Рецепти muscleman.com.ua

Печериці, мариновані швидко

Печериці, мариновані швидко

маринування, як правило, забирає багато часу, але сьогодні я розповім, як приготувати шампіньйони, мариновані швидко. Цей рецепт стане одним з ваших улюблених через оригінального смаку грибів. опис приготування: Якщо вам необхідно замаринувати гриби, а часу у вас не так багато, пропоную замари...

Фаршировані печериці «шикарні»

Фаршировані печериці «шикарні»

Назва повністю виправдовує смак і зовнішній вигляд цієї приголомшливої ​​закуски! Неймовірно смачні печериці, начинені м'ясним фаршем. Таке блюдо і правда потрібно пробувати, а не обговорювати! опис приготування: Якщо ви поставите таку закуску на святковий стіл, то вона вмить полетить зі столу...

Гранатове желе

Гранатове желе

Рецепт приготування легкого і корисного желе з гранатового і журавлинного соку. При бажанні можна додати в желе дрібно нарізані шматочки фруктів. опис приготування: У маленькій каструлі залити желатин 1 склянкою холодної води, дати постояти 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин н...

Шарлотка з яблуками (майстер клас)

Шарлотка з яблуками (майстер клас)

У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант. опис приготування: За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочкам...

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Фрікасе з курячої грудки

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...

Шифоновий бісквіт з вишнею

Шифоновий бісквіт з вишнею

Шифоновий бісквіт з вишнею — справжній кулінарний шедевр, гідний будь-якого свята. шифоновий бісквіт — це бісквіт, приготований з рослинним маслом. Він виходить вологим, ніжним, розсипчаста. опис приготування: Шифоновий бісквіт з вишнею можна випікати в мультиварці, для цього в чашу мультиварк...

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія»,  — 700 ...

Суші з вугром

Суші з вугром

Насолоджуйтеся тонким вишуканим смаком суші з вугром, доторкніться до таємниць японської кухні. Приготувати суші з вугром в домашніх умовах досить просто, а виходить смачніше, ніж в суші-барі! опис приготування: як вид, приготувати суші з вугром в домашніх умовах зовсім нескладно. Цей класични...

Вишневий пиріг перевертень

Вишневий пиріг перевертень

Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...

Стейк «Риба меч»

Стейк «Риба меч»

Рецепт приготування страви з екзотичної риби на вечерю. Подається з картопляним пюре змішаним зі шпинатом і приправленим маслом білого трюфеля. опис приготування: приготування риби: 1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати риб...

Шашлик з оцтом і цибулею

Шашлик з оцтом і цибулею

Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса. опис приготування: Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До ньог...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний соус для макаронів

Грибний соус для макаронів

Грибний соус відмінно підкреслює смак багатьох страв. Сьогодні я розповім, як приготувати грибний соус для макаронів. Він буде дуже ніжним і ароматним. опис приготування: За бажанням такий соус можна пюрировать блендером, тоді його консистенція буде більш однорідною, однак якщо ви любите відчу...

Грибний крем суп по-фламандські

Грибний крем суп по-фламандські

Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...

Суп з курячих сердечок

Суп з курячих сердечок

Після свят у нас залишаються яскраві враження і тяжкість в шлунку від достатку з'їдених страв, в ці дні хочеться їсти щось легке, тому я пропоную вам чудовий суп з курячих сердечок. опис приготування: Я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом супу з курячих сердечок, який дозволить вам пі...

Фундучная паста

Фундучная паста

Напевно всі чули про фундучной пасті, яку часто додають в кондитерські вироби. У магазинах така коштує дуже дорого, тому пропоную свій нескладний рецепт, як приготувати фундучную пасту. опис приготування: Фундук дуже часто використовується в чистому вигляді або у вигляді пасти для випічки різн...

Gemmaitya

Gemmaitya

Gemmaitya (генмайтя), від японського «коричневий рисовий чай» — древній енергетичний напій, яким користувалися бідняки для підтримки сил. Він виготовлявся з листя зeленого чаю і смаженого рису кількість порцій: 1 Мал— 1 Склянка зелений чай— 1 Склянка(лист) сіль— 1 За смаком вода— 300-500 мілілі...

Горохові оладки

Горохові оладки

горохові оладки — оригінальне і досить смачна страва для вегетаріанців. Я вегетаріанством не захоплююся, але навіть мені горохові оладки дуже подобаються. А вже шанувальники такої їжі будуть в захваті опис приготування: Десь прочитав дуже оригінальне прізвисько цих оладок — зелені котлети Дійс...

Солянка «Дитяча»

Солянка «Дитяча»

Давайте сьогодні приготуємо солянку для дітей. Легкий суп на нежирному курячому бульйоні, без копченостей. Смачний і ситний! опис приготування: Збірна м'ясна солянка, безумовно, страва смачна. Але зважаючи на наявність в ній великої кількості копчених, досить жирних ковбас, роблять її не надто...