковому соусі. опис приготування: Обваляти рибне філе в борошні. Розтопити масло у великій сковороді і обсмажити рибу протягом 2 хвилин з кожного боку. Додати решту борошна, цибуля-пористий, молоко і вершки. Не заважайте, але...

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи — вишукану страву для любителів європейської, а саме, італійської кухні. Подаються вони з будь-яким гарніром, але, дотримуючись традицій, я подаю с макаронами. опис приготування: Іноді я влаштовую у своїй родині вечір національної кухні. Знайомимося зі стравами різних...

Грибний суп із заморожених опеньків

Грибний суп із заморожених опеньків

Багато з нас восени ходять в ліс за опеньками, а потім їх заморожують. З заморожених опеньків суп виходить смачний і красивий, т.к. ці гриби при приготуванні зберігають свою форму і не розварюються. опис приготування: Рецепт приготування грибного супу з заморожених опеньків зовсім не складний....

Шашлик зі свинини в кефірі

Шашлик зі свинини в кефірі

Відкривається новий дачний сезон, значить — пора згадувати рецепти шашличків Ділюся своїм коханим. Шашлик зі свинини в кефірі виходить дивно м'яким, ніжним і соковитим — смакота. Спробуйте! опис приготування: Шашлик зі свинини в кефірі виходить неймовірно соковитим, смачним, апетитним, з дуже ...

Фруктовая панна котта

Фруктовая панна котта

Легка панна котта - це відмінний десерт. Її можна приготувати влітку, коли на вулиці спекотно, або взимку, якщо хочеться чогось смачненького. Хочете знати, як приготувати італійський десерт? опис приготування: Замість манго можна використовувати інші фрукти або ягоди. Цей десерт багатьма любим...

Шашлик гармошкою

Шашлик гармошкою

Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...

Листковий салат з курки

Листковий салат з курки

Зараз вже нікого не здивувати додаванням ананасів в ситний салат. Особливо він ідеально виглядає з м'ясом птиці. Але ж це дуже смачно! І я не боюся часто використовувати це поєднання. опис приготування: Моїм близьким вже полюбилася кисло-солодка нотка в стравах, особливо якщо її поєднати з зви...

Шоколадний мус (дуже швидкий рецепт)

Шоколадний мус (дуже швидкий рецепт)

Прекрасний ніжний мус сьогодні стане реальністю, адже я розповім вам, як приготувати шоколадний мус. Смак вийде неймовірно ніжним, а структура - повітряної. опис приготування: Всім любителям шоколаду присвячується. Якщо ви любите шоколад точно так же, як люблю його я, то цей рецепт для вас ста...

Печериці з начинкою

Печериці з начинкою

Печериці з начинкою — дуже проста в приготуванні, але смачна і ефектна закуска. Результат порадує і вас, і ваших гостей, адже це блюдо підходить і для святкового столу. опис приготування: Простий рецепт печериць з начинкою це одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Готуємо ми його досить ч...

Соус грибний пісний

Соус грибний пісний

Для того щоб урізноманітнити свій повсякденний стіл під час посту і зробити смак пісних страв більш яскравим і насиченим, я пропоную вам приготувати ароматний і смачний грибний соус. опис приготування: Під час посту припадає значно змінювати склад улюблених страв і виключати з них деякі інгред...

Суп на яловичині

Суп на яловичині

Хочу показати вам нереально простий і оригінальний рецепт. Він розповість про те, як приготувати суп на яловичині. До м'яса ми додамо тільки дайкон і трохи зелені. здивовані? Спробуйте! опис приготування: Як ви, напевно, здогадаєтеся, це блюдо з азіатськими нотками, тому його рекомендується по...

Солянка з копченими реберцями

Солянка з копченими реберцями

Люблю я солянку ніде правди діти. Так смачно, так ситно, Тас-який смак! Ця страва "; два в одному ";: і суп, і друге. готувати, звичайно, не просто і не швидко, але того варте. приступаємо! опис приготування: Ось вам докладний рецепт солянки з копченими реберцями з фото. Продуктів знадобитися ...

Хазани хоровац

Хазани хоровац

Хазани хоровац — це шашлик, приготований в каструлі. Зазвичай він готується з баранини, але так як баранина дуже складна в обробці, нижче представлений рецепт приготування Хазанов хоровац з яловичини. опис приготування: Щоб приготувати Хазанов хоровац в домашніх умовах, треба спочатку прожарит...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Gёzleme

Gёzleme

Гезлеме-це одна з найпопулярніших турецьких коржів з сиром. вони, хто хоч раз відпочивав у Туреччині, напевно пам'ятають їх смак. опис приготування: Гезлеме обов'язково треба піч на чавунній сковороді. Почнемо з тіста. дріжджі, цукор і столову ложку води змішуємо, даємо постояти хвилин 15 до п...

Суп з щавлю консервованого

Суп з щавлю консервованого

Смачний і наваристий суп з консервованого щавлю зігріє, наситить і нагадає про літо в холодну зимову пору. Заради цього супу варто не полінуватися законсервувати трохи щавлю! опис приготування: Хороша господиня зварить суп зі щавлем в будь-який час року. Навесні і влітку — зі свіжого, а ось во...