Рецепти muscleman.com.ua
Суфле з яловичини на пару
Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...
Суп з шиітаке
Якщо не знаєте, що приготувати з типово східного гриба шиітаке — рекомендую суп з шиітаке на яловичому бульйоні. Виходить дуже смачне і зовсім не важке блюдо. опис приготування: Суп з шиітаке не є якимось традиційним східним блюдом. Швидше це моя особиста імпровізація на східну тему — взяла ти...
Фінський рибний суп
Фінський рибний суп — це дуже смачний вершковим суп з лосося, який готується досить легко і просто, але виглядає він дуже апетитно і на смак просто чудовий! опис приготування: Фінський рибний суп готується дуже легко. Цей суп відрізняється своєю простотою, тут використовується мінімум продукті...
Суп-пюре з квасолею і шинкою
Рецепт приготування супу з білою квасолею, цибулею, селерою, морквою, часником, шавлія, курячим бульйоном і шинкою. опис приготування: Ніжний суп-пюре з білої квасолі з шматочками шинки - справжнє блаженство! оливкового масла— 2 Ст. ложки середня цибулина— 1 штука стебла селери— 2 штуки сере...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Заготівля соків на зиму дуже популярна, пропоную заготовити гарбузовий сік. Напій виходить дуже насиченим і смачним, а головне — корисним. Гарбузовий сік подобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Відразу варто відзначити, що кількість цукру в соку — питання суто індивідуальний. Хтось...
Грибний стейк Салісбурі
Рецепт приготування традиційних британських стейків з яловичого фаршу з грибами в світлому бульйоні консоме. опис приготування: Не більше трьох чвертей години забере у вас приготування класичних грибних стейків «Салисбури», а от вражень від чудового блюда вистачить набагато довше! кукурудзя...
Грибний плов
У плові замість м'яса використовуються гриби, блюдо готується швидко, а результат чудовий. Грибний плов найкраще підійде для легкої вечері або обіду. Одним словом — виходить смачно! опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного плову. Я використовував довгозерний рис, за годину ...
Спагеті з капустою і солодкої ковбасою
Рецепт приготування спагетті з зеленим капустою і солодкої італійської ковбасою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Від...
Суп з томатного соку
Часом звичні страви набридають і хочеться урізноманітнити щоденне меню. У мене завжди є на прикметі нові рецепти, які я хочу спробувати. дивіться, як приготувати суп з томатного соку. опис приготування: обов'язково прочитайте, як приготувати суп з томатного соку з копченою грудинкою. До чого в...
Печериці смажені
хочете дізнатися, як посмажити печериці? Читайте цей рецепт. смажені печериці — це просте в приготуванні і доступне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і як закуску, і як гаряче. опис приготування: смажені печериці — вельми просте блюдо. І що мені найбільше подобається — готується з продукт...
Соус для шаурми білий
Соус для шаурми білий робить шаурму не тільки смачною, але і корисною. Зазвичай покупні соуси напхані жирами, а білий соус, який я пропоную вам, прекрасно освіжає і урізноманітнює смак шаурми. опис приготування: У соус для шаурми білий використовуємо такі трави, як: Braai, кріп, петрушка і ст...
Шоколадний мус з кремом і фісташками
Рецепт найніжнішого шоколадного мусу з кремом, прикрашеного фісташками і збитими вершками. опис приготування: Чудовий рецепт шоколадного мусу. Мус виходить дуже густим, але тим не менше повітряним. Фісташки прекрасно доповнюють його смак. те, що потрібно, щоб порадувати гостей чимось новеньким...
Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами
Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...
Сом з паприкою і чебрецем
Рецепт приготування запеченого філе сома з паприкою, чебрецем і перцем кайенский. Додавання кукурудзяної муки надає рибі хрустку скоринку. опис приготування: Попередньо розігріти духовку, скропити оливковою олією деко. У дрібній мисці змішати разом кукурудзяну муку, перець, чебрець, каєнський ...
Стейк з картопляним салатом
Рецепт салату з картоплею, перцем і шматочками смаженого м'яса. опис приготування: Обсмажувати перець поблано протягом 5 хвилин до підсмаженої скоринки. Перекласти чилі в миску і загорнути плівкою, дати охолонути. зняти шкірку, видалити стебло і насіння. промити, а потім нарізати смужками. Тим...
Шашлик з креветок у пряному соусі
Рецепт приготування ароматного шашлику з креветок з ананасами і пряним соусом з перців чилі, лимонного соку, кінзи і перцю. опис приготування: Цей надзвичайно смачний шашлик з креветок в пряному маринаді стане відмінним річним блюдом для пікніка або вечірки на дачі. Перед приготуванням шашлику...
Гороховий суп зі свинячими реберцями
Спробуйте приготувати гороховий суп зі свинячими реберцями в домашніх умовах, і ви переконаєтеся, що більш ситного і наваристого супу ви ще не пробували! Виходить майже суп-пюре, ароматний і смачний! опис приготування: Я ось особисто раніше горохові супи терпіти не могла, але зараз, наприклад,...
Суп з річкової риби
Хочу поділиться з вами простим рецептом супу з річкової риби. Суп виходить неймовірно легким, при цьому дуже ситним і ароматним. Використовуються найпростіші інгредієнти, які завжди є під рукою. опис приготування: Вашій увазі дуже простий рецепт приготування супу з річкової риби. Річкову рибу ...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Суфле з курки в духовці
Це суфле вам доведеться готувати цілу добу, але не лякайтеся: просто фарш ви робите напередодні ввечері і забираєте його в холодильник на ніч, а на наступний день запікаєте в духовці. опис приготування: Куряче суфле виходить дуже ніжним, соковитим і смачним, але головне не перетримати. Перед о...