Рецепти muscleman.com.ua

Гребінці запечені

Гребінці запечені

Рецепт приготування національного італійського блюда з морепродуктів. кількість порцій: 4 гребінці— 8 штук панірувальні сухарі— 1 Склянка петрушка— 1 Склянка часник— 1 зубчик сіль— 1 За смаком перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 За смаком Ретельно промити гребінці. Злегка відварити в кипл...

Суп для схуднення

Суп для схуднення

Суп для схуднення — дієтичне блюдо для тих, хто хоче їсти і худнути одночасно. Простий суп для схуднення виходить не тільки легким, але і смачним — з ним будь-яка дієта буде в задоволення. опис приготування: За своїм прикладом знаю, що не можна змушувати себе є те, що тобі не подобається, тіль...

Свіжі груші і підсмажені креветки

Свіжі груші і підсмажені креветки

опис приготування: 1. Каструлю наповніть водою, підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте груші і моркву протягом 30 секунд, потім злийте відразу ж злийте воду. У невеликій мисці змішайте сіль, цукор, курячий бульйон і кукурудзяний крохмаль. Відставте в сторону. 2. Нагрійте сковороду на серед...

Солоні огірки

Солоні огірки

Це Італійський рецепт заготовки огірків. Чим то схожий на наші малосольні огурци.Но тут в огірки додається цибуля і нарізаються самі огірки гуртками. Спробуйте цю ароматну заготовку. опис приготування: Рецепт традиційний Італійський, тому рекомендую точно слідувати рецептурою. І тоді на Вашому...

Шарлотка с апельсином

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Классическая «Шарлотка» готовится с яблоками. Это хорошо знакомый и всеми любимый рецепт пирога. Сегодня расскажу интересный рецепт цитрусовой выпечки, как приготовить «Шарлотку» с апельсином. опис приготування: В «Шарлотку» можно добавлять разные фрукты, ягоди, горіхи. Их можно комбинировать ...

Печериці в горщиках

Печериці в горщиках

Це дуже цікавий спосіб приготування шампіньйонів, в якому ми також будемо використовувати перлову крупу. Виходить дуже апетитне і ароматне блюдо, а горщик надає йому якусь самобутність. опис приготування: Печериці зараз стали для нас найбільш часто використовуваними грибами, до того ж, вони за...

Печериці в часниковою паніровці

Печериці в часниковою паніровці

Легка закуска з соковитих печериць з пікантним смаком. готується легко, просто і швидко. Гриби в паніровці з панірувальних сухарів, твердого сиру, зелені і сушеного часнику запікаються в духовці. опис приготування: Я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати шампіньйони в часниковою пані...

Сочники

Сочники

Це печиво поєднує в собі хрустку скоринку і ніжну кремову начинку з домашнього сиру. Справжні сочнікі роблять великих розмірів. Розповім традиційний рецепт, як приготувати сочнікі. опис приготування: Після приготування сочнікі необхідно остудити, а вже потім їх можна пробувати. З представлених...

Печериці з куркою і сиром

Печериці з куркою і сиром

Грибні закуски не тільки дуже смачні, але і неймовірно апетитні. Пропоную вам рецепт приготування печериць з куркою і сиром, запечених в духовці — відмінний варіант для святкового столу. опис приготування: Приготовані за цим рецептом печериці з куркою і сиром в домашніх умовах неймовірно краси...

Гречка з рибою в мультиварці

Гречка з рибою в мультиварці

Два корисних продукту в одній страві. Готується швидко і просто. опис приготування: Щоб отримати подвійно корисне і смачне блюдо, пропоную вам приготувати гречку з рибою в мультиварці. Не дивуйтеся такому поєднанню, ви ж напевно звикли, що рибу подають з картоплею. Ну або з рисом. А з гречкою ...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Вершковий соус на Пожарського

Вершковий соус на Пожарського

Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...

Голубці (простий рецепт)

Голубці (простий рецепт)

Навряд чи російська людина не любить або не знає таке блюдо, як голубці. це ситне, просте і в той же час смачне блюдо, яке не складно готувати. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці! опис приготування: Такі голубці виходять м'якими і соковитими. Більш того, це блюдо з розряду економне. Г...

Шоколадний пиріг з мигдалем

Шоколадний пиріг з мигдалем

Рецепт приготування перевернутого шоколадного пирога з медовим соусом і мигдалем. опис приготування: Змастити маслом форму для пирога. налити 6 столових ложок топленого масла в форму і посипати коричневим цукром. Полити медом і посипати рівномірно цукром з мигдалем. Розігріти духовку до 175 г...

Гарячі бутерброди з сиром

Гарячі бутерброди з сиром

Гарячі бутерброди з сиром — одне з найпопулярніших "; ранкових страв ";, які готуються на швидку руку. Але навіть самий банальний і простий рецепт можна урізноманітнити, внісши в нього кілька змін. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування гарячих бутербродів з сиром. Все дуж...

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...

Фаршировані м'ясом огірки

Фаршировані м'ясом огірки

Рецепт приготування овочевої закуски з м'ясною начинкою. опис приготування: Розріжте кожен огірок навпіл уздовж. бульйон, перець і часник з'єднуються і ставляться на вогонь, де і доводяться до кипіння. Як тільки бульйон закипів, в нього кладуть огірки і припускаються до м'якості. потім виймают...

Солодкі макарони

Солодкі макарони

Якщо вам приїлися звичайні макарони, якщо хочеться якогось різноманіття, пропоную приготувати солодкі макарони. Таке блюдо особливо сподобається діткам, адже солодкі макарони люблять все! опис приготування: Для приготування солодких макаронів знадобиться мінімум інгредієнтів і часу, все досить...

Суп з морепродуктів

Суп з морепродуктів

Типове блюдо для італійського регіону Marche омиваного водами Адріатичного моря. Секрет цього рецепта полягає в різноманітності морепродуктів. кількість порцій: 4 морський окунь— 400 грам коник— 600 грам м'ясо акули— 600 грам Маццола— 200 грам креветки— 300 грам кальмар— 100 грам восьминіг— 200...

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...