Рецепти muscleman.com.ua
Галет з яблучно-картопляною начинкою
Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2 штуки крижаної води— 1/4...
Гуляш з кальмарів
Нескладний рецепт гуляшу зі свіжих кальмарів припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Такий делікатес підійде як до буденного, так і святкової вечері. опис приготування: Такий гуляш найсмачніше подавати з вермішеллю. Дотримуючись основне правила приготування, можна отримати унікальне блю...
Шоколадне печиво «мушлі»
Рецепт приготування шоколадного печива у вигляді черепашки. Прекрасно доповнить домашнє чаювання. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). змастити деко. Просіяти разом борошно, соду, сіль, корицю, лушпиння мускатного горіха, мускатний горіх, гвоздик...
Гриль-піца
Простий спосіб приготувати піцу на грилі. опис приготування: Замісити тісто в круглий кульку (з 1 8-ми дюймову піцу). Розкачати тісто в круглий коржик. Змастити основу маслом за допомогою пензлика. Покласти корж на гриль і запікати протягом 4-5 хвилин при слабкому вогні. потім, промаслити стор...
Рецепти салат «Ташкент»
Смачний мигдальний пиріг готується дуже просто, тому підійде для ледачих господарок. опис приготування: Пиріг нагадує по консистенції м'яке жувальний мигдальне печиво. Лимонна цедра надає пирога терпкий цитрусовий аромат, а ванільний екстракт - ніжну насолоду. Ви можете подавати мигдальний пир...
Суп зі свіжих грибів
Легкий і ситний обід - це просто, якщо ви знаєте рецепт супу з свіжих грибів. Якщо ви любите гриби, обов'язково спробуйте. Вам сподобається. А готувати такий суп можна в будь-який час року. опис приготування: Ставимо варитися картопля, а в цей час робимо зажарку з грибів, морква і цибуля. Дода...
Фарширований картопля
Рецепт приготування фаршированого червоного картоплі. начинка: сир, сметана і шматочки бекону. кількість порцій: 4 червоний картопля— 6 штук вершкове масло— 1 штука крем— 1 штука тертий сир— 1 штука бекон— 1 штука(нарізати дуже дрібно) Зелена цибуля— 1 штука(нарізати дуже дрібно) Розігрійт...
Фаршировані яйця
Рецепт приготування фаршированих яєць. Основними інгредієнтами страви є яйця та філе горбуші. Фаршировані яйця виходять дуже смачними, майонез і зелень додаються за смаком. опис приготування: мабуть, одна з найпопулярніших і, можна сказати, культових закусок на святкових російських столах — це...
Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Холодець класичний
В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...
Фаршированные бублики
Рецепт приготування фаршированих бубликів. блюдо традиційне, але дуже апетитне і веселе, до того ж, смачне. опис приготування: Основними інгредієнтами даного блюда є бублики і телячий фарш. Готувати цю страву зовсім не складно. соус томатний— 80 грам Бублики— 400 грам спеції— — За смаком фа...
Печериці смажені
хочете дізнатися, як посмажити печериці? Читайте цей рецепт. смажені печериці — це просте в приготуванні і доступне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і як закуску, і як гаряче. опис приготування: смажені печериці — вельми просте блюдо. І що мені найбільше подобається — готується з продукт...
Грибна солянка
цей незвичайний, але в той же час простий рецепт грибної солянки припаде до смаку всім господиням, бажаючих урізноманітнити раціон і здивувати гостей! Так що діставайте консервацію, експерименти чекають! опис приготування: Чомусь багатьом здається, що рецепт приготування грибної солянки неймов...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Солянка з морської капусти
Таким вишуканим блюдом можна нагодувати всю сім'ю. Солянка з морської капусти - це дуже ситне, калорійне і корисне блюдо. Холодними зимовими вечорами прекрасно підходить для сімейної вечері. опис приготування: Такий роздільний спосіб приготування інгредієнтів дає можливість насолодитися не заг...
Шоколадне тісто
Рецепт шоколадного тесту. Відмінна альтернатива традиційному тесту для пирогів і печива. кількість порцій: 1 мука— 250 грам какао— 30 грам цукрова пудра— 100 грам вершкове масло— 120 грам яєчний жовток— 1 штука яйце— 1 штука порошок для випічки— 1 Чайна ложка покласти борошно, какао, цукор...
Судак в сметані
Чи не час влаштувати рибний день? пора, панове, пора! І є дуже гідний рецепт — судак в сметані. Ця страва відмінно виглядатиме і на сімейному обіді і на святковому столі. Уперед за рибою! опис приготування: м'ясо судака — дієтичне. Підходить для всіх, хто стежить за здоров'ям. Але багато хто с...
Шоколадний торт з вишнею
Такий смачний і красивий торт можна приготувати до свята або якщо захотілося чогось смачненького і солодкого. Пропоную приготувати шоколадний торт на готових коржах з консервованою вишнею. опис приготування: Готові коржі я завжди купую запас, хто знає, коли вони знадобляться — може, гості рапт...
Суп з печерицями та вершками
Свіжі гриби можна купити цілий рік, тому грибні супи готую часто. А що краще поєднується з грибами, ніж вершки. Розповім про рецепт, як приготувати суп з печерицями і вершками. опис приготування: Цей суп варто подавати гарячим, краще відразу після приготування. Я особисто не перетворюю суп в п...
Ставрида в духовці
Завдяки легкості приготування і доступності продукту, ставрида популярна на повсякденному і святковому столах. риба, запечена під різними соусами і наповнювачами, виглядає дуже ефектно. опис приготування: Виношу на ваш суд рецепт приготування ставриди в духовці. сподіваюся, що цей простий реце...