Рецепти muscleman.com.ua

Суп з копченостями реберцями для зігріву

Суп з копченостями реберцями для зігріву

Хочу запропонувати вам зимовий і наваристий, калорійний супчик, прекрасно зігріваючий в зимовий обідню перерву. Домашній, ароматний, спробуйте тільки, відмовитися неможливо! опис приготування: Багато молодих господині задаються питанням, як приготувати суп з копченою реберцями? Я допоможу в ць...

Грудинка куриная

Грудинка куриная

Я розповім вам, як приготувати грудинку курячу в маринаді на основі бальзамічного оцту. Маринад треба буде приготувати заздалегідь, так що уважно читайте цей рецепт. опис приготування: Рекомендую вам витримати курку в маринаді 24 годину. що, це довго. Але ви здивуєтеся тому, наскільки ніжним с...

Спагеті «болоньєзе» по-китайськи

Спагеті «болоньєзе» по-китайськи

Томатний соус італійської кухні "; болоньєзе "; зробить з пасти дуже смачне блюдо. Спагетти "боллоньезе" по-китайськи — смачне ситне блюдо з яскравими східними смаками. З'єднання двох кухонь італійської та азіатської створило справжній кулінарний шедевр. Це не томатний соус "; болоньєзе" яким він...

Грибна локшина

Грибна локшина

неперевершена, ароматне і поживне перша страва з печерицями та локшиною. Ідеально підійде для обіду в домашньому колі. готується швидко, просто і без зайвих зусиль. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибної локшини. Виходить наваристий і ситний супчик з чудовим ароматом. До р...

Гриби запечені в сметані

Фінська вуха з вершками

Типово російська закуска — гриби, запечені в сметані (точніше, в сметанному соусі). сніданок, популярна як в ресторанах і кафе, так і на домашніх столах наших людей. опис приготування: Рецепт запечених грибів в сметані: 1. У великій сковороді на середньому вогні розтопити вершкове і оливкове м...

Суп-пюре з гарбуза «тепло душі»

Суп-пюре з гарбуза «тепло душі»

Ділюся з вами по-справжньому зігріває рецептом, як приготувати суп-пюре з гарбуза "; Тепло душі ";. звичайно, тут, крім гарбуза, велика кількість інших овочів, які роблять смак супу дуже насиченим. опис приготування: В цьому супі таку величезну кількість овочів, що засумніватися в користі супу...

Суп з батату з копченим чилі

Суп з батату з копченим чилі

Рецепт приготування пікантного супу з батату з копченим перцем чилі, кмином і часником. Суп добре подавати зі сметаною і смаженими маїсовими коржами. опис приготування: У великій каструлі нагріти тепла 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем і смажи...

Солодкий хліб з апельсином

Солодкий хліб з апельсином

Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...

Єврейський яблучний пиріг

Єврейський яблучний пиріг

Рецепт приготування яблучного пирога. Єврейська кухня. опис приготування: Збити яйця, змішати з маслом і апельсиновим соком. Додати борошна, 2 склянки цукру і порошок для випічки. Потім додати ванілін. Почистити і нарізати яблука невеликими скибочками. Змішати фрукти з корицею і 1/2 склянки цу...

Шварцброт з квасом і висівками

Шварцброт з квасом і висівками

Це фантастично смачний хліб! Насичений і суперароматний! Він смачний і з молоком, і з шинкою, і з копченим салом, і з сіллю і зеленою цибулею, і ... Він смачний сам по собі, його можна просто із задоволенням їсти шматками. Зовсім не сухий, зовсім не вологий, дуже приємний м'якуш і чумна хрустка с...

Стейк з полентой і смаженими помідорами

Стейк з полентой і смаженими помідорами

Рецепт приготування яловичого стейка з полентой, сир пармезан, цибулею і помідорами опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. На великому аркуші для випічки викласти помідори з білою частиною цибулі і 1 столовою ложкою олії, при...

Печериці, мариновані швидко

Печериці, мариновані швидко

маринування, як правило, забирає багато часу, але сьогодні я розповім, як приготувати шампіньйони, мариновані швидко. Цей рецепт стане одним з ваших улюблених через оригінального смаку грибів. опис приготування: Якщо вам необхідно замаринувати гриби, а часу у вас не так багато, пропоную замари...

Листковий шоколадний торт

Листковий шоколадний торт

Рецепт приготування листкового шоколадного торта (чізкейк). опис приготування: Просіяти через сито борошно, змішати з какао і порошком для випічки. Поставити в сторону. Зробити крем з масла і цукру. розбити 3 яйця, змішати з борошняної сумішшю. В іншій мисці збити 60 г пісочний, тертий сир, ва...

Суп-крем грибний

Суп-крем грибний

Ніжний ароматний суп з грибів і овочів сподобається навіть самому вимогливому гурману. Готувати його потрібно на один раз, розігріву він не переносить. опис приготування: Гриби привносять в наше меню приємну різноманітність. аромат, велика кількість білка і екстрактивних речовин роблять гриби...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб на картопляному відварі

Хліб на картопляному відварі

Ще не чули про рецепт, як приготувати хліб на картопляному відварі? Тоді дивіться покрокову інструкцію з фотографіями і приступайте до його приготування. Такого хліба ви ще не пробували. опис приготування: Робили картопляне пюре і залишилося трохи, та ще й відвар, в якому варили? Його з легкіс...

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків — відмінне блюдо для літнього обіду або вечері. ситний, освіжаючий і дуже смачний супчик з сезонних овочів — гріх не спробувати! опис приготування: Як приготувати холодний крем-суп з картоплі і кабачків: Ставимо на вогонь каструлю і в ній пасеруємо цибул...

Соус ткемалі з волоськими горіхами

Соус ткемалі з волоськими горіхами

Основою соусу ткемалі є сливи або алича. Крім традиційних інгредієнтів, можна додати трохи волоських горіхів (для аромату і приємного післясмаку). Соус ідеально підходить до м'ясних страв! опис приготування: Мені здається, що це дуже доступний і простий рецепт приготування соусу ткемалі з воло...

Суп-пюре з гарбуза з часником

Суп-пюре з гарбуза з часником

У вашому обідньому меню мало простих, легких і апетитних перших страв? Якщо ви сміливо можете назвати себе любителем гарбуза, тоді не поспішайте проходити повз! Я запропоную вам чудовий рецепт ніжного супу. опис приготування: Вашій увазі представляю класний варіант, як приготувати суп-пюре з г...

Sous за татаро

Sous за татаро

Предложенный рецепт – это один из вариантов соуса по-татарски. У класичний рецепт входять варені жовтки. В даному випадку за основу береться майонез. Але і цей варіант соус має відмінний смак. опис приготування: Приготувати соус по-татарськи не складе великих труднощів і не займе багато часу. ...