Рецепти muscleman.com.ua

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...

Печериці з плавленим сиром

Печериці з плавленим сиром

Це дуже смачна закуска, яку легко приготувати і яка подається як гарячої, так і холодної. Прекрасно підходить і до святкової, і до буденної трапези, переконайтеся самі! опис приготування: Смачна і оригінальна закуска для свята готується дуже легко і просто. Капелюшки печериць можна фарширувати...

Шашлик зі свинини в духовці

Шашлик зі свинини в духовці

В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання — як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо, і тепер розповім, що для цього потрібно опис приготування: Для приготування такого потворно смачного і апетитного страви не потрібно ...

Фрикадельки з фаршу з підливою

Фрикадельки з фаршу з підливою

Як приготувати фрикадельки з фаршу з підливою? З цим рецептом ви досить швидко навчитеся готувати відмінне основне блюдо як для повсякденної кухні, так і для святкового столу. опис приготування: Ідеальним поєднанням для домашньої вечері стануть фрикадельки з пастою або звичайним картопляним пю...

Фарширована яловичина

Рецепти салат «наречена»

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Соус до люля-кебаб

Соус до люля-кебаб

Люля-кебаб вже давним давно популярний не тільки на Кавказі, але і у нас. Багато обожнюють це блюдо, яке можна приготувати вдома або на природі. Не забудьте доповнити його ароматним соусом! опис приготування: Цей соус для люля-кебаб готується на основі томатної пасти. Також в нього входить циб...

Шоколадні пончики в духовці

Шоколадні пончики в духовці

Намагаюся харчуватися здоровою їжею, тому навіть таку випічку як пончики, що смажаться у великій кількості масла, примудрився модернізувати. розповім, як приготувати шоколадні пончики в духовці. опис приготування: Для їх випічки використовую спеціальні форми, які по вигляду схожі на форму для ...

Сироп для просочення торта

Сироп для просочення торта

Секретна соковитості biskvitnogo торт (і не тільки) складається в просочуванні. смачний крем, коржі, прикраси - це важливо, але і не варто забувати про сиропі. розповім, як приготувати сироп для просочення торта. опис приготування: Є безліч варіацій приготування сиропу. Можна зробити кавовий, ...

Суп-пюре з баклажана

Суп-пюре з баклажана

Суп-пюре з баклажана — страва французької кухні, яке готується 1 час. Суп виходить вишуканим, смачним, ситним, при цьому вегетаріанським. Добре підходить для приготування в літній період. опис приготування: Суп-пюре з баклажана — красиве і витончене французьке блюдо. Не скажу, що суп так вже й...

Соус марінара

Соус марінара

Рецепт приготування соусу марінара (сальса Маринара). кількість порцій: 10 оливкова олія— 5-6 Ст. ложок часник— 2 зубчики(порезаний) помідори— 450 грам(подрібнені в пюре) петрушка— 3 Ст. ложки(подрібнена) листя орегано— 2 Ст. ложки(подрібнені) сіль, перець— 1 штука Розігріти сотейник на се...

Сочники з сиром

Сочники з сиром

Дуже вдалий рецепт, як приготувати сочнікі з сиром. Сочники виходять якраз такими, як треба: в міру солодкі, з хрусткими краями, м'яким тестом і дуже соковитою начинкою. обов'язково спробуйте! опис приготування: Такі сочнікі готувала моя бабуся, і для мене це було найсмачніші ласощі в дитинств...

Свиняча котлета на порібнині

Свиняча котлета на порібнині

Якщо вам дісталася свиняча котлета на кісточці — вважайте, вам пощастило. Шалено смачні з неї страви виходять! Сьогодні я розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині з абрикосами. Просто і смачно! опис приготування: як вид, просте, швидке в приготуванні, і при цьому практично делікатесне...

Сушка грибів в духовці

Сушка грибів в духовці

Якщо ви набрали більше грибів, ніж може за раз з'їсти ваша сім'я, то що залишилися можна заморозити або, що ще краще, висушити гриби в духовці, так вони зберігаються набагато довше і не втрачають свій смак. опис приготування: Простий рецепт сушіння грибів в духовці не складніше ніж їх заморозк...

Свіжі помідори на зиму

Свіжі помідори на зиму

Консервація - не єдиний спосіб зберегти фрукти і овочі на цілий рік. Хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю, як приготувати свіжі помідори на зиму. Рекомендую цю чудову заготовку! опис приготування: Такі помідорчики дуже зручно використовувати, з них можна робити найрізноманітніші соуси і п...

Фаршировані помідори з індичкою

Фаршировані помідори з індичкою

Рецепт приготування чудового блюда, яке приємно порадує вас смаком і не забере багато часу. опис приготування: Помідори допоможуть вам приготувати масу чудових страв, включаючи і це, де вони є альфою і омегою смаку, аромату і краси страви! Всього три чверті години, і у вас на столі повноцінний...

Смузі з авокадо і персика

Смузі з авокадо і персика

SMUZ — це холодний десерт у вигляді змішаних у блендері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. За консистенцією нагадує густий коктейль. Смузі вважається здоровою їжею, zakuskoy або desertom. опис приготування: Razrezhyte авокадо 4 частини і видаліть шкірку. авокадо, т...

Гриби в мультиварці на пару

Гриби в мультиварці на пару

соковиті, дуже ніжні і смачні гриби в мультиварці на пару в домашніх умовах — відмінне блюдо для обіду або вечері. При бажанні їх можна нафарширувати чим завгодно — м'ясом, овочами або соусом. опис приготування: 1. Гриби треба вимити і відкинути на друшляк. Коли вода стекла, акуратно відокреми...

Суп-пюре зелений з щавлю і шпинату

Суп-пюре зелений з щавлю і шпинату

Це старовинний російський рецепт, який допоможе вам здивувати домашніх чудовим смаком, наситить вас вітамінами і мікроелементами, і при цьому не особливо сильно вдарить по кишені. Отже, приступаємо! опис приготування: 1. яловичину промити, зварити на ній бульйон. Коли бульйон буден майже готов...

Стокгольмські котлети

Стокгольмські котлети

Начебто звичайний набір для котлет, але за рахунок сметани і деяких маніпуляцій вони виходять дуже ніжними і соковитими. Заходьте, і я поділюся з вами рецептом! опис приготування: Ці котлети дуже популярні в Швеції і не дивно, адже вони виходять дуже ніжними, а сметана надає їм вершковий смак....

Суп з баранячих реберець

Суп з баранячих реберець

Суп з баранячих реберець - це дуже смачне першу страву, як, втім, і всі страви, приготовані з баранини. Приготуйте і оціните! опис приготування: Пропоную Вашій увазі рецепт приготування супу з баранячих реберець! Супчик виходить дуже смачним і поживним. Спробуйте самі! баранячі реберця— 1 кі...