Рецепти muscleman.com.ua

Глазур з білого шоколаду

Глазур з білого шоколаду

смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий. опис приготування: Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам зна...

Шарлотка з абрикосами

Шарлотка з абрикосами

Хочу вам розповісти, як зробити шарлотку з абрикосами по-особливому пишною і смачною. Робити ми будемо її в мультиварці — трохи довше, звичайно, чим звичайно, але зате і результат вас приємно здивує! опис приготування: Такий простий рецепт шарлотки з абрикосами, що навіть і не додаси нічого в ...

Холодець з курячих потрухів

Холодець з курячих потрухів

Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...

Суп з помідорами і баклажанами

Суп з помідорами і баклажанами

Рецепт приготування супу з помідорів, баклажанів, морква, баранячого гороху і кінзи. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати помідори, морква, часник, 2 столові ложки олії, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю. Викласти в один шар. На інш...

Гірчичне печиво

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Це закусочне печиво чудово підійде до вина або шампанського. Сирний смак і пікантна острінка гірчиці прекрасно поєднуються разом. готувати просто, а є дуже смачно! опис приготування: На мій погляд, цілком доречно буде додати в тісто трохи сухого часнику або паприки, особливо копченої. сир— 6...

Глазурь из аквафабы

Глазурь из аквафабы

Akvafaba — вязкая жидкость, которая образуется во время варки бобовых (гайка, горох, квасоля). В кулинарии используется как растительная замена яичных белков. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, как приготовить глазурь из аквафабы. Она подходит для украшения пасхальных куличей, кекс...

Фішбургери

Фішбургери

Фішбургери буде для вас відмінним перекусом. Його можна взяти з собою як бутерброд на роботу або в дорогу. Якщо ви любите рибу, то фішбургери стане вашим ідеальним сніданком, вечерею або перекусом. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати фішбургери, то просто прочитайте цей...

Грибний бульйон

Грибний бульйон

Напевно, багато хто знає, що хороший бульйон — основа смаку всього першого страви, тому і знати, як зробити грибний бульйон ароматним, смачним і світлим, повинна знати кожна господиня! Спробуйте! опис приготування: За своєю суттю рецепт приготування грибного бульйону нічим не відрізняється від...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Глазур для паски заварювана

Глазур для паски заварювана

Коли я готувала паски, я подумала: & Quot; Чому б їх не прикрасити по-новому, не так як я робила це раніше?" Тому і вирішила в результаті ознайомитися з новими варіантами глазурі для випічки. опис приготування: І я знайшла рецепт, який вдало підійде і для торта, наприклад, оскільки у цій глазу...

Горошницей з м'ясом

Горошницей з м'ясом

Сьогодні розповім вам, як приготувати горошницу з м'ясом. Каша виходить дуже смачною, ситної, а головне — корисної. поїхали! опис приготування: Готову кашу з м'ясом рекомендується подавати до столу з овочевим салатом. Горох і м'ясо відмінно погасять і будуть просто танути в роті. Обов'язково п...

Шоколадний десерт «маркіза» з 14 лютого

Шоколадний десерт «маркіза» з 14 лютого

дивіться, як приготувати шоколадний десерт «Маркіза» на 14 лютого для приємного завершення святкової вечері. Є кілька способів приготування парфе, цей рецепт - один з найпростіших. опис приготування: Приготуйте десерт «Маркіза» на свято, ще його можна подати до Різдвяного столу або на день нар...

Суп з хвоста бобра

Суп з хвоста бобра

Досить незвичайне блюдо, і напевно багато хто і не чули про таке. рецепт, як приготувати суп з хвоста бобра, зможе здивувати і приємно порадувати вас своїм смаком, він оригінальний і ситний. опис приготування: Найчастіше після приготування бобра хвіст не використають. Завдяки цим рецептом можн...

Соус ткемалі з помідорами

Соус ткемалі з помідорами

Класичний рецепт соусу ткемалі з помідорами вам обов'язково сподобається! Його традиційно подають до м'яса, але він прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами. Отличная замена магазинному томатному соусу! опис приготування: Такий соус ткемалі з помідорами в домашніх умовах готується досить л...

Голландський яблучний пай

Голландський яблучний пай

Голландський яблучний пай - один з моїх найулюбленіших пирогів. Це чудовий десерт з розсипчастим тестом і соковитою яблучною начинкою. Приготувати його за цим рецептом дуже легко. Спробуйте! опис приготування: Голландський яблучний пай можна подавати теплим або холодним, зі сметаною або джемом...

Листкові торти «равлики»

Листкові торти «равлики»

Дуже просто і швидко готувати, дуже смачні, ідеальні до чашечки кави. кількість порцій: 8 тісто листкове— 250  грам цукор коричневий "; Демерара" від ТМ "; Містраль"  — 2 Ст. ложки молоко згущене, варенное— 3 Ст. ложки жовток— 1 штука тісто необхідно розкатати, нанести на нього варене згущ...

Гриби під вершковим соусом

Гриби під вершковим соусом

Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами. опис приготування: Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуж...

Вершковий крем для торта

Вершковий крем для торта

погодьтеся, що крем - найсмачніша частина торта. Він надає особливого смаку, робить його м'яким, просочує коржі і наповнює солодкістю. Тому при приготуванні крему потрібно бути особливо старанним. опис приготування: Цей крем буде відмінним доповненням до будь-яких тортові коржам. Ви можете вик...

Суп з квасолею і тосканської капустою

Суп з квасолею і тосканської капустою

Рецепт італійського супу з тосканської капусти, лука, чилі, квасолі і помідорів. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати капусту, варити від 3 до 5 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/4 склянки відвару....

Суп-пюре з печерицями та сиром

Суп-пюре з печерицями та сиром

Любителі супів-пюре по достоїнству оцінять цей рецепт, оскільки суп-пюре з печерицями та сиром виходить дивно смачним. Сир можна брати твердий, а можна плавлений, на ваш смак. опис приготування: Для приготування соусу потрібно брати каструлю з товстим дном, щоб суп не пригоріла. Готується він ...