Рецепти muscleman.com.ua
Шашлик в цибульному маринаді з мінералкою
Класичний шашлик готується з м'яса свинини, яке досить жирне і ніжне. М'ясо прекрасно вбирає в себе аромат цибулі і стає ніжніше від газів мінералки. опис приготування: Для цього рецепта м'ясо вибираємо молоде і свіже. Бажано взяти окіст або шию. В процесі маринування солити не треба, так як м...
Фаршировані томати
Фаршировані томати - відмінний варіант гарячої закуски, яку я часто готую влітку на сніданок. Їх також можна подати і для фуршетного столу. Для начинки я беру яйце, сир, маслини і кріп. опис приготування: розповідаю, як легко і швидко приготувати фаршировані томати. Яскраві томатні чаші, напов...
Суп картопляний зі щавлем
Це перша страва також називають "; Зелений борщ ";. Приготувати його дуже легко, а виходить він дуже смачним, ароматним, ситним і красивим. З ним впорається кожна господиня, особливо з цим рецептом! опис приготування: Цей рецепт - традиційний в нашій родині, так як ще мама розповіла мені, як п...
Шоколадна панна-котта
Панна-кота перекладається з італійської як "; варені вершки ";. Саме таку назву відображає саму суть приготування десерту. в його складі змінюються тільки пропорції і додаткові інгредієнти. опис приготування: Ви можете спробувати зробити таке фантастичне ласощі за моїм рецептом. уважно вивчіть...
Простий рецепт хмизу
Если вам по душе выпечка на скорую руку, тогда этот простой рецепт слоеного теста с сыром в духовке именно для вас. Ніжна начинка і хрустке тісто — відмінний варіант для перекусу. опис приготування: Приготовить слоеное тесто с сыром в духовке в домашних условиях можно к чаю для детей и взрослы...
Гриби в сметані
Тушковані в сметані печериці містять багато протеїнів. Ця страва з неповторним ніжним ароматом, вашим близьким обов'язково припаде до смаку. опис приготування: цікаво, але в такому поєднанні блюдо в процесі приготування набуває ледь помітний горіховий присмак. печериці— 1 кілограм крем— 150 ...
Шашлик зі свинячих реберець
Шашлик на кісточці - що може бути краще! Тільки шашлик зі свинячих реберець - ніжний, соковитий, ароматний. Особисто мені шашлик з реберець подобається навіть більше, ніж звичайний. З пивком — брат, як смачно! опис приготування: У нашій родині взагалі вважають за краще для шашлику саме свинячі...
Суп весняний
Весни залишилося вже зовсім трохи, а я так ще і не поділився з вами класним рецептом першого страви. сьогодні розповім, як приготувати суп весняний. Він дуже легкий і з цікавим смаком. опис приготування: Цей легкий бульончик насичений вітаміном С і містить абсолютно невелика кількість жирів. м...
Шарлотка з яблуками (майстер клас)
У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант. опис приготування: За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочкам...
Фаршировані яйця з лососем і спаржею
фаршировані яйця — закуска проста і невигадлива, але чомусь завжди користується популярністю. Фарширувати можна чим завгодно, гості в будь-якому випадку з'їдять. Пропоную свою варіацію такого блюда. опис приготування: Фаршировані яйця з лососем і спаржею — холодна закуска, нагадує салат. Родзи...
Грибний паштет
Цей грибний паштет готується з печериць, змішаних з цибулею і часником. Він стане вашою паличкою-виручалочкою, адже паштет можна намазати на хліб або використовувати як начинку в будь-який час року. опис приготування: Перед вами відмінний рецепт приготування грибного паштету. На самій-то справ...
Вершковий сир плавлений
Плавлений сир я часто використовую в приготуванні закусок і інших страв. Але прочитавши склад магазинного вироби, я більше не захотіла його купувати. Тому я вирішила зробити його своїми руками. опис приготування: Як виявилося, рецепт досить простий, а смак набагато краще того, що ви пробували ...
Соус Сальса
сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...
Фрикадельки з рибного фаршу
Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими. опис приготування: Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб ...
Суп з зеленого гороху
Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним. опис приготування: Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. ...
Листковий грибний пиріг
Якщо ви любитель грибочків, обов'язково приготуйте цей смачний пиріг! Він готується на основі листкового тіста і начинки з грибів, картоплі і цибулі. виходить чудово! опис приготування: Уявляю класичний рецепт приготування листкового грибного пирога. Тісто я брав покупне, тому його слід попере...
Спагеті з тунцем і лимоном
Рецепт приготування спагетті з тунцем, лимонною цедрою, маслинами і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом в кухонному комбайні подрібнити хліб і 1 чайну ложку масла до крихти. Викласти хлібні крихти на ...
Щи з борошняної подболтку
Рецепт приготування щей з яловичої грудинки, морква, лука, картоплі, помідорів, петрушки і кропу з борошняної подболтку. опис приготування: Щи - типове блюдо древніх слов'ян. Уже в ті часи в щах використовувалася борошняна подболтку, яка робила блюдо густішим, наваристим і ситним. Однак вона с...
Грушевый крем с виноградом
Якщо вам до смаку легкі, аппетитные фруктовые десертики, то для разнообразия советую попробовать повторить в домашних условиях этот несложный вариант. Чудесная идея на каждый день или на праздник! опис приготування: Спешу поделиться с вами интересной идеей, как приготовить грушевый крем с вино...
Глазур для паски білкова
Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...