Рецепти muscleman.com.ua

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Суп з сочевицею і солодкою картоплею

Суп з сочевицею і солодкою картоплею

Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, селерою солодкою картоплею і зеленою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква, селера і лавровий лист. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин. Додати ча...

Gokhan (варений рис)

Gokhan (варений рис)

Гохан - це не просто відварений рис по-японськи. Ця страва, без якого обходиться рідкісна трапеза в Японії. Готується без спецій, солі і жиру (на відміну від європейської кухні). просто, але з нюансом. опис приготування: Варений рис («Gokhan ') для японців - це і основна їжа, і головний компон...

Густий грибний суп

Густий грибний суп

дуже незвичайний, але в той же час простий рецепт густого грибного супу — справжня російська кухня! Взимку такий наваристий суп — хіт номер один, а навесні і влітку гриби можна і потрібно замінити свіжими! опис приготування: впевнена, такий ситний рецепт приготування густого грибного супу вас ...

Соус Айолі

Запечена скумбрія з горіхово-сирною начинкою

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Suharnik

Suharnik

Suharnik — блюдо російської кухні з пшеничних сухарів, залитих сумішшю молока і яєць. Запікалося раніше в російській печі, подавалося як повсякденне блюдо. Хрусткий верх і повітряний вершковий низ. опис приготування: Ділюся з вами простим рецептом, як приготувати сухарнику. Пшеничні сухарі зап...

Шарлотка дієтична з яблуками

Шарлотка дієтична з яблуками

Шарлотка завжди буде однією з найпопулярніших випічок. Але не всі можуть дозволити собі насолодитися цим пирогом, тому ми пропонуємо сьогодні приготувати дієтичну шарлотку з яблуками. опис приготування: Справа в тому, що ми знизимо зміст таких продуктів як пшеничне борошно, цукор. Змішаємо їх ...

Фрикадельки з розмарином

Фрикадельки з розмарином

Рецепт приготування фрикадельок з яловичини і свинини з комбінацією свіжого і сушеного розмарину. опис приготування: У великій мисці змішайте яловичину, свинину, сухарі, яйце, часник, розмарин, лимонну цедру і лимонний сік, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. сліпий 12 фрикадельок...

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...

Яловичина з перцем по азійському

Яловичина з перцем по азійському

Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо. опис приготування: Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною. яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудз...

Суп з бобами

Суп з бобами

Якось натрапив на простий рецепт супу з бобами. Приготував його за півгодини. Суп вийшов новим і дуже смачним. Суп з бобами дуже сподобався моїм племінникам. А, раз діти люблять, значить, — залік! опис приготування: Як приготувати суп з бобами? Дуже просто, якщо уважно вивчити мій детальний по...

Соус зі слив

Соус зі слив

Ви можете приготувати такий соус один раз, а потім використовувати його всю зиму, так як його можна закрити в банках! Він дуже добре підходить до м'яса, надає йому трохи солодких ноток і чудовий аромат! опис приготування: Такий соус - відмінний варіант для господинь, які люблять по максимуму п...

Фарш в воке

Фарш в воке

хочете, я розповім вам, як швидко приготувати неймовірно смачна страва? Для цього вам просто потрібно зробити фарш в воке і подати його зі своїм улюбленим гарніром — тоді вам забезпечений відмінний вечеря. опис приготування: Насправді в оригіналі це блюдо робиться трохи інакше, і для нього вик...

Буряковий борщок

Буряковий борщок

легкий, майже дієтичний суп. Відмінно підійде стежить за фігурою і приємно урізноманітнить повсякденний стіл. Борщок хороший і гарячим, і холодним. опис приготування: Буряк - дуже корисний овоч. Високий вміст клітковини відмінно підтримує перистальтику кишечника і знижує рівень холестерину. Б...

Суп з червоної риби

Суп з червоної риби

Якщо ви великий любитель перших страв і риби, тоді цей рецепт для вас. Дотримуючись всіх рекомендацій ви дізнаєтеся, як приготувати суп з червоної риби в домашніх умовах! опис приготування: Вершковий суп з червоної риби стане чудовою альтернативою звичним перших страв. Рибу можна вибирати, вих...

Соус для риби

Соус для риби

Щоб зробити смак вашого рибної страви більш вишуканим або просто яскравим, можна використовувати різні соуси. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати соус для риби "; Тартар ";. Це просто і смачно. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику не більше двох днів. Він відмі...

Французькі тости з яблуками і віскі

Французькі тости з яблуками і віскі

Рецепт приготування французьких тостів з віскі, яблуками, молоком, ванільним екстрактом, корицею і мускатним горіхом. опис приготування: Ароматні хрусткі тости з яблуками стануть відмінним початком дня. Ця страва ви можете приготувати заздалегідь ввечері, а вранці лише запекти. бурбон— 2 Ст....

Гриссини з пармской шинкою

Гриссини з пармской шинкою

Сьогодні ми будемо готувати вишукану і неймовірно смачну закуску, яка відмінно підійде для урочистостей, а так само для фуршету. З цим чудовим італійським рецептом ваше свято вдасться на славу. опис приготування: Така закуска поширена в італійській кухні, але і на нашій території вона зустріча...

Грибна підлива з заморожених грибів

Грибна підлива з заморожених грибів

Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно! опис приготування: Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо х...

Стейк з буряком і зеленню

Стейк з буряком і зеленню

Рецепт приготування яловичого стейка з буряком і мангольдом. Мангольд в цьому рецепті ви можете замінити шпинатом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти буряк на великий аркуш фольги, скропити 1 столовою ложкою олії і приправити сіллю і перцем. Загорнути буряк у фольгу...