Рецепти muscleman.com.ua
Фаршировані ананаси
Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці. опис приготування: Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже ціка...
Яловичина з базиліком
Яловичина з базиліком — це дуже пряне і апетитне блюдо, яке здатне здивувати будь-якого своїми несподіваними смаковими відтінками. опис приготування: Яловичина з базиліком готується досить просто. Правильно і добре замаринована яловичина готується швидко. Для цієї страви вибирайте найсвіжішу і...
Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею
Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...
Фрикадельки з минтая
Якщо запечена або смажена біла риба вам здається занадто нудним, зверніть увагу на цей простий і вельми цікавий варіант, як приготувати фрикадельки з минтая. Нескладно й смачно! опис приготування: Такі рибні фрикадельки з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і дітки. вони м'які, соковиті ...
Рецепти салат «Буржуй»
У сезон шашликів просто неможливо не поділитися ще одним рецептом! Сьогодні я розповім, як приготувати гомілку індички на вугіллі, а саме пряну індичку в маринаді з соєвого соусу, часнику і імбиру. опис приготування: Всі чомусь звикли смажити на природі стандартні шашлики зі свинини. Максимум ...
Шаурма з ковбасою і сиром
Шаурму з ковбасою і сиром можна взяти на пішу прогулянку на природу або дати дитині в школу, як бутерброд. Моя знайома запікає шаурму з ковбасою і сиром в тостері і виходить відмінний пиріжок. опис приготування: Для приготування шаурми з ковбасою і сиром візьміть готові круглі коржі або класи...
Яловичі відбивні з часником
Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...
Суп з яловичих реберець
Яловичі ребра ідеально підходять для гасіння і приготування перших страв на основі наваристого ароматного бульйону, тому рецепт супу з яловичих реберець — для мене один з улюблених. ділюся! опис приготування: Яловичина для мене з самого дитинства — улюблений вид м'яса. Як зараз пам'ятаю мамин ...
Суші вдома
Як приготувати суші вдома? Я сподіваюся, що мій рецепт допоможе Вам приготувати дуже смачні суші легко і просто! Готуйте з будь-якою начинкою, яка вам до душі. І приємного Вам апетиту! опис приготування: Приготувати суші в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Не ва...
Щавельного суп з яйцем
Щавель - специфічна зелень. Маючи кислий смак, її просто так не додаси в салат, як кріп, наприклад. Зазвичай вона стає головним інгредієнтом в страві. І багато рецептів ми любимо, як цей. опис приготування: Давайте згадаємо, як приготувати щавлевий суп з яйцем на курячому бульйоні. У цій варіа...
Шоколадне печиво з какао
Відмінний варіант десерту для святкового або повсякденного столу. Печиво готується дуже швидко, а головне - просто. Спробуйте і ви смачний рецепт, як приготувати шоколадне печиво з какао. опис приготування: До приготування такого печива можна сміливо залучити дітей. Йому можна надати абсолютно...
Гаспачо чиллер
Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...
Хмільний пиріг
Хмільні пироги традиційно подавалися на вечерях на балах. Цей рецепт зберігся з 18 століття. Насправді це більше десерт, ніж пиріг. опис приготування: Якщо ви використовуєте один великий бісквіт, розріжте його на 8 частин, а потім з'єднайте разом за допомогою абрикосового джему. Якщо ви викори...
Шашлик барбекю зі свинини і яблук
Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...
Фрикадельки з індички в грибному соусі
Якщо у вас в холодильнику є півкіло фаршу, то ви завжди можете зробити смачні фрикадельки. А якщо вам набрид їх звичний рецепт, то спробуйте новий. Мій варіант повинен припасти вам до смаку. опис приготування: Вивчіть і запам'ятайте, як приготувати фрикадельки з індички в грибному соусі. Дуже ...
Студень «Куалекьясь»
Куалекьясь - це удмуртський холодець. Як і всякий холодець, він смачний і ситний. А ще він економний, так як в його склад входять вуха, мова, губи, ніжки - то, що ми їмо не так вже й часто. опис приготування: Куалекьясь - це удмуртський холодець, який зазвичай готується тільки із субпродуктів...
Суп з нуту
Смачний ситний суп зі східними спеціями підкорить вас пряним ароматом і незвичайним смаком. розповідаю, як приготувати суп з нуту — смачний і надзвичайно ароматний, з нотками східній кулінарії. опис приготування: Мій чоловік довгий час жив в Таджикистані і нут їсть в будь-якому вигляді. Він до...
Фаршировані печериці в фользі
Рецепт приготування фаршированих печериць. У приготуванні блюдо не складне, але поживне і смачне. опис приготування: Блюдо здатне порадувати цінителів смачної і ситної їжі. До того ж організм отримує всі необхідні компоненти харчування. Фаршировані печериці підійдуть до будь-якого столу. ча...
Суп з устриць
Сьогодні я розповім про те, як приготувати суп з устриць. Цей дивовижний делікатес я готую для особливих випадків. Для свята або романтичного вечора варіант просто відмінний! Вкуснятина! опис приготування: Таке блюдо складається з дуже дорогих інгредієнтів. Тому готую я його не так часто, як х...
Філе мінтая
філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...